Pazar hakimiyeti ve iyi yönetim beni cezbeden bunlar... Evet biraz pahalı.... ama kaliteli mal isteyen biraz pahalı almayı göze alacak...
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pazar hakimiyeti ve iyi yönetim beni cezbeden bunlar... Evet biraz pahalı.... ama kaliteli mal isteyen biraz pahalı almayı göze alacak...
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekranı izlemeye devam ederseniz bir gün satar bir gün alırsınız.Duygularınız karışır günlük planlarınız değişir.
Günlük planlarınız değişiyorsa, aslında planınız yok demektir.
İyi kötü bir plan yapın ve ona sadık kalın.
Herşeyinizi tek hisseye bağlamayın, Adı ne olursa olsun ytd
Batuhan
Bugün en azından alıcılar tahtaya döndü gibi sanki hissenin nerede duracağını izlediler almak için, mantıklı
Bence unutun elinizdekileri saklayın 2 yıl sonra bakarsınız:)Ben zaten Uzun vadeciyim. Bence Petkm alım kusa vadede para kazanın.32 yede gelse elimi surnem:)
Hacmi buradaki poltk sahipleri yapıyor. Hissenin yeni alıcısı falan yok..
Yatırım tavsiyesi olmadan, Poltk için biçilen gömlek biraz büyük biçilmiş.
Kısa vadede olaya bakarsanız gömlek vücuda uymuyor. Onun içindir ki hisse ağırlığınızı belirlerken, uzun vade bakmak faydalı olacaktır.
Yoksa büyük hayal kırıklıkları da yaşayabilirsiniz.
Batuhan
Bu sene genel mudur degisikligi de var...
Belirsizliklerle dolu bir sene olacak...
Herkes unutabilecegi miktara dusup isine gucune baksin...
Syg,
Herkes diğer hisseler yükselirken bu niye yükselmiyor hesabı yapıyor.
Acaba fiyatı değerinde olabilir mi ? Belkide biraz pahalı olma durumu da olabilir mi ? Piyasanın durumu fiyatının yükselmesini destekliyor mu ? Bu soruları sormak lazım..
Unutulmamalıdır ki bu hisse öyle herkesin girebileceği bir hisse değil.Öncelikli olan bir hisse hiç değil..
Hayal kırıklığına uğramamak için, Kısa ve orta vadede beklentileri makul seviyede tutmak lazım.
Bu şekilde bakmayanlar ilk yükseliş dalgasında zaten hisseleri satacaklardır..
Devamlı burada yazmam ama yazmak ihtiyacı hissettim.
Söylediklerim canınızı sıktıysa dahada yazmam ytd
Batuhan