Ne hayırlı olacak arkadaşlar.adamlar 2.68 e kadar çıkarıp malı ele verdiler bugünde 2.42 ye kadar gösterdiler bu nadirr
Printable View
Ne hayırlı olacak arkadaşlar.adamlar 2.68 e kadar çıkarıp malı ele verdiler bugünde 2.42 ye kadar gösterdiler bu nadirr
Ben geçen hafta zararina elimdeki 50 bin lotu vermiştim ama alışkanlık oldu forumu yine takip ediyorum maalesef..
Yukarıda arkadaş "malı ele verdiler"yazmış, citinin ve gedikin sattığı hemen hemen 3 milyon lotu 3 günde hangi ky'nin elinde verdiler acaba onu merak ediyorum,hatta bir gunde 2.4 milyon lotu hangi ky aldı onuda merak ediyorum...sabahtan akşama kadar derinlik izliyorum,20 bin 20 bin 50 bin 50bin lotları hangi ky aldı merak ediyorum...
bu resmen ileriki zamanda yapilacak bir operasyonun hazirligidir ben bunu bilirim bunu derim..ayrıca bu kagida girmeye niyetlenen ky,nın kesinlikle girmemesini tavsiye ederim hatta kazanacagini bilse bile girmesin ne oluur ne olmaz..elinde tutan arkadaşlarda ya sabır çekerek beklemeye devam etsinler...sabreden derviş malı götürürmüş..bende sabır yok işte..
Acayip takipçi sayısı arttı. Demek ki biraz yükseltip yine ele verecekler. Aynı taktik. Aynı taktik. Bende böyle kandirilmustim.2sene oldu. Zarar5**olunca nikah kiydiriyorlar adama. Hemencecik de uzun vadeci oldum. 3yıl daha beklerim herhalde. Neyseki kağıt benim kredi miredi Bilmem. Temerrut faizi Bilmem.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaz başından beri kağıt operasyon yiyor zaten.galiba siz yenidiniz.o ellibin alışlar ky ya mal çakmak için al gülüm ber gülüm işi.bence siz zararına mal alıp satıp durmayın yazık çoluk çocuğumuzun rızkını yedirmeyelim bu adilere.ulaş ı takip edenler baksın herkes ağlıyor.bugün 2.26 dan bile alışlar oldu hemde yüklü alışları gözümle gördüm bende 2.18 leri kaldırıp kaldırıp indiriyorlardı akşama doğru 1.81 e indi kağıt ne oldu yüzde yirmi aşa bastılar hani mal alıyorlardı
Bu yıl başından beri kağıt düşüyor neler neler olmadıki sanayi şirketi değil, maalesef BIST primi de kaçtı bu hisse çok üzdü, kimseyi etkilemek istemem speği olsaydı bu kağıt ta giderdi, bu kağıtta patron satışı oldu, kağıt rezil oldu birileri devamlı para kazandı maldayım bekliyorum ama ahımı çok aldılar yeni girecekler çok iyi düşünsünler,bu hisseye ağlayanlar arttı bu hisse alınır diye girenler,düşeni kırdı,ikili dip yaptı diyenler,KAP Haberlerine inanlarrr ve türlü sebeple heyecanla altın madeni bulmuş gibi girenler vardı umarım zarar etmezsiniz biz satmadık yani zararda oturuyoruz kendi düşüncem bu şirket altın madeni de bulsa birileri bunu speküle eder yüzdesini alır ve biz maliyetimizi göremeyiz bu benim düşüncem asla al veya sat tavsiyem YÖK naçizane yorumum lütfen iyi araştırın yanmayın ben bu parayı kaybettim kabulüm bu asla lot bile almam inanmıyorum ama maliyetime gelirse çıkıcam Vertu ismini bile anmıyacağım patronları inanmıyorlar mı bu dünyada ne kadar yaşayabiliriz ki bu kadar ah almaya değmezdi neyse UMRUM değil.Herkese iyi pazarlar.
iyide 2 sene once ile simdiki sartlar aynı mı ?
hem hisse sahibi oldugunuzu belirtip hem bu kadar olumsuz olmanızın nedeni nedir..
hissede her daim alıcı var.. 318 oldugundada vardi 2 ay evvel dün 245 oldugundada vardi.
alan istedigi yerden alabiliyor genelde istedigi kademedende satıyor buradan ele vereceklerini düsünenler icinde satıs imkanı var..
bir düsünce belirtip aksi yönde pozisyon tasımanız pek saglıklı degil bence.
28 eylülde 140larda olan ulas 220 lere cıkmıs ve siz vertu topiginde ulasın 220den 185 lere düsüsünü örnek veriyorsunuz..
bence elma ile armutu karıstırmayın..
vertu 250 den 350e cıkmıs olsa benzetmenizi anlarım..
bu kagıt bayadir buralarda arada 280 lere yükseldi 1 kerede 320lere kadar gitti.
o yüzden düsüncelerinizi aktarırken daha saglıklı benzetmeler yapmanız daha iyi olur.
kimse kimseye mal alma yada satma konusunda fikir vermeye kalkmasın..
herkesin kendi aklı fikri var herkesin karı da zararıda kendine .. o yüzden düsünce paylasımı seklinde ilerleyip isteyen istedigini yapabilir.