sanırım ben aldım senin vesbe lerini :D ****
Printable View
06.06.2018 tarihinde Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ payları ile ilgili olarak 10,09-10,49 fiyat aralığından 118.755 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketimizin Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ sermayesindeki payı 06.06.2018 tarihi itibarıyla %94,85'e ulaşmıştır.
Yanılmamışssınız sayın Lonely_Trader dünkü Denizden alışlar Vestelinmiş. Başka bi hissede terste kaldığım için dün pozisyon arttıramadım bakalım bu işin sonu nereye varacak :)
Peki dün satış yapan kimdi takas olan varmı?
Takaslarda takılı kalmayın , tacirler ve Ak yatırım yoğun dönuyor .... bunlar VESTL e mal toplayan ayaklar diye düşünüyorum . Geçen 2-3 günde emeklilik fonlarından 100 bin lot çözülme ve güya yabancılardan kısmi paylar geliyor. Bunlarıda VESTL alıyor.... VESTL bu senetleri buradan topladığına göre artık kelepir olduğunun ispatı. Bilanço ve gelecek beklentileriyle bu senet layık olduğu yerleri bulacaktır..... Yine vurguluyorum; 1 milyon lot Emeklilik fonları %10-15 prim yaptığında zaten tümüyle bunların hesaplarına aktarılcaktır..... böyle düşünüyorum , ondan sonra arkama yaslanıp , keyifle hareketleri izleyeceğim..... Buradan ne kadar inanıpda rahatlıkla uyuduğumu yazmıştım. şimdi, keyifle uyuyorum , borsa çakılırken güvenli limanda olduğumuzu belirtmiştim........
Bende PETUN da var , bir zamanlar aynı fiyattalardı , ilginç ama PETUN u da güya yabancılar satıyor emekli fonları alıyor.... Yani oda defter değeri ve F/K olarak kelepir yerlere indi . onuda topluyorum düştükçe :) Çünkü oda bence güvenli liman tipi senetlerden .... ama öyleki VESBE dende sığ.....
---------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar şimdiye kadar edindiğim izlenimler itibariyle , VESTL adına pozisyon toplayanlar yukarı aşağı işlem yapıyorlar.... bugün bir arkadaşı borsaya soktum , 10.000 tane VESBE alcaktı ancak 6500 tane alabilmiş 10.53 ortalama ile ,şimdi topukladılar yukarı :) Yani öyle ki şu anda Deniz yatırım alımları 10.10-10.50 de devreye giriyor .... yani aşağı bırakmıyorlar son 1 haftada , bunun yanında bence zaten önceden toplanmış olanlarla senette bir yandan baskı ve hareket yapıp , bizdeki pozisyonlar alınmaya çalışılıyorda...... Hep vurguluyorum , bu kelepir fiyattan verilcek 1 lotumuz bile yok . kaldıki şirket de bizi onayladı... :) Gözüm hep emeklilik fonlarının pozisyonlarında , bence anlaşmalı bunların satışları olucak ve bunlar el değişicek , asıl hareket ve show da o zaman başlar diye düşünüyorum ..... Haydi PATRON bize güzel bir bayram hediyesi ver.... ;)
----------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Burası bist , çok iddialı olmamak gerekir . Senedin arkasından çekilirlerse yine 9,5 Lara gidebilir , sabırsız yatırımcıların ahı kalır geride ....
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabiki aynen katılıyorum , kısa vadeli yatırımcı için her zaman risk vardır borsada. ben burada yazılarımda hep uzun vadeli olduğumu belirtiyorum benim şu anda kafamda hedefim 2020 ..... Ben temettümü alır yatarım.... 2020 de aksilik olmazsa en az 1.5-2 tl temettü alan bir yatırımcı olacağımı düşünüyorum hisse başı .... (Hep de belirtiyorum , Türkiye ye bir ambargo uygulaması olmadıkça ve de dünyada yada ülkemizde savaş çıkmadıkça)
-----------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Arkadaşlar şu ana kadar 42000 adet net Deniz Yatırım alışı var, ortalaması 10.80 . Zaten bunun 36000 lotu blok satış yazıldı ve çizildi... Yani söylediğim gibi daha önce toplanmış senetler , VESTL in resmi hesaplarına aktarılıyor.... Düşünün bizler bu senedin kelepirliğini biliyoruz ,satmıyoruz ve sürekli alım yapıyoruz... ama birileri güya satıyor. daha önce toplanmış pozisyonlar yada emeklilik fonları , yada bıyıklı yabancılar, yani 1 yıldır toplanmış pozisyonlar diye düşünüyorum. Yabancı aptalmı yılda ortalama %20 usd bazlı kazandıran bir şirketi burdan satıcak ..... Bakalım beklemeye devam , Deniz Yatırım artık 10.80 den bile aldık diye açıklayacağına göre , hepimizin beklediği gibi 2. çeyrek bilançomuz bizi oldukça mutlu edicek..... Evet bence zaman bizim zamanımız.... 2018 ve 2019 bizler için iyi geçecek inşallah......
-------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir.....
Deniz yatırım şu an itibariyle 159.000 lot oldu ortalama 10.80 ..... Tahmin ediyorum Halk Yatırım , dün senet alan Marbaş , Oyak hatta Tacirler , VESTL e pozisyon toplayan kurumlar .... Haftaya takaslarda bakalım kaç lot emeklilik fonu ve kaçı bıyıklı yabancı göreceğiz.... Ama gerçek olan birşey var , VESTL kelepir VESBE yi toplamaya devam ediyor...... Tabi benim düşüncem zaten pek çoğu önceden 1 yıl boyunca toplandı , toplanamayanlar bizlerdeki kısımlar , ve emeklilik fonlarındakiler ama onlar mutlaka anlaşmalıdır ve çözülecektir , yukarı çektikçe fiyatı , onlardan satışları kendileri alacaktır muhtemelen....
-----------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir