Çarli Niyazi Önen Gıda adına basinda çıkan haberleri burada Dardanel miş gibi göstererek paylasmaktadir. Defalarca uyardım. Ama bunu bilerek yapıyor.
Printable View
Çarli Niyazi Önen Gıda adına basinda çıkan haberleri burada Dardanel miş gibi göstererek paylasmaktadir. Defalarca uyardım. Ama bunu bilerek yapıyor.
Evet bu ürünler Niyazi Önen Gıda adına piyasada. Ama her şeyiyle Dardanel. Üreten de Dardanel. Para Niyazi Önen Gıda nın kasasına
carlislecullen bunada bir cevabın olur herhalde
Şirketin satışları sürekli artıyor......
İhracatı sürekli artıyor....
Şirket sürekli yeni ürünler çıkartıyor ambalajını değiştiriyor yenilikleri yapıyor.....
Osman Müftüoğlu'na reklam çektiriyor her gün televizyonda bu reklamları izliyoruz....
Ama bazılarına sorsak patron şirketini iflas ettirmeye çalışıyor...
Bu şirketin sadece DARDANEL MARKA DEĞERİ 42 milyon dolar YAHU....
Neden bahsediyorsunuz siz.....
2103 mağazası olan Migrosun bile yüksek borcu nedeniyle piyasa değeri tarihinin en düşük düzeylerinde....
Borcu azaldıkça şirketin değeri yavaş yavaş artacaktır.....
Patron şirketini batırmaya uğraşa bu kadar mücadele etmezdi , bu kadar kaliteli ürün üretip bu kadar reklam yapmazdı....
Elinizde kanıt varsa konuşun , suç duyurusunda bulunun..... 20 senedir Spk suç bulamadı ama siz buldunuz öyle mi ?
Boş laflar bunlar....
Ya Carli ben bunları bir çözemiyorum... Bahsettikleri büyük sahtekarlık; kısaca, diyorlar ki! Niyazi önen Dardanelin içini boşaltıyor beyler batıyoruzzz!
1) Sat arkadaş niye hala ekrana bakıyorsun ! Hisse 1.15 şu an batsa 10 da birine düşer, e ozaman zarardan kar edersin Sat Kurtul!!! Sorun burada, niye satmıyorsunuzzzzz o zaman??? Satmıyorsan ve batıyor diyorsan burda buyuk bir acayip durum var.
2) Dardenele ulaşın, yada çok ciddiyseniz dava açın ... haklıysanız zaten dava parası diye bir şeyde olmaz size! Bu nedir? iki şirket var bu nasıl iştir diye bir sordunuz mu şirkete? Fason bir mantıkla koca şirkete balon ve büyük hissedarlarına hırsız diyorsunuz. Yaptığınız bu suçlamalar size zarar verebilir!
3) Spk bakmaz deniliniyor. Ya o bankalar? O kadar alacaklı banka enayimi ki takip etmeyecek şirketi? Hisse 0.7 e düşebilir mi? Düşer borsa burası, 2 ye yükselir mi? Yükselebilir tabi ki. 10 yıllık hissadar olarak, kanımca 2 yi aşması 0.70 li rakamları görmesinden çok mu çok olası!
YTD.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oyak Erdemir'in sahibi mesela.....
Oyak-Renaultunda ortağı....
Erdemirde üretilen yassı çelik Oyaka satılıyor.....
Yani Oyak Ermemirin ürettiği çelikleri kullanıyor kendi gfabrkasının ürünlerini yani.....
Şimdi Oyak sahtekarlık mı yapıyor.....?
Tabiki hatır....
Dardanel balık şirketi balıkları dardenia şirketine satıyor... Oda millete yemek yapıyor.....
Ya da Mister Noya satıyor oda sandviç yapıyor bize satıyor....
Bu kadar basit işte.....
Şimdi Dardanel Migrosa fason üretim yapıyor. Marka olarak Migros yazıyor ama Dardanel üretiyor. Burada sahtekarlık mı var diyeceğiz
yokta var diyelim. Varsa aylardır yıllardır burada dedikodu yapacak yerde spk ya şikayet etseniz nahkemede hakkınızı arasanıza....
ama ülkemizde en kolay şey dedikodu yapmak
carlislecullen çok komiksin sen yaaaa
http://www.hisse.net/topluluk/attach...2&d=1547824121 kim kime ne satıyor niyazi önen gıda şirketi hanımın ve de çocugunun üstüne dardania şirketi niyazi önen ve aşkın kurultak ortaklıgında spk demişken niyaziönen vede aşkın kurultagı çağırıp nasıl ağırlamışlar bi sor istersen borsadaki arkadaslarına hepsi bilir yatırım tavsiyesi degildir şirket çalışmıyor demiyoruz zaten daraddanelin gerçek ortagını anlatta bi ögrenelim senden yatırım tavsiyesi degildir
Birde bir tavan geliyor mu bu ara ! Ne hoş olur :)))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bos hayal kurmasi bedava. Keske Suriye Norvec olsa...
Sat o zaman kardeşim.
Sat
Hisseyi eleştirme.
Bu sayfa bizim.
Biz yalan yanlış paylaşım yaparız hep hisseyi pompalarız
Kötü şey yazacaklar satsın gitsin.
Kimse hisseyi elestirmesin.
Burada sadece yalan haberleri paylaşan çarli olsun.
Başka şirketlerin iyi haberlerini biz dardanel miş gibi paylaşalım.
Adamların hırsızlıklarını yazmayın.
Hisseyi eleştireceksen git pompalayacaksan kal.
Hisse 2.60 dan 1.10 a geldi ama herşey güzel.
Önemli olan hissenin güzel olması.
Sakın kötü bişey paylasmayın
Sat o zaman kardeşim.
Beyin bedava.
İsteyen istediğini yazar edep dahilinde,burası adı üzerinde forum...
7.yılım yanılmıyorsam,ben bu şirket sahibine inancımı yitirdim,biri sat o zaman demiş,ya arkadaş eleştirmek günah mı,satsam bu hacimle mi satacağım ve maliyetim kaç sen nerden biliyorsun da bana sat diyorsun.neyse sadece herşey iyi diyen arkadaşlar bana bu eksi özsermaye bankalarla anlaşma olduğundan beridir neden devamlı artıyor açıklayıversin..?bu eksi özsermaye nasıl düzelecek?keşke!en çok işlerin düzelmesini isteyenlerdenim ama bu adam(Niyazi) iyi niyetli mi???!!!
Benimde zarar eden ortaklarına güvenmediğim hisseler oldu ama satıp gittim.....
Sonrada takip filan etmedim.....
Beni ilgilendirmeyen , artmayacağını düşündüğüm bir hisse hakkında yorumda yapmam....
bir daha o sayfayada uğramam.....
doğru olanda budur....
Ama burada olumsuz haber yapanların bir yere gittikleri yok.....
Hem hisseye küfredip hem sürekli küfrettiğin yerde duruyorsa birileri burada iyiniyet filan yoktur kimse kusura bakmasın....
bence amaçlar başka.....
Eleştiri ayrı şey.....
İftira ayrı şey.....
Burada söylenen şey kara para aklama gibi bir şey.....
Yıllardır Spk ve bağımsız denetim şirketlerince denetlenen bir şirket para kaçırıyor , oraya buraya para aktarıyor gibi mesnetsiz iddialar var burada.....
Kanıt var mı ? yok.....
Şirket kötü , şirket öcü , sahibi DOLANDIRICI ? öYLE DEĞİL AMA ÖYLE DİYELİM....
Burada gelip bunları temcit pilavı gibi yazınca ne oluyor? ne geçiyor elinize....
Şirketi itibarsızlaştırarak ne kaznaıyorsunuz ?
Elinizde hisse varsa kendi ayağınıza sıktığınızın farkında değilmişsiniz ?
Aklıma şu geliyor elinizde nakit var ne hisseyi biraz daha düşürüp hisse almaya çalışıyorsunuz ? yoksa başka türlü hiç mantıklı değil
Senin ısrarla Niyazi Önen Gıda ve Dardenia haberlerini Dardanel miş gibi paylaşman mantıklı mı?
Bilanço , satış , ihracat ile ilgili paylaştığım bilgilerin tamamı KAP'tan alınmıştır.....
Diğer bilgilerde gazete dergilerden alınmıştır.....
Yok oradan buraya para aktardı filan o türden hiç bir haberim yoktur.....
Niyazi Önen Gıda haberlerine gelince.... Niyazi Önen Gıda sandviçindeki balıkları uzaydan almıyor..... Dardanel'den alıyor..... Direkt ilgisi var...Mister No nun satışları artınca Dardanelinde artacak....
Siz İhrracatıda artmayacak demiştiniz ama % 100 arttı.....
Ne kadar uğraşsanızda şirket daha kötü duruma düşmeyecek..... Daha ucuza hisse alma şansınız olmayacak
Çarli1.80 de de böyle dedin 1.10 a geldi.
Şirketimiz 2016 yılında 12.449.067 dolar.....
