Ya ne oluyoo anlıyabilen var mı bitmedi mi bu satış dalgası eridik resmen yeterrrrrrr :( ytd
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ya ne oluyoo anlıyabilen var mı bitmedi mi bu satış dalgası eridik resmen yeterrrrrrr :( ytd
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boyle temeli bi masa iki sandalye sirketleri borsaya sokmamak gerek ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcılar toplu ve güçlü ama yinede düşüyor. Doğru dürüst ky yok bu hissenin derdi sadece dolar mı bu kadar olumsuz mu etkileniyor bundan 2. çeyrek herşeyi belli edecek...
Telefondan alan satan ekleyemedim bir türlü ekran görüntüsü ancak teb ve qnb finans üzerinden 4.90 lı rakamların altına sarkması engellendi. Qnb ve Teb alımı 90 bin lot civarı....
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satanlar kim acaba dostlar ?? bu satış baskısını kim kuruyor...hisseyi ölmeden mezara koyacak bunlar
bir son bir haftadır hisse elimde hem de fuul...yanlız aldığımdan beridir sert düşüyor....inanılmaz bir satış baskısı var...
datagatenin sektörü güzel...türkiye ekonomisi istikrar kazandığında en güçlü tepkiyi verecek hisselerden birisi de datagate ve indeks olur...
patron bir miktar almış ama alımı son bir haftadır durdurmuş...patron neyi bekliyor daha ??
kapa yeni bir haber düştü patron dün 5,06-20 aralığından 11 bin adet hisse almış...yahu insan bu kadarcık mı alır ?? benim hisse adetim bile senden fazla...ne biçim patronsun sen...sahip çıkacaksan adam gibi sahip çık...yok eğer böyle sahip çıkacaksan bence git çocuk parkında kumlarla oyna daha iyi...hiç olmazsa burada yatırımcıları kendine güldürmezsin...:)
kademeler nasıl dostlar ??
indeks kardeşi artıya geçti...darısı kardeşi datagatenin başına...:)
Keko hocam alımlar daha güçlü ve toplu satışlar daha dağınık deutche 1500 lot alımda :) Alıcılarda qnb finans 50600 teb 42 bin küsür satıcılarda vakıf ve yapı kredi 30 ar bin lotla.
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
qnb finans yine devrede patron sanırım buradan alıyor. İyice hissenin m..ku çıktı ya anlamsız hareketler yapı kredi ve meril el birliği ile düşürmeye çalışıyorlar...
Artık indes fln da etkilemiyo namıssızı bağımsız hareket ediyorlar birbirlerinden nasıl grup şirketleri bunlar ya
Qnb finans net şekilde devrede 50 bin lottan fazla alımı var. Yapı kredide 85 bin lotla en büyük satıcı
1,2 ay önce 43bin tl ödeyip sahip olacağım hisselere bu gün 11bin küsür ödeyerek sahip oldum mal alırken kazanılır dgate uzun vade portföyde yerini aldı bol kazançlar.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz düşüyor degate yine düşüyor..
Sirket geri almak icin fiyat belirlediyse bize paylassin bari..geri alacam deyip seyretmeside ilginc...
Degate yeter... erol bilecik yeter..
Hisseye el atin..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron müdahale etmiyor ucuza toplamanın derdinde 4.4 fiyatlar dip olmalı daha aşağısına izin vermemeleri gerekir.
Ben destek attım durması gerekir[emoji4]
Bu gun bir tepki hareketi var gibi duruyor...15tl nereye 4.70 neresi iyice hissenin suyunu cikardilar...patron saglam bir sekilde almaya baslasa ....hisseye tekratadan guven gelir...
bu gün olumlu işaretler verdi ama devamı gelmelidir...başlangıç için bu günkü hareketleri güzeldi..umarım en kısa sürede çıkışa geçer...
türk telekom ile olan disbütörlük anlaşmasının süresi ne kadardır dostlar ?? bunun yenilenmesi veya daha kapsamlı olabilme ihtimali nedir ?? bilgi veya duyumu olan var mı acaba ??
Bu hisseyi bu hale getirenlerin hicmi Allah korkusu yok inşallah en sevdiklerinden cikar
aynen dostlar....15 tl nerde 4,70 tl nerde...bu kadar vicdansızlık olur mu ?? şu erol bilecik patronuna bir çift laf söyleyebilecek yok mu ?? onun olduğu bir toplantıda bir pankart açmak ve dikkatini çekmek lazım...bu kadar mı boş verilir bu hisse ??
aynen öyle dostlar...istanbulda olan arkadaşların toplanıp önemli bir maçta tam da yönetimin karşısına gelen türibünlerde yüzünün kızaracağı bir şey yazıp açmak lazım...o vakit tüm türkiye durumdan haberdar olacak ve eminim ki basın dahi bunu dile getirecektir...bence çok etkili bir şey olacak....
ben batmandayım ve iş yerinde çalışıyorum...ama mağdur olup da istanbulda oturan birileri muhakak vardır...üç beş kişi datagate ve indeks mağduru yatırımcı toplanıp belki de 100 tl masraf ile bir pankart hazırlayıp maç sırasında açabilirler...o vakit kendisine birazcık saygısı olan birisi bundan utanıp gereğini yapar...o vakit eminim ki çok kısa sürede datagate ve indeks 10 tl ve üzerine çıkar...
fasbook ,tweter gibi yerlerden veya bu topikten rahatlıkla organize olunabilir...maliyeti 15 tl olan adamın günahı ne ?? endeks %25 düşmüş sizin hisseniz %40 düşsün ve 10 tl lere düşsün ...ama şu anki fiyatlar gerçekten de yazıktır günahtır...
pankartın içeri mesela şunlar olabilir : büyükçe bir yazı ile PATRON UYUMA !!! altına da datagate ve indeks yatırımcıları...diye yazılabilir...veya bu sloganlar çeşitlendirilebilir....beyin cimnastiği ile belki de sosyal medyada da çok konuşulacak bir slogan yazılabilir...bu konuda espri ve mizahı gelişkin arkadaşlar muhakak vardır...en fazla üç maçta benzer ama değişik pankartlar açılırsa bu iş tamam olur...o zaman patron hisse geri alım programını daha da aktifleştirir ve güzel bir destek verir...
ya geri alımlar ile yada tezgah altında olan güzel haber destekleri ile hisseyi güzel çıkarabilir patron...yeter ki istesin...
ama dediğim gibi muhakak böyle bir şey yapılmalıdır...stadtaki görevliler pankartlara müsade ederler mi ?? etmezlerse mağduriyetler anlatılarak ikna edilebilirler veya vucuda bir şekilde sararak veya başka yollarla stadyuma geçirilirebilir....
bir şey yapmamak en kötüsü dostlar...muhakak hareketlenmek lazımdır..yoksa patronun vicdana gelip hisseyi çıkarması çok zor....
Ali koc her zaman yaninda guvenilir bir ekiple yol alir wkibinde boyle curuk elma istemez....bu pankart isi bence tutar espiriyi abartmadan nazik ve kibarca....
Değerli keko, dünkü kapanışı nasıl yorumlarsınız?
Teşekkürler...
dipten çıkışın ilk işaretleri olarak algılıyorum...ağırlıklı ortalaması olan 4,70 in üzerinde 4,75 te kapattı...bu ilk olumlu işaret bana göre bu hissenin güçlendiğini ve artık çıkışına devam edeceğinin işaretlerini üretiyor...endeks yatayda olduğu zaman dahi çok aşırı düşmüş kaliteli hisselere talep gelebilmektedir...
nasıl ki hızlı çıkışların inişi de hızlı oluyorsa (ki datagate bunu yaşamıştır ) yine hızlı düşüşlerin de yine hızlı çıkışları olacaktır....hissenin temelinde bizim bildiğimiz bir bozulma yok...sattığı ürünler döviz bazlıdır (cep telefonu ve tablet ve bilgisayar aksamları ) döviz çıktığında bunların da fiyatı yükselir ,bu yükseliş ilk etapta talebi kısar ama daha sonra tüketiciler fiyatlara alışır ve erteledikleri ihtiyaçlarını alırlar...
tıpkı sigaraya zam geldiğinde bir çok tüketici artık sigara içmeyeceğiz deyip aradan bir kaç gün geçmeden içmeye devam etmeleri gibidir...o yüzden de döviz yükselişinin olumsuz etkileri geçicidir..
türkiyenin ekonomik ortamı çok da iyi değildir insanların gelirleri düşmektedir asıl satışları etkileyecek olan bu ortamdır ama buda bence geçicidir ve zamanla ekonomi oturacaktır...datagate ve indiks bilgisayarın da endeksin düzelmesi ile birlikte endeksten daha iyi bir performans sergileyerek çıkmasını bekliyorum..
datagateyi etkileyecek faktörler ,dövizin yükselmesi ,ekonomik kriz vede türktelekom ile yaptıkları disbütörlük anlaşmasının devam edip etmeyeceği veya bu kapsamın artıp artmayacağıdır...ilk ikisi geçici etki yapar sonuncusu ise etkisi kalıcıdır ve büyüktür...mesela disbötürlük anlaşması biterse kötü etkilenir ama bu disbötörlük anlaşmasının kapsamı 16 ilden diyelim ki 81 ile çıkarsa o vakit de çok çok olumlu etkilenir...o vakit belki de hissenin yeni zirveleri 16 tl ler değil de 25-30 lar olur...
geçen gün türk telekom yetkililerine bir email gönderdim bana cevap olarak ticari sırdır söyleyemeyiz dediler...o meailimi burada paylaşırım...
Merhaba Hasan Bey,
Mailiniz için teşekkür ederiz. Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş.’de şirketimiz tedarikçilerinden yalnızca birisidir. Şirketimizin tüm tedarikçileri ile yaptığı işbirlikleri ve ticari anlaşmalar iki şirket arasında ticari sır niteliğini taşımaktadır. Bu sebeple söz konusu şirket ile olan iş birliğimizin detaylarını paylaşamıyoruz.
Teşekkürler,
İyi günler,
From: hasan yaman <keko283@hotmail.com>
Sent: 05 Haziran 2018 Salı 16:42
To: TT Investor Relations <investorrelations@turktelekom.com.tr>
Subject: bir kaç soru
sayın türk telekom yetkilileri size bir yatırımcı olarak bir kaç soru sormak istiyorum...
1-datagate ile olan ticari ilişkiniz nedir ve bunun kapsamı ne kadardır
2-datagate ile olan ticari ilişkinizin size faydası var mı ? bu işbirliğinden memnun musunuz ?
3-datagate ile olan ticari işbirliğinizi geliştirmeyi düşünür müsünüz ?? düşünürseniz bunun kapsamı ne olabilir ??
4- datagate ile işbirliği yapmadan başka alternatifler geliştiremez misiniz ??
vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekür ediyorum..
link bilgisayar şu anda %13 artıda ve agresif çıkıyor...onun da zirvesine baktım tıpkı datagate gibi 17,5 ları görmüş bir hisse...umarım bu alış dalgası datagate ve indekse de gelir...
Sevgili Keko, nickin gibi kekosun.buradakiler de senden medet umurak fikir istiyorlar senden.Seni tanimam etmem ancak Turk Telekom'a attigin mail yatirim ve sektor adina birsey bilmedigini gosteriyor.