Guler yatırımcısı da bize katılsın bir etkinlik yapalım sosyal medyada.. birlik olmak lazım. Her hissede milletin anasını ağlattı bunlar.
Printable View
Guler yatırımcısı da bize katılsın bir etkinlik yapalım sosyal medyada.. birlik olmak lazım. Her hissede milletin anasını ağlattı bunlar.
tepki bile gelmemesi ilginç. en verimsiz yatırımım oldu. miktar az ama zarar miktarı çok
Kulyutar burda aylarca ne hikayeler yazdın. Ne du da simdi bu u dönüşü yaptin
Adamlar 2020 Kasım sonrası Enes tweetleri ile 4 aylik surecte mynet e bile sizmiş. Burayi da boş birakmamışlar/birakmiyorlar gördüğüm kadarıyla.
.
Satmak yok, yola devam
Kendi adıma söylüyorum
Hayrlısı olsun şimdiden inşaallah
Bilanço bugun mu acıklanacak ? nerden bakabılırız tarıhıne ?
11.03.2022 ye kadar vakti var.
Kap sitesinde şirkette beklenen ilk beş periyodik bildirimde görebilirsiniz.
Bugün çok işim gücüm var. Açılışa baktım rezalet devam ediyor. Yarın bilanço açıklayacak (büyük ihtimalle) şirketin hisse değerleri bu olmamalı. Nasıl birşeye denk geldik bu kadar yatırımcı hayretler içindeyim. Kendi hayatima bakıyorum kimsenin hakkını yemedim hep helal kazandım. Ya da ben birilerinin hakkını yediysem bu kadar yatırımcinin günahı ne. Yarabbim bir çıkış yolu göster bu insanlara bazı yerlerde konuşuluyor hisse eğer 12-13 bandına veya daha aşağısina düşerse benim dayanma gücüm kalmaz. Ve gördüğüm kadarıyla mg nin umrunda bile değiliz. Külyutar bile artık olumlu düşünmeyi bıraktı. Var mı arkadaşlar doğru dürüst bir iki kelam edecek olan.
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi