bu konuda sizinle aynı düşünmüyorum.. o paraylada pazarlama fonlanır... ona ucuz faizle mal satar yüksek faizle mal alınır arada giden bizim paracıklara olur...
Printable View
sahi ne oldu zeytinburnundaki denize sıfır gayrimenkul?
eskiden dutluktu oralar...
simdi gokdelenden gecilmiyor diyorlar....
dogru mu?
patronun ogullari gayrimenkule merak salmıslar... diyorlar?
dogru mu?
%2000 bedelli dese hisse 60 tl boylar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şöyle bir %1000 bedelli dese tavan serisene bağlasak çok şeymi isterim...
en hayırlisı birlesme.. zaten neredeyse 1 milyar cirolu bir dev ortaya cikar..
bedelli veya bedelsiz sermaye artirimi olursada yine olumlu olur..
hayirlisi artik... olaganustu genel kurul hayırlara vesile olsunda su muzmun derimod azcik prim yapsın:)
%2000 bedellinin ne demek olduğunu umarın biliyorsunuzdur...
5.400.000 sermayesi olan şirketin 108.000.000 sermaye artışı yapması demek.. 1. si zaim ailesinde o kadar para yoktur.. 2. si yatırımcının 1000 lotuna 20 bin tl para yatırması demek.. 10.000 lotu olanın 200 bin...
hemen 7.90 daki 5000 lotu silip gunluk ortolomaya cekti hic sasmaz 1 gunde sastıgını gorim 12 yıldır sasmadı ney huy varmıs adamda 7.50 de bekliyorum seni derimod
birleşme olursa cirolar birleşmez sn acemşah...
zaten tek şirket var.. yapı ikili...
yani demek istediğim..
birleşme olursa şuan ki pazarlamanın cirosu birleşmiş derimod un cirosu olur..
şuan ki konfeksiyonun cirosu şuan ki pazarlamanın alım maliyetidir..
birleşmeden sonra bizim alım maliyetimiz birleşmiş derimod un alım maliyeti olacaktır..
bizim devasa olan ticari alacakta birleşmiş derimod un stok u olacaktır...
buna dikkat edin sn acemşah...
kardes tavan olacak hissenin ozelliklerini soyluyorsun
ama tavan olmaz diyorsun..
derimod konfeksiyondan aliyor 3 e satiyor 10 a diyorsun...
yani ben anlamiyorum
gercekten anlamiyorum...?
zaten 3 alip 10 satiyorsa ve bizim ciro 300 ise 1 milyar ciro yapar dendigine gore bize 500 ciro bile yeter birlesmis olarak..
biraz fazla teknik konu olduğundan yazım dilinde anlatmak inanın çok zor sn acemşah... bir çok yatırımcı bu konulara uzak olduğundan yazdıklarımı bir kaç kez okumanızı tavsiye ederim.....
halk dilinde anlatılması basit yapmaya çalışayım.. siz ayakkabıcısınız.. ayakkabılarınızı toptancıdan 100 tl alıp 200 tl ye müşteriye satıyorsunuz.. toptancıda ayakkabıları fabrikadan 80 tl alıyor diyelim..
toptancıyla şirketleri birleştirirseniz,... sizin ayakkabınız fiyatı hala 200 tl dir.. sadece alım maliyetiniz 80 tl ye düşer.. burada toptancı konfeksiyon sizde pazarlama şirketisiniz..
Bedelli lafini unutalim. Eger bunlar hwr iki sirketi birlestirmeyeceklerse istedikleri kadar bedelli yapsinlar bi b.ka yaramaz. Iki sirketi birlestirip merkez binayi ederi ne ise satip finansal ortak bulup gelecek kaynakla buyumeyi dusunmeleri gerekir. Bunlar ne dusunur bilemeyiz.
Hisseyi bugün tek başıma kaldırdım şaka gibi
5.000 lot alt kademeye koydum spek vermedi .Tahta tamamen mal toplamaya odaklanmış.kayitli sermayeden ne çıkacak yeni bir afyon dogsa şöyle yüksek bedelli verse bende 20.000 lot daha destek atsam
günlük pasta gönderebilecek var mı...
Ne demek ortak günlük pasta geliyor[emoji12] [emoji12] [emoji12]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...428bc5f8ac.jpg
Seviyorum bu 100 bin 200 bin lot alabilecek abileri ve özguvenlerine hayranım....:)
100 tane 100 bin potansiyelli abimiz gelse10 milyon lot yapar...
20 tane guzel ve yakisikli ablamiz abimiz gelse 2 milyon lot yapar..
yalniz soyleyeyim guzel ablalarim ..abilerim toplamda 1.3 milyon lot var...
kim kimin ustune cikarsa mali o alir.....
fazla ezmeyin birbirinizi. bana lazimsiniz..
kolay gelsin...:)
Benim günlük pastadaki şifreyi çözmüşsün sn.acemsah bey yakında fırtınalar kopocak...
acemşah üstad bi konuya gelmeye dursun hemen şenleniyor orası. bu arada acemşah çok bilgilidir teknik temel farketmez sn mdal bilin istedim.bol kazanç
abiler 8.47 uzerini deneyip gecebilirse...
burasi daha senlenir...
bol kazanclar..:)
bu zeytinburnu arsa boş mu? bilancoda herhangi bir kalem altın görünmüyor
millet ucuzken almaz hisseyi afyonda 52 den almayanlar 120 den sıraya girdi...
Bu kadar mal yeter şimdilik aksiyon başlasın...
Kademeleri atabilecek olan varmı arkadaşlar
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar aşıcı satıcı kademelerinde bulunan lot sayılarını atabilecek olan varmı
Borsa bazen saka gibi..
mavi jeans 1 milyar ciro ile yaklasik 3 milyar borsa ederine sahip..
derimod un parekende satislari( pazarlama) da nerdeyse 600 milyonlar mertebelerinde...
derimod iki sirketi birlestirirse mavi jeanstan oran oranti ile ederini degerini bulmak lazim...:)
millet derimondu birazdan anlayacak...oyle tahmin ediyorum...maviden iyi ,ucuz daha ne olsun.
Teşekkür ederim arkadaşım
gercek ederinin ortaya cikmasi icin borsadaki markanin sahibi ve gayrimenkullerin de sahibi olan derimod konfeksiyon ile urunleri satan derimod pazarlamanin birlesmesi gerekli.
2012 de patron birlestirmeye kalki usulsuz olarak spk dan dondu..
simdi ise birlesmeye isaret olabilecek kayitli sermaye tavanini artiriyor..
2012 lerde birlesme hikayedi ile %180 lere varan primler yapmisti..
bakalim bu sefer neler olacak?
artık ok yaydan çıktı şimdi ben kenardan izliyorum altlara destek attım ilk hedef 9 ...
Eğleniyormuyuz gençler ok yaydan çıktı dedim...bu fiyatlardan bile aldım gerisini siz düşünün nasıl kront 1,45 den aldım beklerim dedim...şimdi bekleyen kazanıyor arada kaynamayın
Buralar senlenmis hayırlara vesile olsun...