Printable View
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Et giren yere dert girmezmiş efennim :) Kesinlikle :) bu felsefeyle ilerledim ve 115 kilo oldum :kahkah: Allah'tan boy var biraz yoksa vay halime :yes:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Müzük bol da bende hal yok ... Dün (süngerimsi), bugün (insanca) damnattım; eve yeni geldim ama gözler kapanıyor. La yap bi kıyak... Adamı hasta etme...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bunnarın alacağı etten hayır neyim gelmez, benden söylemesi, efendim! :yes: Ah ulen sofrada Reha GAYA bir oleydı, etler göbek atar, ırakılar raksederdi! :kahkah: Orada olacaksınız ya zati :yes: bakalım hep birlikte raksesenleri ,göbek atanları görelim :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Senin canın sağ olsun.. Alıştırma keli,yine geli... E dedik ya nüfus cüzdanını verecez diye, tükkan senin ağam
https://www.youtube.com/results?sear...det+referandum
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Kesinlikle :) bu felsefeyle ilerledim ve 115 kilo oldum :kahkah: Allah'tan boy var biraz yoksa vay halime :yes: Yok artık, masayı biraz geniş tutsunlar, o zaman! :he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bunnarın alacağı etten hayır neyim gelmez, benden söylemesi, efendim! :yes: Ah ulen sofrada Reha GAYA bir oleydı, etler göbek atar, ırakılar raksederdi! :kahkah: Efennim o zaman kuzuları sizden bekliyelim, menünün geri kalanını burdan tedarik edeyim. Nede olsa ağanın eli tutulmaz ...
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Latitut az yakıyo kanımca...:kahkah: su vereyirom artık... :kahkah: İsmo ona da yakında bir çare bulacak.. eminim...