Bunun kadar kifayetsiz bir kağıt görmedim...
Printable View
Bunun kadar kifayetsiz bir kağıt görmedim...
Bim bugün bile artıda Buda hergğn düşüyor bir yıldır aynı fiyatta şirket yöneticileri hissenize sahip çıkın lütfen ayıp bim 376 milyar sok market 36 milyar
hisseye sahip çıkmalarını beklemeyin basit bir örnek bunu anlatıyor
830 gram salça 32 lira bunların yaptığı kampanyaya bakın
400 gram salça bir alana bir bedava 28 lira yani 830 gram salça 32 lira iken 400 +400= 800 gram salça 56 lira başka bir deyişle 830 gram salça 32 lira iken yarısından bile az 400 gram nasıl 28 lira oluyor:))
vatandaşı aptal gören bir şirketin hissesi bu kadar olur işin tuhafı kapıyı pencereyi telefonu kapatmışlar ulaşacak görüşecek kimse yok
marketi kapattılar herhalde bari içeride bir çırak falan bıraksaydılar gerçekten ayıp artık yahu.
BIST -%0,5
BIMAS +%1,62
neredeyse -4 yaptı. Ne oldu da bu kadar kötü fiyatladın Allah aşkına.
Bu kadar sahipsiz bir hisse görmedim.
Bugün İzmir/Menderes tarafında tesadüf yeni açılan bir Şok Market'e(#SOKM) girdim. Mağazayı çok beğendim.
Fırın bölümü, ısıtmaya hazır ana yemekler ve genişletilmiş ürün yelpazesi gözüme çarptı.
Stratejide bir değişikliğe mi gittiler ya da bölgesel bir durum mu bilmiyorum ama yeni açtıkları mağazaları bu şekilde açıyorlarsa bence uzun vade için güzel bir durum. Evimin yakınlarındaki mağaza da böyle olsa alışveriş sıklığımı arttırırım açıkcası.
Bizim İstanbul'da eve yakın olan mağazalar eski ve çoğu bakımsız. İstanbul'da hiç böyle bir Şok Market mağazasına denk gelmediğim için dikkatimi çekti bu durum.
https://x.com/yatirimweb/status/1819...d8F2ZUHt93mWtw
Muhtemelen bu abi. Ben de aynı şeyi merak edip araştırdım, bölge satış müdürünün 1 ay önce aşağıdaki paylaşımına denk geldim. Görseldeki mağazada "Lezzet Cafe" yazıyor, benim görselde de aynı konsept var.
Ben beğendim açıkcası, rekabet açısından rakipleriyle durumu eşitleyebileceği bir seviyeye gelmiş yeni mağaza konsepti bence.
https://x.com/yatirimweb/status/1819...d8F2ZUHt93mWtw
Yeni konsept mağazaları beğenenler çıkıyor kesile daha az yeni mağaza açıp bir yandan da eski mağazaları bu konsepte çevirse çevrilemeyeneler sözleşme bitince yenilenmese ve başka yere yeni konseptler açılsa.Yukarıdaki beyfendi rakipleriyle farkı kapatabilir demiş bu konsept inşallah bizde böyle düşünüyorduk şirkette bir değişim var inşalallah halkın beğeneceği rahat rahat alışveriş yaptığı bir şirket olurlar.