borusan holdingin ve bağlı şirketlerin enterge raporları 135 nci sayfa da borusan holdingin 2021 faaliyet raporları mevcutbilanço dolar üzerinden yapılmış linki açıp bakabilirsiniz . y t d
https://www.borusan.com/surdurulebil...egreRaporu.pdf
Printable View
borusan holdingin ve bağlı şirketlerin enterge raporları 135 nci sayfa da borusan holdingin 2021 faaliyet raporları mevcutbilanço dolar üzerinden yapılmış linki açıp bakabilirsiniz . y t d
https://www.borusan.com/surdurulebil...egreRaporu.pdf
Sayın kartopu ben karlılık ve bilanço olarak karşılaştırmadım zaten sadece msı endeksine girenlerin girmeden önce prim girdikten sonra düşüş yaşadıklarını söyledim.
Kmpur borusanın tırnagı olamaz daha olması için 20 fırın ekmek yemeli daha …..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
halka arz olan şirketler hep yüksek fiyattan borsaya giriyorlar satışlarının 2 / 3 katında girip birde % 100 / 200 prim yaptırıyorlar şirketlerin 2 / 3 yıllık kazançlarını satıyorlar kmpur 22 nisan 2022 de 27 00 tl civarından borsada işleme başlamış kmpur pahalı halka arz olmamış ama 6 hazirana kadar yatay devam etmiş kumpuru eline geçirdikden sonra 23 kasııma kadar 162 00 tl ye kadar yükseltmiş buradan halka arza başlamış mesci endeksine 10 şubat 2022 almak için bildirmişler 28 şubatta n geçerli olmak üzere dahil olacak dır fiyaten dip lerde 86 00 / 87 00 miş 6 işlem gününde 125 00 tl ye kadar yükseltmişler buradan süzülerek 67 00 lede kadar düşmüş mesci ile alakası yok bu mesci y, kullanmışlar . borusanın masci ile hiç alakası yok borusan 2020 de 3 728 milyar 2021 de 7 milyar 329 milyon 2022 de 22 milyar 204 milyon ciro yapmış 2023 de 40 milyar civarında ciro 5 500 / 7 000 milyar kar beklentisi var ileriye dönük ciro ve karını artırarak devam edecekdir ancak şirketin değerini satın alıyorlar yıl sonu beklentisini de satın alırlar 2024 sonunda hiç ummadığımız yerlerde olur
yatırım tavsiyesi değildir
gerilerde yazım var daha 1 ay once bu senenın sasası dedim sayfada 1-2 kişi vardı artmaya baslamıs
ARAMCO haberi etkili oldu,,herif önceden haberini almış olabilir.