46 olsun da teknik de yerine otursun. Insallah olur.
Printable View
46 olsun da teknik de yerine otursun. Insallah olur.
en büyük alıcı şirketin kendisi olacak. bekleyelim bakalım :)
Kimse kusurabakmasin ama haber düşmüşken 47 48 satış veren arkadaş senide en az spek kadar tebrik ediyorum not: tabi serefli spek kendi baskılamadiysa
Genelde tahta oyak ziraat ve ak yatırım bermuda seytan üçgeninde geçer kendi aralarında al sat yaparak düşürürler baskılarlar bak oyak seni bir zamanlar uyarmıştım bir daha uyarayım spk ya yazını yazmak üzereyim oyaktaki kimlikler kime ait sorgulatiriz...daha baskı tarafında gormeyeyim seni asla ytd...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1bd1e427be.jpg
Oyak 50 51 52 den aldıklarını 47 48 den satiyorsun saniyormusunki burdaki yatırımcı saf emin ol deiliz ve bunlarin hepsi elimizde kağıdı nasıl baskiladigini an ve an izliyoruZ. Gün içinde tabana yazıp korku panik yaratmalarinida biliyoruz ama herkezin bi sabrı var yalandanda olsa ky yi koruyan bi spk vat bizde yasal yollardan hakkımızı arayacağız ŞÜPHEN OLMASIN
Herkese selam.
http://i.hizliresim.com/W0p9ZE.png
Onaya mı gelmiş yoksa. Hoş gelmiş sefa gelmiş!
Hedefini yazmıyorum. Dudaklarınız uçuklar sonra nöbetçi eczane aramayın akşam akşam :kahkah:
teknik de teknik yanıltıcı olmasın ama cuk oturuyor tabii oturtmasını bilen için YTD
Arkadaşım gece gece birşey yazdın ama biraz acarmisin lütfen
geçen cuma da 17.05 lerde kapa düşürdüler haberi kitledi tavana zira tekniğin desteklediği son gündü. Bu gün aynı saatte asıl haber geldi tık yok. zira tekniğin desteklediği son güne daha var. o kadar basit. YTD
Mr elliot a sordum ben ne anlatmak istedin diye bi anda bu saatte ne demek istedin
Kafaniza gore takilip mutlu olun. Bana sordugunu sanan kim. Gonderilerimi attiktan sonra yazdigini girdum. Muhatap alip ona mi cevap vercam. Coluk cocukla ugrasiyoz yaa gol mus guldurun kendinize. Cakma teknikle adam avlsmayim die koydum bunlari onu da bilin
:whistling:
:whistling: ...
Zekalara bak. Adam 1.20 de yazmis. Cok onemli adam ta ben de 2 dakkada 2.grafigi hazirlayip adama cevap vermisim. Siz bu kafalarla bu hayal aleminde yasayarak milleti yanlis yonlendiriosunuz iste
:agla: :agla:
:wave: :esn:
Teknik bilmesek bize yutturacak grafik nasıl çizilir öğren önce ha bu arada ansaya noldu la hani patlıyordu dün :)
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen morfeusunkini yutmussun zaten. Belli teknik bildigin komik adam
Ansa bugun olmaz yarin patlar yukari olur okadar sasma. Sen 1 senedir trnsk i patlation yukari biz bise dioz mu. 3 5 gunluk sapmami cok goruon. Daha gecende g.tnz tavana vuruodu noldu acemiler
air senin bildiklerini unutmustur herhalde. Sen bi oktan anlasaydin acununkini yutmazdın. ahahahaha.
48 verip 1.20 den ansa aldin. Bakalim nerden satip nerden gelecen. Bay bi ok bilmis seni.
Acunun kini yutanlarin basinda ait gelii aman yalakalik yapcam derken papaz olma. 41 den alip 49 dan sattim. Zamani gelince 44 den almasini da biliriz sen takilma. Ansanin da ole sizinki gibi senelerde degil aylarda nereye gelcani gorunce yazarsin
Tabi zararina ansa satmadan gelebilirsen. 😄
Bak sana ne diyecem. Su ansa varya 1.05-1.07 den sembolik 1 lot alacam önüne koyacam. Cok bilmis 1.20 den atladin.
Yarin is var guc var. Yola gidecem. Sen bos adamin birisin anlasilan. Hadi bana iyi geceler. Sen de yat zibar artik.
