Vay be..
15.00 lotla yüzde 5, düşüyorsa havadaki sinekleri bile toplamışsın demektir...ayın 27geliyor hadi bakalım..şirketten bir kap daha..başvuru yaptık diye
Printable View
Vay be..
15.00 lotla yüzde 5, düşüyorsa havadaki sinekleri bile toplamışsın demektir...ayın 27geliyor hadi bakalım..şirketten bir kap daha..başvuru yaptık diye
bu arada borsa endeksi uçtu millet diyer şirketlerde parayı vurdu gelde kahrolma 12 aylık bilanço iyi gelecekte ta 100 gün sonra adamlar son dakkaya kadar bekliyo endeks 120 kağıt 530 endeks 140 kağıt super haberlerle 469 oda 1 lotla 469 yoksa 460 la kapatacaktı altı boş sapır sınavı veriyoz ama şu kesin bekleyene ekmek verecek
Bence az kaldı dostlar. İnşallah beklediğimize değecek. Şu an uzatmaları oynuyor. Pazar değişikliği, yasakların bitmesi, inşaat ve güzel bilanço. Bunlar zaten beklenen haberler, esas yeni yüklemelerin gelmesi bizi hedeflere götürür...
1620 lotla 4.80 al bakalım
Daha ne kadar da buralarda duracaksın ayın 27 SPK başvuru nu bekliyorum..kap gelsin..ANA PAZARA..
Bizi YILDIZ PAZARDA KESMİYOR..
İntenet yasağından işte böyle saçma sapan fiyatlardan işlem görüyor ,örnek büğün 4.32 den işlem oldu ,ancak büğün güzel mal değişimi oldu ,161 bin lot aynı kademeden işlem oldu ,ayrıdan yfas tan 73 bin tane aldılar ,ileride güzel şeyler olabilir ,fiyat hareketleri daha sert olacağını düşünüyorum
Süre azalıyor..27aralık..
Bu gün KAP'a haber düşmüş patron hisse almaya başlamış ..gözlerim yaşardı doğrusu bu ne acele daha henüz ANA PAZARA çıkmadık....şâşkınım doğru su..
Artık bu gemi bu limandan kalkması lazım yoksa yolcularla dolacak
23/12/2020 - 23/12/2020 tarihinde SELÇUK GIDA ENDÜSTRİ İHRACAT İTHALAT A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,6 - 4,6 TL fiyat aralığından 19.004 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SELÇUK GIDA ENDÜSTRİ İHRACAT İTHALAT A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 23/12/2020 tarihi itibariyle %9,87 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Ad Soyad / Ticaret Unvanı : ELİYA ALHARAL
Alan aldı satan sattı. Bu kademelerde daha fazla işlem olacağını sanmıyorum. Zaman lehimize işliyor. Israrla herhangi bir miktar yükleme veya anlaşma haberi bekliyorum. YTD..
24/12/2020 - 24/12/2020 tarihinde SELÇUK GIDA ENDÜSTRİ İHRACAT İTHALAT A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,7 - 4,7 TL fiyat aralığından 4.500 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SELÇUK GIDA ENDÜSTRİ İHRACAT İTHALAT A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 24/12/2020 tarihi itibariyle % 9,89 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Ad Soyad / Ticaret Unvanı : ELİYA ALHARAL
ELİYA alımlara küçük küçük devam ediyor.
Patron topa girdiyse sorun yok .
Asıl tahtada mal bulsalar alacaklar ama oda yok.. çünkü kagita üç aylık ceza ile millete ne var ne yok sıkılanlar dan topladılar.. şimdi ise artık beklenen an geldi=27aralık yani pazartesi kap gönderir..
Ocak 14 yasak kalkar....
Kağıt baskı kalkar az değil üç aydır bezdirdi tahtayı...
Artık patron elini korkak alıştırma 12yıllik esaret var..
Yeni bir sayfa ac
ANA PAZARA ÇIKMAK...HAYAL DEĞİL ARTIK GERCEK.. OUYOR...
investıngde müjde diye bir arkadaş yorumunda ky çok artmış diye diğer arkadaşlarda yok sen bilemessin diye cevap yazmışlar belki haklılar ama bende diyorumki net olarak söylüyeyim inanın çok ky var buda onların işine gelmiyor aslında zaman daraldı ellerindende pek bi şey gelmiyo dökmek için normalde yip de en degerli 3 kagıttan biri ama borsanın en ucuzu herkez aya gitti bu hala rampada can çekişiyo patron alımları artırabiliır zatende gecenki tapanı bilerek 25k lotla cektiler asagı ve kendileri aldı o lotları burdaki sıkıntı cezalar bize zarar veriyo onlar her turlu dumenın basında ama ben bu oyunu bozacam satuncada ekran rsmini atacam burağa
27' si pazar gününe geliyor.Müracat pazar günü mü yapılacak ?
Sabah 113.000 lot 5tl al
Sonra 1.600 lot 4.85 düşür..gargalar bile güler buna..
