yaa yeme bizi hem kağıdın 5e 6 ya ineceğini düşünüp hem 1500 lotmu tutuyorsun.
nesıl oluyo oo
Printable View
ha şunuda söyleyeyim dediğin yerlerede gelebilir ama o zaman iş bitmiş olur.
Okumadan yorum yapmasa su insanlar. 4 te 3 u sattim. 4 te biri 1500 lot olamaz mi yani insanlarin :))) Sen alin diyosun o vakit. Düşerse garibanlarin parasini verecek misin ? Asla yönlendirme yapmamali fikirler soylenmeli.
Hisse riskli olmasa arti 8 den eksi 8 yapar mi veya tam tersi. Risk var kar zarar ortak. Ama kesin cikacak veya dusecek yanlis. Keske insanlar okusa anlasa. Riskli demek düşecek demek degildir
Ama hisseyi pazarlayan gencler aferin ky ye iyi kitlediniz
İlkokul mezunlari yorum yapmasin yav. Ben su noktaya düşer nerede dedim ? Hisse yuzde 120 artmış risk var dedim alin icin ve hakli ciktim. DuserSE alirim 5 lere dedim. Dusecek demedim. Hay ya nelerle uğraşıyoruz.
Ben düştükçe üzülüyorum ama dusme ihtimali barizdi. Ama bazulari seviniyor. Mesela pazarlamacilar
Ne cocugu olduğunu sormadim ama amacina ulasan var ky ye kilitlediler . Uyardik. Uyarimizi basitlestirip ciddiye alinmasina engel olanlar sucludur. Ky agladi yine
Eğer sayet eylule kadar satilabilir deniliyosa daha zaman var demektir spek dusurebildiği kadar düşürup mal toplama derdine dusecektir buda yuzde 90 sabırsız ky malını alabilir demektir stoplara uyunuz alttan kademeli alınız karlarda kademeli satınız ytd..
Nerede okudun eylule kadar lafini
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla bişey söylemek istemiyorum ama zorla yazdırıyosunuz , hem sözcünün haberi hem commerstadın haberi iddia edildi haberciliği .. herhangi bir gerçekliği yok . yarın bir gün anlaşamadık satış olmayacak dese elinizde kalır o spek malımızı almak istiyor dediğiniz hisseler..
geçmiş sayfalara bakın daha 1.5 yıl önce 1,6 ortalamam ile elimde 22000 lot hissem vardı .. allah bereket versin güzel yerden satıp çıktım .. amacım alın veya satın demek değil ama lütfen aylık grafikleri bir açıp bakın .. defter değeri 1,6 civarı olan bir kağıdın 20 tl olacak 80 tl olacak diye burda birbirinizi gazlayıp durmayın ..
buna inanıp gelen ky daha önce çok tokatlandı.. azcık matematik ve izana davet ediyorum ..
kaldı ki BAE ile tr nin arasındaki duruma bir göz atın lütfen .. ortada resmi bir açıklama yok , iki tane tırt gazetenin iddia edildi haberi ile tüm birikimini bu seviyelerden mala gömecek insanlara sadece dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz..
Allah gönlünüze göre kazanç versin .. inş istediğiniz seviyelerde elinizden çıkarır kar edersiniz .. sağlıcakla
bu arada şu spek muhabbetinden vazgeçin agalar , 1-2 yıl önce 1.4 seviyesindeydi kağıt dönüp yüzüne bakan ky yoktu .. bi jilber topuz vardı hakkını vermek lazım bir de bi kaç arkadaş daha , başkada kimse yoktu bakın biz bu kağıdı yıllarca elimizde tuttuk ve bilmenizi isterim ki aklınızın alamayacağı süre sizi süründürür .. daha önceki satış durumlarında yaptı bu mevzunun aynısını. sadece geçmişe bir göz atın.
Allah kolaylık versin cümleten ..
bizlerin bile duyduğu bazı şeyler var ki , ben eminim sizin o spekler bunlar çok çok önceden duymuştur.. sonra vay böyle oldu yok şöyle oldu diye çok ağlarsınız..
iuraya iki satır bişey yazdık hemen speğin adamı olduk .. bu arada bana bunları yazan da denizbank çalışanları.. sürekli burayı takip ederler .
zaten bi jilber dayı takip eder burayı bir de odun ateşinin paralı bitleri , hemen ispiyonlarlar olanı biteni.. al bunları da ispiyonla rus çocugu.. asadsfasd daha önce nasıl koyduysak hisseyi böğrüne acısını çekiyor hala ...
neyse gelirse gelecekte yeniden 1,6 lara düşünürüz önümüzdeki 5 yılda girmeyi ..
selametle ..
Sberbank Denizbank (DENIZ)'ı 5,5 mlr $'a satabilir (+)
Kommersant Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sberbank, Denizbank'ı Dubai merkezli şirket Emirates NBD'ye 5,5 mlr $’a satabilir. Satışın Eylül ayından daha önce gerçekleşmesi bekleniyor.
Sberbank, Denizbank'ı 2012’de 3,5 mlr $’a satın almıştı. Kaynak: Bloomberg HT
Yorum: Basında yer alan haberlerde belirtilen tutar (3,96 USD/TL*5,5=21,8 mlr TL) Denizbank’ın piyasa değerinin %20 altında bir değere işaret ederken, işlemin çarpanlarını ise 11,6x F/K, 1,7x PD/DD olarak hesaplıyoruz. Hatırlanacağı üzere, Sberbank 2012 yılında Denizbank’ı 3,5 mlr $’a Dexia SA’dan satın almıştı ve söz konusu satış işleminde 9,4x F/K ve 1,1x PD/DD çarpanlarıyla tamamlanmıştı. Ayrıca son olarak 2017 yılı Şubat ayında Garanti Bankası'nın (GARAN) %9,95'ini BBVA'ya satış işlemi ise 0,9x PD/DD ve 6,6x F/K çarpanları ile gerçekleşmişti. Olası satın almanın bu fiyat üzerinden gerçekleşmesi durumunda, haberin etkisini işlem çarpanlarının yüksek gerçekleşmesi nedeniyle bankacılık sektörü için kısa-orta vadede olumlu olarak karşılanacağını düşünüyoruz. Ancak düşük halka açıklık oranı nedeniyle Denizbank hisselerinde rasyonel fiyatlamalar göremeyebileceğimizi düşünüyoruz. Dün sabah haberin açıklanmasının ardından güne sert yükselişlerle başlayan Denizbank hisseleri kazançlarını geri vererek günü %5,0 düşüşle tamamladı.
Vakıfyatırım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İki gündür uyarıyoruz. Ama bir kac pazarlamaci adi herif ky yi dolandiriyor
dun 7,68'den aldıgım hısseler ıcın sabah 7,84'den satıs verdım bir yanlıslık sebebıyle satılmamıs ve hısse 7,10 lara gelmıs.
https://money.usnews.com/investing/n...spite-gulf-row
cıkan habere bakılırsa Ocak'ta satısın tamamlanması dusunuluyormus ama siyasete takılmıs. Hakan Ates dahi cb ıle gorusmus satıs ıcın.gelecek bırkac haftada satısın olabılecegı yazıyor.
umarım herkes zararını cıkartır.
saygılar
Satış iptali hisseyi 5 e götürür . mevcut haberlerdekı haberler ıle zaten yuzde 15-20 dusurduler.mevcut rakamı bıle negatıf karşılıyor. Mesele anlaşıldıysa İnş zararlar azalır. 8.1--20 deyken uyarımızı yaptık ama goygoy veren bır zaat mılletı yanlış yönlendirdi...Netice ortada. İnşallah cıkar da herkes kazanır. Bol şans.
su yaptığın yorumda vermek istediğin mesaj ve mana yukarıdaki paylaştığım haberde yok.durum paylaşımı yapıyorum beklenti var vs gibi çıkarımı nasıl yapıyorsunuz...düşünme yetisine sahip her yetişkin istediği yerden alır istediği yerden satar;birilerine sormak,danışmak zorunda değil.. yumurta tavuk işine döndürmeyin haberler çarşaf çarşaf medyada dolaşıyor,isteyen alır isteyen satar,isteyen bekler kime ne..
yukardaki arkadaşın verdiği kaynak ; https://money.usnews.com/investing/n...spite-gulf-row
Özetle ; iddia edildi haberi gene.. haberi yapanların 2'si türk , haber içeriğinde ankaradaki bir siyasi görüşü de eklenmiş. yorum yazmayacapım hateşin bitleri saldırıyor.. sadece dikkatli olun , umarım pozisyonu olan herkes istediği fiyattan karla ayrılır.
"I'm not saying this deal will fall through, but it wouldn't be realistic to say these developments are supportive of the negotiations," one senior official in Ankara said.
haberin devamı aşağıdaki gibi ;
Exclusive: Emirates NBD Closes in on Turkey's Denizbank Despite Gulf Row
By Orhan Coskun, Ebru Tuncay and Tom Arnold
ANKARA/DUBAI (Reuters) - Emirates NBD could agree to buy Turkey's Denizbank within weeks, sources said, after intense lobbying by the Turkish bank to convince President Tayyip Erdogan of the benefits of the potential $5.3 billion deal despite a diplomatic rift.
Dubai's biggest bank, Emirates NBD said it was in preliminary talks to buy Denizbank from Russia's Sberbank in January, but the plan has met resistance from Erdogan, four sources told Reuters.
While Erdogan does not have direct control over Turkey's banks, the president could potentially block any deal by telling the country's BDDK banking watchdog not to approve it.
Repeated efforts by Denizbank's chief executive to persuade Erdogan of the case for the takeover illustrate the president's important role in sealing major deals in Turkey.
Although it still requires approval, the deal is expected to be agreed in "the next few weeks", one of the sources said.
The BDDK did not respond to a request for comment.
Turkish relations with the Gulf states have been strained since Ankara stood by Qatar after the UAE, Saudi Arabia and others accused Doha of supporting terrorism, a charge it denies.
The United Arab Emirates, of which Dubai is part, also regards Erdogan's AK Party as a friend of Islamist forces it opposes across the Arab world and last week the UAE's foreign minister said it faced challenges from Iran, Israel and Turkey.
And earlier this month the Arab world's largest private broadcaster stopped showing Turkish television programs.
"I'm not saying this deal will fall through, but it wouldn't be realistic to say these developments are supportive of the negotiations," one senior official in Ankara said.
Emirates NBD, Sberbank and Denizbank all declined to comment, as did Erdogan's office.
POSITIVE IMPACT
Denizbank Chief Executive Hakan Ates has met Erdogan and other senior officials in Ankara over the past month in an attempt to convince them that the deal would be positive for Turkey's banking system, several sources said.
It was not clear how successful Ates, who declined to comment, had been, but one source said there was an acknowledgement in Ankara that Turkey's tensions were with Abu Dhabi, not Dubai - meaning with the UAE's policy makers, not the region's main commercial and financial hub.
The cities are run by two close, but separate, families.
"There is a lot of scepticism about the Emiratis but investment is something else," said the source.
Denizbank is Turkey's ninth-largest lender by assets, making it a relatively small player in a fast-growing market. Sberbank, which is selling Denizbank as part of a broader regional strategy shift, paid around $3.5 billion for it in 2012.
Shares in Denizbank have risen around 70 percent this year, helped by news of the talks, giving it a $5.3 billion market value.
Emirates NBD, which previously acquired BNP Paribas' Egyptian business, has been scouting for opportunities in the Turkish banking sector for several years as part of its international expansion.
(Additional reporting by Katya Golubkova in Moscow and Alexander Cornwell in Dubai; Writing by Ece Toksabay and Tuvan Gumrukcu; Editing by David Dolan and Alexander Smith)
We should NoT be idiots. The current offer is far below the expactations. But some people try to speculate
bu kağıt iki gün sonra 8,xx lere gelirse alacağın dua ları düşünüyormusun.
habermi düşecek niye hareketlensi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük ihtimalle her gelicek satışla ilgili gb
Algi yarat mali yukardan ver düşür alttan al. Az adi degilsin spek ve burdaki adamlari. Noldu len 7.70 ten kac dakikada caktiniz ky ye mali ?
Ben 8.20 den beri aynisini diyorum sahtekarlar sizi. Kim hakli çıktı ?
Hisse bugün eksi mi arti mi biz dun de ayni tartismayi yaptik hisse eksi 3_4 hala tavan yapmis havasiyla konusan adiler var
Bu gun tavan yapmasada arti yapacak
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan bey ne ictiniz? Keskeeee. Elimde kalanlari satarim. Ama cikmazsa da maksat ky y moral vermekse de iyi niyetlisiniz. Bazilari gibi pazarlamaci degilsiniz. Bol kazanc herkese
her adi kağıdın yaptığı gibi düşüşe oynuyor. gerçi bist öyle oldu artık. bu durumda da ky ya yer yok. bist ky için bitmiştir. iki hafta içinde satış haberi belli olur dedi haldurhuldur %40 yaptı. bunuda nerdeyse 1 milyar lota yakın fiili dolaşımı olan kağıtta 1. 5 milyonluk lotla yaptılar. daha öncede yine 2012 demiydi sanki dahada önce gibimie geliyor. langırt diye iki seansta ky boşaltmışlardı malı. sonrada sattıkmı satmaktan vazgeçtikmi diye bir haberle ky ye yine bindirmişlerdi. pek hayırlı kağıt değil zaten bu deniz ama girdik bakalım. girer girmezde bi %3 kazandık sonra %15 kaybettik.
birde yılın üçüncü çeyreğinde kesinleşecek dendi. yani malesef yemi yedik gibi. İş; ziraat, teb nerdeyse her hareketli kağıtta bunlar ilk üçte. :) yalnız deniz pastasında alıcı konumundalar. hadi bakalımbi ümit.
İki cikinca satmayin ucacak diye pazarlayan cikinca belliydi ky ye doseyecekleri. Kina yak benimle iddialasip ky yi uyarimizi ciddiyetsizlestiren ky katili
% 0,147 dolaşımda olan kağıdın tabanıda tavanı da belli olmaz sabahtan beri 7 milyon TL işlem olmuş, herşey olabilir haberleri önce alan daima kazanır, kimsenin burada yönlendirmesine uyarak alım satım yapmayınız, kağıdı alırken zaten B grubudur risklidir bilgisini görmüşsünüzdür.
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nakitte olanlar icin doas harekete baslayabilir ytd. Buradan ben deniz satmam ama .ytd
senin sıkıntın belli geçmişte girdiğin kağıtardan fena darbe yemişsin belli
o yüzden böyle yırtınıyosun sen
bak sana ik hafta zaman vereyim sonra konuşalım böyle kim adi kim **** hatırlatalım
bak şunuda söyleyeyim bende şu anda bir lot bile deniz yok ama sen gibi rakam verip yırtmıyorum bir taraflarımı.
iki hafta sana karşı tek kelime daha yazmayacam görüşürüz burda ol emi..
Bak kıvırma dün 7.8-8.2 arası ndaydı ben uyardıgımda sen zıpladın :) Malın yok ama ıyılık yapıyosun ha :D Bak sana ıyılık paran varsa bıraz doas al :D İnsanlık ogren. Ben zaten dun dedım rısklerı ve sen karşı geldın.Sonuc ne oldu ? Kım haklı cıktı ulan ? ADAMsan soylersın haklı cıktın dıye. 7.30 a gelmıs hısseyı ben de satın demem kımseye. ama 8 de uyardım.Herkes gördü kım ne yazdı. Hısse de rısk var dedım atlayan sen oldun.