Benden ogrenip anda ya damlayanlari bilioz sen gelirsin tipis tipis merak etme. Her gun size kapak yapmsktan yoruldum. Daha demin gol sanip kendi kalene gol atmisken hala konusuon. Daha gecende taan naralari arip morarmisken hala bise bildigini sanion. Aylardir her seyi. Ilen tek adami anlamamisken yanlis kisilere yalakalik edion. Bu arada ustatlarin gibi yanlis takas okuyup atladigim zamani ogrenmeye calisma. Tekrar anlayin die tek tek acikliom bak her ak ven degilim sadece ak da degilim. Kapis? Ama siz hep b.k olmaya mahkumsunuz. Dehamdan yadarlanmak icin nezaman size gitecegimi merak eduosan grafiklerimden hesapla okadarini da becer artik. Cakma teknikci ustadina da dua et o milleti avlamasin die koydum grafikleri. Garibanlara kiyak olsun arada sizin gibiler de kaynio ne yazikki
burada herkes şahit senin herşeyi bildiğin değil çoğu söylediğin ters çıkmıştır. o yüzden dir dir etme git ansana sarıl....
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yalanla iftirayla bir şey kurtaramazsınız, arşivlerde de mevcut. lütfen söylediğim tarih civarlarına herkes baksın:
1-) nisan 2016 civarlarında acun fiyaskosu sonrası herkes zırlarken bu kağıdın kottan atılmasının imkansız olduğunu faruk sürenin seceresini vererek söyledim.
2-) 30 ksasım 2016 larda siz Yusuf redifi yaparak kottan atılmıcaz mı kalcazmı telaşındayken biz emin olarak bekliyorduk. Tip gevezeler yüzünden aldığımız cezalardan dolayı yazamadık. sonra ilk fırsatta yazıp bunu deklare ettik
3-) aralık 2016 larda sanırım bunların asıl yükselişi nisana kadar öteleyebileceklerini söyledik. o aradan beri olan testere dişlerinde siz naralar atarken biz geri döneceğini biliyorduk. yazdık. ispatladık.
4-) en son kuleye (acun fiyaskosu) her uzak göreceli yüksek testere dişi, yeni kuleyi bir adım öteler. Dün üstadınız orda bi alicengizlik yaptı aklı sıra biz gerçek grafiği yapıştırdık. dolayısıyla 4- 5 ay önce nisan demiştim ama şimdi ötelendi.
5-)5-7 şubat 2017 lerdeki testere dişini siz ölümlü insancıklar kule sanarken biz gerçeği söyledik diye linç edilmek istendik. O sırada bir çok gariban ky nin kanına girip 0,56 lardan millete mal çakılmasına neden oldunuz. biz milleti koruduk. sizin aklınıza uyan da cezasına katlandı.
6-) en son 10 nisanlarda yaşadığınız fiyaskoyu, az geri gidip herkes okusun. size kalsa tavan tavan en az 0,62 yapıodu. hastanızım bebeeee..
Lokman, koy oğlum müzüüü
daha sayamadığım unuttuğum anlarca bilge öngörüm burda ve ansa da mevcuttur. geçmişe gidip gidip okuyun aydınlanın ölümlüler. bu idraksizlere kanmayın. benden demesi..
haa bu arada
1-) daha spk başvuruyu kabul edecek. Dikkat sadece başvurunun kabulünden bahsedin. en az 2 hafta
2-) spk kabul ettiği başvuruyu uygun görürse onaylayacak en az 33 gün. zira son 1 senenin kabul ortalamasını çıkarmıştım ansa dan dolayı. ansa ortalamaya yakın zamanda kabul ettirdi.
yani güzellerr siz en az bi buçuk ay daha eyleyin birbirinizi. bunlar idari kısım ki teknik de aynısını dio. hadi bye şimdi arkamdan atıp tutmayın size yapıştırdığım geçmiş kapakları okusun millet. uğraşamıcam sizle vaktim değperli. sadece sessiz çoğunluk için bu fedakarlıkları yapıp vaktimden çaldım gizli dehamın ürünlerini sergiledim. bunlar zenginik yolu kıymetini bilin
Evlat olsan sevilmezsin. Cirkin ordek yavrusu seni. Böyle yaziyorsun ki 44 den mal alayim diye. Hadi naş hadi. Git baska kapida dehanı sergile. Burdakiler zaten bekliyor.
Morpehus hg dostum özlettin kendini
Selam arkadasşlar, bu acununkini yutmazdın lafı hiç hoş olmamış sabah sabah kimsenin kalbini kırmak istemiyorum zaten yeni cezadan kurtuldum o yüzden lütfen düzeltin lafınızı