Fiyat 2.85e gelirse 2.70 kademesindeki 200lotu 540dan, 2.85deki 200 lotu 570den satmis olacağız
EGGUB, GEDZA, ISMEN, HDFGS devam ediyorum. Hepsinin bilançosu çok sağlam. Ayrıca Kalekim halka arzına katıldım. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn.regal1 sisteminizi uyguluyorum.ancak trendi yukarı olan hissede al-sat larla para kazandım. bir başka hisede yine al satlarla para kazanırken hisse fiyatı üst kademeye yaklaştı ve aşağı döndü ozamana kadar kar ederken hisse aşağı döndüğü için alta yazdığım alışlar hep geldi, üste yazdığım satışlar ise satılmadan ben hep hisse alarak zarar durumunda bekleme durumuna düştüm.Bence üst sınıra yaklaştıkca satece üst kademeye satış yazmalı alta alış yazmamalı ,sizin düşüncenizi öğrenebilirmiyim?
Ben bu sistem için anladığımı ve uygulamaya çalıştığım şekli kısaca izah edeyim.
1- önce düşerek alt destek seviyesine geldiğine inandığımız hisse seçilir.
2- düşündüğümüz kademe sayısına göre hisse satın alınarak stok yapılır.
3- stok maliyetin belirlenen %x üst kademesine zincir emir girilir örneğin üst kademe rakkamında 10 tl likler satılırsa 7,5 teleye tekrar al
4- eğer alınmadan hisse yukarı gidiyorsa eldekiler her kademede satılarak karla eldeki hisse bitirilir
5-zincir emirlerle yukarıdan sat aşağıdn al yaşanıyorsa al satlarla kazanç sağlanır
6-Daha önce yazdığım gibi hem yukarı gidiyor hemde alsat yapılabiliyor olabilir bu durumd üst sınıra yaklaştıkca bence artık alta alım yazmamak gerekir.
ben bunu yaşadım üste yaklaştıkca alımda yazdım hisse düşüşe geçti her alt kademeye alış yazdığımdan elimde üst fiyattan aldığım hisseler çoğaldı.
Benim şahsi düşüncem üst sınıra yaklaşıldığında ya düşüğe alış yazmamak lağzım yada düşüğe bir sefer alış yazdın geldi,düşüş devam ediyorsa artık alış yazmamak lağzım düşüş bitene kadar beklemek izlemek gerekir diyorum.
Yazdıklarım için Regal1 de düşüncesini belirtirse memnun olurum.
Yukarıda belirttim,örneğinizdeki 16 kademelik hissede sat al larla ben 15. kademeye geldim hisse 14. kademeye düştü aldım satamadan 13. kademeye düştü ben yine aldım üst sınır kısımda olduğumuzdan hisse satışı yapamadn hisse hep aşağı gitmeye başladı bende her kademede alış yaptım.Hata ettim .üst sınıra yakın olduğumuzdan 14.kademeye düşeni aldıktan sonra satış yapmadan almamam gerektiğini düşünüyorum hatalı adım attım her düşüşü aldım.Kardayken zarara dönüştü durum.
Dediğiniz doğru etmiş olduğum kar erimiş oldu .3 ay boşa geçti.