2017 yılında 13.655.725 dolar
ihracat yapmıştır
2018 yılında ise ihracat 23.000.000 dolar seviyesine ulaşmıştır....
sadece son çeyrekte 10 milyon dolar civarında ihracat yapılmıştır.
Düşen dolar ve euro kuru , artan yurtiçi diğer satışlar ve ihracat ile son çeyrekte önemli ölçüde bilançoda toparlanma yaşanacağını düşünüyorum....
Bu aratan artan balık fiyatları ve 2019 yılında daha şimdiden anlaşması yapılan 18.000.000 dolar ihracatında bu yıl için pozitif beklentilerimi artırdığını söyleyebilirim......
not : bilgiler kaptan alınmıştır. teyit edebilirsiniz.
ardanel ile ADM Capital ve Yıldız Holding arasında süren ortaklık görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Dardanel'in sermayesi bedelli olarak 85 milyon liraya çıkarılacak.
Dardanel Önentaş ile Asia Debt Asset Management Hong Kong Limited (ADM Capital) ve Yıldız Holding arasında süren ortaklık görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.
Dardanel'den KAP'a yapılan 2 ayrı açıklamada yer alan bilgiye göre, şirketin 34.8 milyon liralık ödenmiş sermayesi nakden karşılanmak üzere 85 milyon liraya çıkartılırken, artırılan sermayeyi temsil eden beheri 1 kuruş nominal değerde toplam 5.02 milyar adet payın 4.26 milyar adetlik kısmının nominal değer üzerinden Asia Debt Management ve Yıldız Holding'in iştirakleri vasıtasıyla birlikte kurmayı planladıkları bir şirkete, 760.19 milyon adetlik kısmının nominal değer üzerinden çoğunluk hisseleri ve kontrolü Asia Debt Management olan bir şirkete, mevcut ortakların rüçhan haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle, tahsisli olarak ihraç edilmesine karar verildi.
Açıklamada ayrıca SPK'ya çağrı muafiyeti talep edileceği belirtildi.
Anlaşma doğrultusunda şirketin Dardanel grup markaları dahil tüm marka hakları Asia Debt Management ve Yıldız Holding'in iştirakleri vasıtasıyla birlikte kurmayı planladıkları bir şirkete satılacak. Sermaye artışı ve marka satışından elde edilecek kaynaklardan ise, alacaklı kredi kuruluşuna ödeme yapılacak; bu ödemeyle eş zamanlı olarak da kredi kuruluşlarının alacakları temlik alacak olan kuruluşla yeni bir ödeme planını içeren protokol imzalanacak. bak iyi bak buda kap haberi carlislecullen
Böyle haberleri tarihi ile paylaşıp eski haber olduğunu belirtirseniz hem kendiniz hemde diğer yatırımcılar için çok daha iyi olur.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyinden rahatsız oldunuz burda kap haberini yayinladim. Gazete haberlerine de ayni tepkiyi verseniz niyazi önen vede aşkın beyde yalan bitmez
Neyinden rahatsız olacağım rahatsız falan olmadım ama haberi okuyan yeni habermiş zannediyor. Bir ara tavana alış emri gondereyim mi acaba diye düşündüm. İnanın şu yazınızı okuyup yeni haber zanneden çok ky çıkar. Öyle bilinçsiz yatırımcılar var malesef.
Ve böylece sizin yazınız yuzunden magduriyet yaşayabilirler.
Çok mu zor yazının başına şu tarihli kap haberidir diye yazmak.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dardanel hakkında hiç rapor yayınlayan kurum var mı? :) Yalnız Türkçe olsun raporlar. İngilizcelerini anlamıyorum. :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Var var aşkın.beyin deniz yatırma hazırlattığı bir rapor vardi sonrada yüksekten mal kilitlediler ingilizce olarak bir ara burda yayınlarım onuda bizde gerçek haber var çakma haberlere karşılık cevap verme gereği duyuyorum burdaki küçük vede mağdur yardim ci için sirketin icindeki fon 2013 yılından beri.neden var bu fonun turkiyedeki sahibi kim niyazi.bey bunlara bir cevap versin
Bu sahtekarlar Kap a da yalan haber veriyor.
Kap haberleri doğru olsaydı:
1- Arsa 2018 de geri alınacak tı
2- japonlar la araplar la amerikalı lar la ortaklık kurulacak tı
3-- Açık denizlerde balık avlama filosu kurulacak tı
4- Gökçeada ya taşınılacak tı
5- (5 yıl önceki) önümüzdeki yıl Gözaltından çıkacak tı
6- diyarbakır da işletme kurulacak tı
7- 2018 de kendi dağıtım şirketini kuracaktı.
