Vay be, 10 dakikada 2 gol attı
Printable View
Vay be, 10 dakikada 2 gol attı
Tüm rakiplerinin puan kaybedebileceği haftada, yensen belki 4.lüğe çıkacaksın. Senaryo hep aynı son dakikalarda yap değişikliği, sonra ben gereğini yaptım maalesef olmadı. Hayır senin yüzünden olmadı. Sen çekindiğin için futbolcu da çekiniyor. Sonra bu sene de olmadı. Bu anlayışla zor tutunursun Hocam, ilk yarı seni yere göğe sığdıramayanlar başta seni alaşağı etmeye çalışacaklar. Yazık oldu... YTD
Takım kupadan elendi sol bek yeni geldi ve çokta iyi oynadı ilk maçına rağmen.
şimdide üst sıralardan düştükten sonra sol kanata iyi bir oyuncu alır zirto usta. remy iyi gider bu takıma.
ne gereksiz biri imişsin Usta'M.
Iyi geceler.... mehmet ali aydınlar 'ın 55 milyon euro acıbadem sponsorluğu fb ye ? Konu hakkında yorum yapmak isteyen var mı? Sizce de supriz değil mi hani aziz ile atışması vs vs .. sonrası cb aklanırsa 55 milyon u cebimden vereceğim vs gibi söylemler... fb yi hiçbir platformda takip etmiyorum bu sponsorluk kap a bildirildi mi haftasonu acıbadem göğüs formada çıktı maça... hisse si kıpırdamadı üstelik yani ilginç değil mi , konuya hakim olan var mı? .... haftasonu ts maçına dair küçük not: puan kayıplarına üzülmedim zira sonuç belli 34 te 34 olsa yine ts şampiyon olmayacağı için no sıkıntı ama belki hisseye etkisi olurdu enazından hissede olan renktaslarim için güzel olurdu... bu TRABZONSPOR bu pazar bu fb yi her türlü yener.. sezon un en rahat maçımız olur.... iyi geceler ... afrin operasyonu için de ınş. Hasarsız ve kısa sürede biter. Allah yar ve yardımcımız olsun...
Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.
Maçı alsaydı 5. olacaktı.. Alamadı yine 5. oldu. Şansın da bu kadarı...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzonspor 1 aya kalmaz 2.50 leri yakalar. Yat limanı beklentisi ile Fenerbahçe maçını da alırsa güven tekrar kazanılır. Şuan takım %65 oynuyor
Biletler satışa çıkalı saatler olmasına rağmen, bitmek üzere... İlgi sevindirici, güzel olan ise artvinden Rize den Erzurumdan ve Ardahan dan tanıdıklarımın gelmesi, yani kısacası: TRABZON yerelde olup TS ye ilgi göstermemek üzücü, TRABZONLU olmayıp TRABZONSPOR u tutan bizler sayesinde yüceleceksin inş TSPOR... Sezon un en rahat maçı olacak kanaatindeyim, hakem makem kesemez bu sefer. Atan ımız BURAK ve tutanımız ONUR un gününde olması halinde FIRTINA SERT esecektir.... YTD. ama iddaa da 1 basabilirsiiniz :) ... hisse bazlı yorumlarım yoktur ve olmayacaktır...
Yat limanı veya mehmet ali yılmaz tesisleri hakkında detaylı bilgi verebilecek var mı.... face de rastlıyorum adam almış tspor m.a.y tesisleri dhmi devri ; stat in devri için bekliyorum yazmış!! Sonrasında da başka zaman aynı kişi m.a.y tesisleri havaalanına yakın mi ts ye faydası olur mu devrin vs vs yazmış.. şaşırdım! Biraz da troll mu acaba diye sırf merakımdan özelden yazdım ve şokk! Adam trabzon a hiç gitmemiş ts li değil üstelik çorum lu sırf ts uçacak kaçacak diye söylediler diye almış 3.00 lerden ve bekliyor medet umuyor... ciddi imiş.. üzüldüm adına... trabzon limanı da yarın piyasaya çıkıyor!! 2008 yılı ktü yillarimda nuri albayrak dönemi idi ( tmsn ortaklarından çoğunuz biliyordur) bilboard larda stat in akyazı şenol güneş kompleksinin resmi ve yüzyıllık hayal gerçek oluyor! Hayaldi gerçek oldu !! Bu sloganın meşhur olduğu dönemde hedef 100 bin üye kampanyası ile üye oldum klup e ve temel i atıldı stat in..
