Ah Tatar işbiri harcadın telef ettin
Printable View
Ah Tatar işbiri harcadın telef ettin
Haaadi geçmiş olsun 299......!!!!
İşbirle işim bitti...Kalanlar uzunda kazanacaklar bence....!!!!
Allah yar ve yardımcıları olsun....!!!!
Garanti olsun diye tabana satış yazmıştım...Bitti isbirler.....2 gün parasını bekleyeceğiz artık....!!!
Çok az zararla kol kestik...Buna da şükür.....!!!!
Tukaş 3.00 ü kırarsa listede demiştim akşam.....3.00 ü kıramadığı için bugün ilgi alanımıza girmedi hiç tukaş.....!!!
Neyse arkadaşlar bugün SON 2 AYIN EN BÜYÜK ŞOKUNU YAŞADIM....Yazı yazacak halim yok.....!!!
Ben tavukların yanına ineyim de MORAL DEPOLAYAYIM.....!!!!
Selametle herkese....!!!!
Bence Tatar çok akıllı kol kesmeyi bileceksin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Abilerim,kardeşlerim beni yanlış anlamayın ...Aman ha.....İsbir taban yapacak demedim ben.....İsbirde bozulan birşey yok....!!!
Ben devamlı işbir i almam diyordum...Çok sert yükselince dün tavana alış girdim......Hesabıma göre de 2-3 tavan sonra 500 lerden satarım çoğunluğu demiştim.....Ama olmadı.....!!!!
Ama sonuçta isbir yoluna devam edecek......!!!!
İsbiri bu adamlar nasıl 1 yılda 100 tlden 300 yaptılarsa belki de 2 ay içinde 500-600 yapacaklar...Ben hala çok güzel bilanço bekliyorum.....!!!
Ama ben SİP te duramam....Ben anlık,saniyelik hisse alır satarım......Biliyorum bu şekilde işlemlerden % 95 yatırımcı batar ama ben parayı bu şekilde kazandım....Tarzımı değiştirmem....!!!
Ben sattım ama sonra tekrrar alırım isbir i ...Benim sağım solum belli olmaz....!!!!
Sonuç olarak İSBİR de bozulan bir sey yok.....!!!!