Ha anladım sn blue 70 ,ama onlar sn ayasofyaya uygun olmaz,oğlu gelini muhtemel torunu,kendisi hanımı falan o arabalar 3 kişi zar zor alır.Onların hem hacim hem menzil problemi var.Zaten benim bildiğim araba kategorisinde bile değiller.
Printable View
Benim bildiğim hibritler var,ama hibritler de pek ucuz değiller.
Adam emekli nasıl dikilirin kitabını yazacak a.q...
KK ya verselerdi şimdi emekli maaşları asgari kadar olacaktı...
Şu an tavandan prim ödeyenlerin vay haline...Emekli olunca asgari kadar maaş ancak alırlar...1600 USD prim ödeyip karşılığı 3+1 ...
Bizim bunaklara laf edince burada bozulan çok oluyor...
Dipnot:Memura seyyanen şu an 12.000 try vermiş oldu...
Oğlanı borca soktum biraz. Nakit avans çektiğim zaman kazandığımız parayı bir kaç takla attırdım hepsi 300 civarı. Sıfırdan buraya geldik kendimi zupper zengin hissediyorum. Çok sikarsa satar geçeriz. Ben arabayı sevmiyorum araba girdi mi eve direk masraf giriyor. Şimdi cezası yakıtı vizesi sigortası masrafını düşün dur.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...44009830/detay
Orjinal toyota elektrikli değil sonradan bir firmanın yaptığı değişiklikle elektrikli olmuş modeller.
Ha fiyatlardan güncellenmiş.. Yüzde 20
Valla araba işi sıkıntı.Yılbaşı hava yağmurluydu,camlar bugulanınca biraz da dikkatsizlik yüzünden arabayı kaldırıma vurdum.Sağ ön lastik patladı jant eğildi ve rot da da sıkıntı oldu.Zaten lastikler eskiydi.4 lastik değişimi rot ve jantın düzeltilmesi ve balans derken bana o kazanın maliyeti 12 000 oldu.E ocak mtv ayı,mazotu kaskosu falan derken araba 20 kağıt civarı yedi.2014 model araba bu.Sıfır arabası olanlara cidden şaşıyorum.Kardeşime söyledim onun araba nissan qashqai abi benim tek lastik 10 bin dedi.Cidden inanamadım.Bir qashqai görürsem lastiklerine bakacağım hangi ölçülerde onlar jip kategorisinde mi sayılıyorlar acaba.Ama bildiğin suv olarak kullanılan bir arabanın tek lastiği 10 bin olur mu yahu
Reha gaya Kütahyadaki tüm pavyonları süresiz kapatmış.