8-9-10.....
Birden aklıma gelenler
Hatırlayanlar devamını yazar bende devam edeceğim.
Yalancı bunlar sahtekar hırsız.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Carli seni sahneye alalim
1)28 Şubat 2012 tarihli yönetim kurulu kararı ''4. Şirketin mevcut finansal ihtiyaçları çerçevesinde,
yönetim kurulunca gerçekleştirilmiş olan Dardanel markalarının satışı, ayni markalarin lisans
sözleşmesi ile şirkete kullandırılması ve geri alım koşulları ile, alacaklı
bankaların temlikleri neticesinde şirketin asli alacaklısı haline gelmiş olan
ADM Finans International BV şirketi ile şirket arasında imzalanan yeni borç protokolü ve
aynı şirketten alınan yeni kredi hakkında, SPK'nın yukarıda yazılı izin yazısını gereğince
pay sahiplerine yönetim kurulu başkanı tarafından bilgi verilmesi''ilgili maddede ''gelmiş olan'',
''alınan'' gibi geçmiş zaman ifadeleri kullanılmış ve yatırımcı ortaklığın olumlu olarak sonuçlandığı
konusunda yanıltılmamışmıdır?
(yatırım tavsiyesi değildir)
2)02.05.2012 (2012/9) tarihli yönetim kurulu kararında Yıldız Holding ve ADM Capital ile yapılması
planlanan ortaklığın olumsuz sonuçlandığı belirtilmiştir.Fakat 14.01.2013 tarihinde yayınlanan
Plus Haber Aktüalite dergisinde http://plushaber.com.tr/SoylesiDetay.aspx?SoylesiID=74 ilgili şirket yönetim kurulu başkan yardımcısı Aşkın KURULTAK ile yapılan söyleşide ortaklığın 2012 yılının mart ayında olumsuz olarak sonuçlandığı açıklanmıştır.Malum olunduğu üzere haber kamuoyuna yaklaşık 2 aylık bir gecikme ile açıklanmıştır.bu yatırımcı açısından nasıl değerlendirilmelidir? (yatırım tavsiyesi değildir)
3)T.C Ankara 19.İcra Müdürlüğü tarafından Dardanel Önentaş Gıda Sanayi adına tescilli ''Dardanel
Gıda Ticaret A.Ş.''(87684 sayılı) ve ''Dardenella''(149145 sayılı) adlı markalar birinci artırma
26.11.2012 de ikinci artırma 31.12.2012 de yapılmak üzere satışa çıkartılmış benzer olarak icradan çıkacak satışlar daha önce paylaşıldığı halde şirket tarafından kamuoyuyla paylaşılmışmıdır?
4)Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş AR-GE sinde ciddi rakamlar harcanarak icad edilip piyasaya sürülen
'' DARDANEL TON WICH'' şirket yönetim kurulu başkanının eşine ait şirket adına Dardanel adı ve imkanları kullanılarak başka bir isimle yıllarca üretilmiştir.Bunun için herhangi bir bedel ödenmiş mi dir?
5)Bir başka enteresan konuda DENİZBANK ın raporudur.(ARALIK 2014)Raporda balık çiftliklerinin satılacağı yazıyor ve ingilizce hazırlanmış.Denizbank araştırma bölümünden temin edebilirsiniz!Fakat sirket bu rapordan belli bir zaman sonra raporda yazdığı gibi balık çiftliklerini sattı ve kapa bildirdi.(28 OCAK 2015)O halde bu raporun şirket bilgisi haricinde çıkma olasılığı varmıdır?
6)11.03.2015 tarihli kap a verilen finansal rapor dipnot açıklamalarında (47.sayfa) şirketin sahibinin eşine ait olan Niyazi Önen Gıda A.Ş den sırasıyla 2013 yılında 44.928.340 tl 2014 yılında 10.777.655 tl alım yapılmıştır.yine aynı şirkete 2013 yılında 73.922.370 tl
2014 yılında 21.277.790 tl satış yapılmıştır.Hangi fiyatlardan alım ve satış yapılmıştır?bunlar sandaviçlerin içine konan balıklarmıdır?:))) (dikkat!!!! 2013 yılı şirket cirosu 99.246.650 tl dir bunun 73.922.370 tl si Niyazi Önen gıda a.ş ye yapılmıştır...........................Daha diyecek hiç birşeyim yok..........................yatırım tavsiyesi değildir.
Carli seni sahneye alalım sana bunları yazdiranlarida