Bir-kac ay sonra trabzon limanı ihaleye çıktı ve ıhaleyi o dönem ts nin basında olan başkan nuri albayrak 'ın firması aldı.. tepki çiğ gibi ama olsundu stat yapılıyordu ve trabzonlu olanlar iyi bilir deniz e girecek pek yer yok sahil dolgu olduğu için trabzonlular yaşamından feragat etti anlayacağınız.. o gün liman işletmesi trabzonspor un da ihaleye girip alamadığı başkanı kendi firmasının almasıyla son buldu.. o bilboard lardaki hayal idi belki de stat açılışı öncesi tspor hissesini yüklü almama sebep!! Sonuç! Hüsran ve hayal kırıklığı.. ts den soğuduk resmen.. şimdi may liman vs görünce dostlar dayanamıyorum.. parayı sokakta bulmuyoruz.. soz konusu trabzon olunca özellikle dikkat edin derim. Bugün değer verdiğim bir ts li dostum fb hisse si almış.. tebrik ederim bol kazanç.. para olan yerde hissiyat taraftarlık olmaz... araştırın öğrenin sonra karar verin derim... 10 yıl daha dün gibi hatırım da süreci ve yasalanları iyi bildiğim için dikkat aman dikkat... hisse de olmaksızın tspor daha da güzel.. son olarak ts ne zaman ki önce cebim değil de önce ts diyenler çıkarsa meydana o zaman çıkar arşa... rica ederim trabzon liman tmsn ve tspor için dikkatli olun iyi araştırın....
Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.
Bizim spek kansız, büyük ihtimalle de bu kadar ah alarak uzun süre yaşayamaz. Eski kullanıcı adımı unuttum, 2011 den beri buralardayım, 2014 den beri de buraya bakmadım.
Elimde tek hisse bu olsaydı kafayı yerdim. Tabi bunu 7 tl iken tüm hayalleri gömdüm, diğer hisselerin kârının bir kısmı ile alıyorum ama Şerefsiz, ahlaksız, kan emicisin aldığım günden beri. Her alıştı beddua ediyorum sana ey spek ya da adın her ne haltsa, biri denk gelir elbet. Allah size sabır versin, her zaman üç beş spek köpeği gelir burayı gazlar, grafik, hayaller derken, millete gömer giderler. istersen bin tl ol burada olacağım, giriş ve çıkış noktası belirleyin ve kimseyi dinlemeyin. Kâr veya zararda aç gözlü ve hayalperest olmayın tek tavsiyem bu. Endeks olmuş 120 sen hala, neyse büyük..........
Böyle işte. Yatırım tavsiyesi değildir. Hadi bana eyvallah belki bir kaç sene sonra sövmek için bir daha gelirim. Ytd
bir zamanlarki 1.17 bölgesinin benzerini 1.97 tekrarlıyor.
2.4* kırılınca olacak olan buydu. yatay ve toparlanma süreci ve gergin geçen haftalar.
https://i.hizliresim.com/2JN7YN.png
Maliye Bakanı Ağbal, spor kulüplerine vergi iadesi yoluyla destek geleceğini açıkladı
http://www.borsagundem.com/haber/spo...-yolda/1272200
Haberi kullanıp biraz yukarı götürüp sonra başladığı noktaya geri gelebilir. Vergilerinizi ödemiyorsunuz bari amatör branşlara harcayın biz de ödenmiş sayalım demek istemişler ama kulağı tersten tutmuşlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Maliye Bakanı Ağbal, spor kulüplerine vergi iadesi yoluyla destek geleceğini açıkladı
http://www.borsagundem.com/haber/spo...-yolda/1272200
bilançoda bi sürpriz olabilse..
Az az gider dediğin banka endexi aldı başını gitti. Biz yerimizde saysak iyiydi... Hep geri hep geri. