Aldim.....
Printable View
Karsan in yarın biraz daha gitmesi lazım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Thy sortlari hala tutuyorum.
15.20 kirilirsa dahada duser.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
grafige gore ben 29 kapanis beliyordum ama, yarin devm edecekler anlasilan.
Ve yine teknik cok guzel calisir.
https://i.hizliresim.com/9mv1X9.png
Hocam size zahmet eukyo mu yyapı mı hazır değerlendirme bilir misiniz
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam sizden bir yorum alsak eukyo mu yoksa yyapı mı tıkı hızlı ceker
Sacro Üstadım Karsan 1.98 i geçince inşallah Sacro almıştır dedim...Maşallahın var...Peki Karsan da nereye yolculuk işte onu biz bilmiyoruz...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karsn güzel kağıt 1.56 dan bende al vermişti...büyük resmi çizmek istiyor gibi
Endeks nerden doner
herkese selamlar. çok uzun zamandır bu sayfanın takipçisiyim. başta sacro üstat olmak üzere değerli paylaşımlarınızdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. bir sorum olacak. MACD değerlendirirken günlükte sat verip aynı anda haftalıkta al verebiliyor. şu anda GARANda çok bariz bu dediğim. sizce hangisini dikkate almalıyız.grafik atamıyorum ama bir bakıp değerli yorumlarınızla beni aydınlatırsanız sevinirim
Teşekkür ediyorum takibinden dolayı.
Sorduğunuz soru mükemmel, keşke herkes böyle sorularla karşıma çıksa.
İşte şu hisse nolur, şunu yorumlarmısınız hocam falan gibi sorulardan artık öhhh geldi.
Bu sorudan dolayı size bir kez daha teşekkür ederim.
Gelelim soruya. Bu günlük macd kısa vadede bence daha önemli çünkü bu günlük bu garanı 9,20 ye kadar düşürebilir. Eğer düşmez ise 11 lere doğru yönelirse ve kalıcı olursa zirve aşılırsa haftalığın gücünden çok büyük trende kalkabilir.
Burada ince nuans günlükte. yani bu haftalığı yönlendirecek günlük. aynı şekilde bu günlüğü yönlendirecek seanslık ve 60 dakikalıkta bakılmalıdır. Yani hepsi koordineli olursa daha iyi.
Bana sorarsanız şahsi fikrim bu günlük sat yer ve sıfır çizgisine kadar geriler macdı. Bu haftalığıda biraz etkiler bence. hatta haftalıkta azcık sat yiyebilir sıfır çizgisine doğru ama o sat çok kısa olur yani tuzaklı sat olur sıfır kırmadan döner ve çok güçlü gidebilir.
Yani bu sorunuzda önemli olan bence günlük macd.
Bu macdı sattan sonra takip edilmeli yukarıda güçlüde durabilir. Bu günlük macdın dönüş yerini seanslık en iyi söyler bence. Seanslık macd fiyat 10 liralara gelince dönüş başlatabilir.
Yani bunların hepsi birbiri ile koordineli.
Yalnız şöylede bir durum var günlük macd dibine kadar düşerse haftalığıda sat verdirirse bu aylığıda 1-2 ay sonra sata döndürebilir.
Kısacası günlük daha önemli derim ben.
öncelikle vakit ayırıp kafa yorduğunuz için ben teşekkür ederim. şimdi bu yazdıklarınızı sindirmem lazım müsaadenizle. biraz incelemek lazım. ayrıca ilk yazımda tebrik ve teşekkür etmeyi atlamıştım. öngörünüz ve isabetli kararlarınız için tebrikler, benim gibi yeni şeyler öğrenmek isteyenlere karşılıksız yol göstericiliğiniz ve kazandırdıklarınız için teşekkürler
Bir dipnot : gunluk macd al verdigi halde hisse beklenen çıkışı yakalayamamişsa, bir sure sonra haftalik macd 0 da kararsiz kalmamak kaydıyla al verdiginde hisse genellikle güçlü bir ivme yakalayip çıkışa geçer.
kısaca; geçmiş dönemki macd ları inceleyin. olmuş bitmiş herşeyi gösterir.
Sayın Sacro hocam, müsait bir zamanınızda bize teknik analiz yapmayı öğreten bir video yapsanız cok dua ederiz.özellikle macd larla teknik nasıl okunur biliyorum bir video ile olmaz ama en azından bir kısmınıda biz geliştiririz. Sizinde başınızı ağrıtmamış oluruz daha verimli bir ortam olur. şimdiden teşekkür ederim saygılarımla..
Öğretici bir yazı olmus sn Sacro,
iste bu yüzden topikiniz kapanmaması lazım.
Deneyimleriniz çok değerli.
Aksakal bir topik acmisti halen döner bakar okurum her okuyusumda satır arasında bilgelik bulurum,
Alkimde basimiza gelen mesala.
Kendileri kurumsal olmayan, Aile sirketlerine yatırım yapmam yazmıstı. Ne kadar da haklı...
Belki az kazanır ama bu bilgelik, hep kazanır...
başım döndü :)
bugünde bollinger desteği 113,100 den şimdilik tepki verdi.
https://i.hizliresim.com/Md9Nb1.gif
Aksakal tam bir uzmandı,
Keşke yeniden yazsa, forumu takip ediyor olabilir mi yoksa tamamen bıraktı mı bilmiyorum ama umarım arada gelip bakıyordur.
Tekrar bir konu açsa, tekrar yazsa harika olurdu.
Elbette bunun yanında burada da çok çok kıymetli kişilerin yazıları var ve bunları okuyup faydalanmak herkese kısmet olur umarım.
Emeği geçen herkese içten teşekkürler.
O satmıştır hisselerini
kenarda bekliyordur endeks düzeltmesini,
Adami şeker hastası yapacaklar...
Adam Balık tutmasını öğretiyor halen Kront gidermi, YKGYO ne olur Balık ver Balık ver :)
Karel hakkinda gorus alabilir miyim? Hala 2li dip mi yapiyor yoksa bozdu parasutsuz mu gidiyor?
Tesekkurler
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Bir defasında ben de bir soru sormuştum.
Fena fırçalamıştı eksik olmasın.
Sonra özelden durumu yazmış toparlamış tatlıya bağlamıştık.
Cidden kıymetli birisi nazarımda.
Bu topiğin de bu nedenle kapanmasını pek istemem.
Bir elin parmağını geçmeyen uzman ile bizim gibi bir şeyleri öğrenmeye çalışan acemilerin buluştuğu güzel bir topic.
Devam etmesini umuyorum.
endekste macd sat konumuna geçmişken dolarda macd al konumuna geçiyor. adamlar ne güzel işliyorlar :)
öğleden sonra terse yatırırlar mı bakalım...
https://i.hizliresim.com/dO467r.gif
Dun aksam kapanısı ıtıbarı ıle paylastıgımız grafık bu gun gerceklestı
https://i.hizliresim.com/lOzYQQ.png
Sayın sacro, Klimasan için 6,00 üzeri takip edilebilir demiştiniz. Ve o zamandan beri usul usul yukarı gidiyor. Haftalık MACD de güzel bir açıyla yukarı kesti 2 hafta önce.
Aşağıda grafikte gözüken 7,80 seviyelerindeki günlük gapi doldurmaya gidebilir mi ne dersiniz?
https://i.hizliresim.com/XPY2qj.png
AKSGY kemerleri bagladik, Bi kere daha tesekkurler sn Sacro ustad, sirada YYAPI var galiba
adamlar nasıl işliyor. öğlen arası dolar al endeks sat verecekken terse yatırdılar :)
eğer terse devam edecekse yarın endeks 115,500 üstüne atmalı.
https://i.hizliresim.com/9mppy8.gif
Aefes caktirmadan 3 ayda iyi yol almis.5 TL gibi.Bu yil arsa konusu tekrar gundeme gelebilir.Istanbuldan fabrikayi tasima karari almisti.Yerine ne gelecek arsaya ?
YTD
Sıra YYAPI,EUKYO gibi geliyor ..bugün ikisine de eşit oranda basdık sacro hocam
Cusanda hedefiniz kac sacro bey
Cusan oynaşıp duruyor bakalım altından ne çıkacak