Printable View
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Yok deve... Deniyor bele durumlar için... Eyi,eyi... Cazibe merkezi olursun yakında... Ağam, sana ayırdığım sarışın afet ar-ge çalışmasında zayi olmuştu. Bununla ikame edeceğiz artık .
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Menüde biftek, kuzu pirzola ve bilimum et ürünleri olacaktır. Kuzu şiş bilem bile yok, İnegöl köftesinin adı bile yok! :vk: Tam da mevsimi kuzu şişin!:(
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bana bir koşu mesafesi yakında...:halay: Latitut az yakıyo kanımca...:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Etin cinsine bağlı zannımca :kahkah: Afiyet olsun Sofra. Ahanda süngerimsi canlı geldi :)
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Müzük müdürü geldi... Var mı yeni bi müzük.. Müzük bol da bende hal yok ... Dün (süngerimsi), bugün (insanca) damnattım; eve yeni geldim ama gözler kapanıyor.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kuzu şiş bilem bile yok, İnegöl köftesinin adı bile yok! :vk: Tam da mevsimi kuzu şişin! :cry: Efennim, kuzu şişsiz olurmu ... Tüm menüyü yazıpta balkondan izleyenlerin ağızlarının sularını akıtmayalım :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Balığa HAYİR , yaşasın et :) Bunnarın alacağı etten hayır neyim gelmez, benden söylemesi, efendim! :yes: Ah ulen sofrada Reha GAYA bir oleydı, etler göbek atar, ırakılar raksederdi! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Ağam, sana ayırdığım sarışın afet ar-ge çalışmasında zayi olmuştu. Bununla ikame edeceğiz artık . Senin canın sağ olsun.. Alıştırma keli,yine geli...