Bence yanlış anladın.Dahada bir dikkat çekti yarın duyan gelir yani iyi mahiyette yanar desi.Tabi benim düşüncem .Kimse hakkında konuşmam.
Printable View
Bence yanlış anladın.Dahada bir dikkat çekti yarın duyan gelir yani iyi mahiyette yanar desi.Tabi benim düşüncem .Kimse hakkında konuşmam.
vekili yanlış anladınız galiba, vekil daha öncede tavana giderken yanar buralar diyordu, daha önceki yazılarına dikkat etseydiniz belki bu dediğini yanlış anlama olmazdı, hisse bugün güzel salladı, kalan giden belli oldu gibi. Hissenin gazı alındı, bir yerde bu hareketi yapacaktı ve yaptı rahatladı gibi sanki, borsa eksi bu yine artı, maşallah diyelim. Ben dedimcilerde bugün rahat uyuyamazlar herhalde, taban bekleyip ben dedim demeyi, ne kadar çok seviyorlar. Yarın ola hayrola YTD
Bugün twitter da taner ve apamadia rumuzlu arkadaşlarda kendileri satınca, kağıt buradan döner, taban yapar gibi yazılarıda oldu, bu harekette onları döktü, bazıları da bu yazılarla satıp dökülmüş olabilir belki,
İşb nin yolunu takip et sende bu potansiyel var sende yibi beklemeye devam, sabır zor YTD
Ağa bizi yanlış anlamış canı sağolsun bugün öğlen 12:55 seansına kadar tavandan 7 adet alım yaptım. 5091 e düşünce hemen 4 adet emir daha verdim ama tabiki olmadı tahtanın altını süpürürüm kimse çakallık yapmaya kalkmasın 😎
Benim paraya ihtiyacım yok. Aldığım hiçbir hissede dolayısıyla satılık değil.
Tahtayı aşağıya çekmeye çalışanlara voleyi vurucam koysunlar alım koyucam ilk sıradan hergün düşen bana düşsün 😂😂 Bu tahtada size ekmek yok gerçekleri herkes öğrenecek bu hissenin ederini birgün herkes görecek 😎
Ytd.
Cümleten selamün aleyküm. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp diyerek konuya girmek istiyorum. Dededen kalma yibitas hisselerimiz mevcut. Bir kaç aydır sizleri takip ediyorum fakat lot nedir? Eşleşme nedir? Vs gibi terimleri hala anlamış değilim. Dede den kalma hisselerimizi ne zaman satmaliyiz beklemeli miyiz hiç bilmiyorum. Bütün abilerden bir fikir edinmek istiyorum saygılarımla...
[QUOTE=Vekil1924;4175957]Ağa bizi yanlış anlamış canı sağolsun bugün öğlen 12:55 seansına kadar tavandan 7 adet alım yaptım. 5091 e düşünce hemen 4 adet emir daha verdim ama tabiki olmadı tahtanın altını süpürürüm kimse çakallık yapmaya kalkmasın 😎[/QUO
Ben bu hisseye bilerek gelmedim.Sadece diğer krallardan tanıdığım arkadaşların burada görünce geldim.Hatip Ağa rahat ol bizden yana zarar geleceğini tahmin etmiyorum,paraya doymuş adamlar bu hissede jübile yapıyoruz.Saygılarımla.ytd.
Öncelikle elinde kağıt olarak bulunuyorsa onlaı bir aracı kuruma götür kayıt ettir.Hesap açılsın.Sonra her bir hisse adı lot tur.1 lot hisse şuan 5.800 tl ediyor.Eşleşme olayı ise hisse işlem görmeden önce oluşan fiyattır.Açıkçası siz önce kaydınızı yaptırın ve tüm bilgileri kesin ve net olarak aracı kurumdan alın.Seans saatleri var ve bu hisse PÖİP pazarındadır.Ben ne borsacılar gördüm pöip deyince bön bön bakan.Kesinlikle bilgiyi aracı kurumdan alın.