Hatalıysam bir arkadaş düzeltsin ama benim anladığım 113k lot satışa koyulduğu için fiyat düştü
Arkadaşım, hissenin % 92'si halka açık gibi gözükmekle birlikte ,Tina Hanım, Sedat Bey,Mesut bey ve Halil Bey'in yayları sırasıyla % 38,20,15 ve 8.Yani % 81 dört kişiye ait.Bu dört kişi ancak spk 'dan izin alarak alış veya satış yapabiliyorlar.Ayrıca asıl sahiplerin de % 10 fazla payları var.Yani, bizim paylarımız % 10 bile değil..
Kap haberi bekliyorum ...
Artık gelmeli...
Temiz bir sayfa açılıyor artık
Büğün tahtada büyük mal değişimi oldu ,ziraat ve iş yatırım malların çoğunu aldı,hayırlısı ile artık yolumuza devam edeceğiz ,artık kimse önümüzde durumaz diyorum ama şu kap haberi gelse bari en kısa zamanda
Günaydın, ne oluyor buna böyle
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamana oynuyorlar..6.300lot taban mı olurhafta başından beri hacim ortada..
Kıclarını yırtsalarda er yada geç bu kap haberi gelecek..bu kadar beddeliden gelen parayla borçlarını ödemiş ..ikinci adım pazar çıkışı olacak başka bir alternatifleri var mı...
Şirketi aradım ve neden başvuru yapılmadığını sordum ,adamlar evraklarımız eksik diyor,ama 2 hafta önce kapta açıklama yapıp 27 aralıkta başvuru yapacağız diyor ve evrakları daha hazırlamıyor öylemi? Bunda bir bir yeniği var ,sıkıntılı durum yaşanıyor sanki yoksa şimdiye kadar başvuru yapmaları gerekiyordu
Bence sıkıntılı bir durum olsa beddeliye izin verilmezdi..
Bu sene pandomi döneminin satışlara kat kat artcagina düşünüyorum..
Bunca süredir gözaltına olan bu şirket yeni bir sayfa açılıyor olması..
Demek ki istedikleri mallara tahtada ulasamadilar ac gözlü bir speeek var..
Patronlar tahtadan mal almaya başlayınca 4 üzerinde kalıp ve 5lere yolcuk başladı ...
Bu saaten sonra sadece ve sadece kap haberleri düşmeye başladı an artık ne olur ve ocak 14 ceza bitiyor...
Yani kısacası uzatmaları oynuyoruz sabredmek lazım..
https://s12.directupload.net/images/210102/hfqwurpa.jpg
üç aylık takas
şirketi aradım gine sesi ince top kılıklı adam denk geldi arkadaş dedim bukap nerde kaldı 27 aralık oustelık pazara denkı geliyor dedim oda 27 aralık basvuru hakkımızın doğmasından dolağı yaptığımız acıklama dedi be adi kapta ne yazıyo dedim 27 aralıkta basvuru yapılacak diye acıklmanız var sessiz kaldı beynımle dalga gecıyor ama calışmalar ıyı dedi her sey yolunda dedi klasik cumleler oysaki biz içraat peşındeyız bugun 250 lotla eksi 6 nedir cezalar bize gecirdi ama ginede sabırla beklicem
Bunlar tahta istedikleri mallara ulaşamada mı diye düşünüyorum..
Üç aylık takasalara baktığımda fazla değişen bir şey yok..
12yıldır gözaltı pazarı işlem görüyor...
Bu kadar bir süre sonra buradan çıkması....
SPK beddeliye onaylaması..
Buradan gelen parayı hesabını vermesi lazım şirketin..
Bunun için şirketin çok yakın zamanda bir açıklama bekliyorum ...geçen sene kıçını yırtmışlardı çıkmak için..
Bu sene ağırdan takılıyor..ama olsun sabırlı olmak lazım.. maç çok cetin
İşlem hacmi düşük..alan aldı satan sattı.
Artık gönder şu kap haberlerini ..
Borcunu ödenmesi yaptın..
Bir üst lige çıkmak için başvuru yap ..
27aralik geçti....hala neyin derdindesin..
Ocak 14geliyor ceza bitecek hadi artık
Cosmonun cezası 14 Ocak’ta bitiyor ve fiyat hareketi başladı ama bizim eşekte başlamadı ,ayrıca kap haberi göndermeyecek çünkü spk böyle başvuru yapamazsın demiştir ,çünkü bilançoyu görmek isteyecektir spk ,bilançoyu görmeden karar vermek istemiyor spk herhalde ,bunlarda bilançoyu en kısa zamanda göndermek için ellerinden geleni yapacaklar
Bilançoya alakası yok..geçen senede bu zamanlarda başvuru yapıp borçlarından dolayı kabul olmadı bunu geçen sene 25 Aralık'ta bildirdi SPK sonucunu..
Şuan kap geldi SPK başvuru süreci 27 aralıktan itibaren ..eksiklerin tamamlamısıyla başvuruda bulunacaklarını bildirmisler...
Artık zamana oynuyorlar..sabır