Kör talih avradını kesen...Insanlar 60'larda "savaşma seviş" sloganlarıyla yaşadılar, güzel güzel ölüp gittiler. Biz Nuh tufanina denk geldik be ya...
Fareler gibi gebereceğiz.
Printable View
Kör talih avradını kesen...Insanlar 60'larda "savaşma seviş" sloganlarıyla yaşadılar, güzel güzel ölüp gittiler. Biz Nuh tufanina denk geldik be ya...
Fareler gibi gebereceğiz.
Dün morgun önünde, sahte alkolden ölmüş insanların yakınlariyla röportajlar yayinlaniyordu. Insanlar boyle alistiriliyor iste, neye alistiriliyorlar biliyon nu?Alıntı:
Korhan Maltepe
@cpt_corto
Dolar 17.25 olsun da Facebook'ta paylaşılacak tivitler atayım.
Cok yakinda ekmek kuyrugunda bekliyor gibi morg kuyrugunda bekleyeceksin.
Birilerine de yanlis cenazeyi vermisler.
O yanlis cenazeyi alanlar, kimsesiz cenazesine sahip cikmislar. Onu da kardeslerinin yanina gommusler.
Dr.Vefa dizisi vardi yaaa...Dizi saglik calisanlarinin bilincaltini kodlamisti. Ardindan pandemi geldi.
Kimsesiz cenazesi haberi, bu cenazelerin cogalacagini ve sorun haline gelecegini anlatiyor.
Bir de evlerinde ölüp, cenazeleri 5 yil sonra bulunanlarin haberleri var.
Tayyip Ağam geçen gün bunu demişti değil mi? Daha ne desin abi?Alıntı:
Süleymaniye Vakfı
@suleymaniye_vkf
Mallarınızdan, canlarınızdan ve ürünlerinizden eksilterek, sizi biraz korku ve biraz açlıkla yıpratıcı bir imtihandan geçireceğiz,bundan kaçış olmaz. Sen sabırlı davrananlara müjde ver. | (Bakara 2/155)
Yalnızlık, kimsesizlik, çaresizlik içinde ölümü bekleyeceksin. Bu esnada da yakinlarinin morgda oldugu haberini alabilirsin. Bu durumda bana ne diyebilirsin, kendini hakli da bulabilirsin. Kesinlikle hakli degilsin. Boyle yaparsan cok daha fazla yalnizlik, kimsesizlik ve caresizlige batarsin. Yakinlarina sahip cikmalisin. Dunyada yasayan 8 milyar insan icinde, yakinlarinla yakin olma ihtimali, tupcunun piyangosunda buyuk imramiye kazanma ihtimalinden dusuktur.
Mehmet Barlas: "Kazara iktidar değişirse, Erdoğan çapındaki bir devlet adamının kenara çekilmesinin bedeli ne olur?"
Pera ile mi ölçeceğiz? Para didiğin nedir be ya?
Muhacir
@Ciwanekem1
· 10s
Karı kız peşinde koşup sabahlara kadar içmem gereken yaşlardayım ama ben ne yapıyorum? Gidip sohbet odalarında müfit yüksel diye birini dinliyorum.
Alıntı:
𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري Müfid Yüksel
@mufidyuksel
·
6d
Gidin sabahlara kadar istediğiniz meyhanede, cafe barda, night club'ta gönlünüzce sürtün. Sizi tutan mı oldu? Ayağınız bize mi takıldı.
https://www.ntv.com.tr/sanat/kuzey-k...f0OcgMgK3alSKA
Yalan haber...Alıntı:
NTV Kültür Sanat
@NTVKSanat
Kuzey Kore'de K-pop infazları: 7 kişi idam edildi.
Bu geceden itibaren benzine 69 kuruş, mazuta 1, 13 TL zam varmış.