Aynen hocam 17 m kadar düştü Citi. Artık bir yerden girecekler ellerinde birsey kalmayacak bu gidişle.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynen hocam 17 m kadar düştü Citi. Artık bir yerden girecekler ellerinde birsey kalmayacak bu gidişle.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hatırlarsan 1 kasım dan 17 aralık tarihine göre biriniz atarsa takası ordada teb 16 milyon lot satmıştı
şimdi o malı sözde şartlı virman yapmışlar tebe yine
atınız lütfen 1 kasım-17 aralık 2018 tarihli takası
yine aynı teb geçen hafta 800k kozal aldı
https://resmim.net/f/iyRt3j.jpg
sadece algıya oynayarak ,hisseleri belli bir bantta oynatarak 1 swfwe swğil birkaç sefer para kazanıyorlar...
Vestl için durum nedir sizce arkadaşlar ? Gerçi analiz yapılması zor ama girilir mi sizce buralardan ?
gunlukte macd yukarı kesti...
Günlerden sasa
Kozaa daki şu Kademelere bakarmisin iz nasıl kalkar bunlar harbi delikanlı tahtaya girmesi gerek
Aselsan petkim kozalak pastaları gönderecek genç arkadaşlar arıyoruz.
Sent from my iPhone
5,83 dikkat ...5,83 üzeri 5,91 5,92 gelir.... 5 daklık macd çalıştı...
Benim bildigim yukselise başlayacakları zaman teb yabacida ve bir miktar da ykb de istiflenmis %15-20 kadar bir lot olması gerekiyor.. ilk ateşleme için..
Birde hocam su yatas a bi bakıversen tekrar.. hiç onaya monaya geleceği yok. . Çıktıkça çıkıyor gayet istikrarlı şekilde ne dersin neyapar yatas bundan sonra?
hurol hocanın arada paylastigi tablolara göre 2019 un açık ara dibinde olmamız yetmezmis gibi bugününde dibindeyiz..herşey güzel olacak [emoji23][emoji23][emoji23]
Thyao pastası paylaşır misiniz? Teşekkürler
[QUOTE=loruhlano;3198491]İzliyoruz bakalım, beline vura vura sonunda ne olacak..??[/QUOTE
Hocam, bir cacık olacağı yok.Benim ümidim kalmadı..Aylarca buralarda süründürür bu ...........ler bu kağıdı.
Aselsana ne oldu 25.30 lara düştü ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biri de pasta atmıyor ki kim satmış görelim
Sent from my iPhone
ihlgm pastası alabilirmiyim? Teşekkürler.
Şu an şu durumda buradan bir pasta çıkmadı ya demek ki ortam tırt. Zenginleştirememişiz burayı. Yüzde 95 izleyici varmış demek ki. Ya da kendine müslüman var.
Ders niteliğinde oldu bana.
Sent from my iPhone
Hocam herkes can çekişiyor su anda
ustalarım 1 hafta boyunca eğitimdeyin pasta atamıyorum kususra bakmayın
Bu başlığı şu anda 124 kişi okumaktadır. (32 üye ve 92 ziyaretçi)
hürriyet, a.r.a, alanyali, AsiMavi, aslord, avurucu, Cagil84, cingozbursa, coming_soon, denizkiraz42, Duzn, emirler, ercann, ERCEYLAN, harman, hizir32, IPMAN, Kazam, mhustafa, NASAH, norşinli, ongunesa, OsmanSMMM, Pyrros, Sakeles, serdaralp, sevdalim, Tagmaç Bey, tybalt, unnamed, ömeruman, öztekin81
Aselsanhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ec3cf97b75.jpg
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cemas ve tdgyo derinlik paylaşabilir misiniz?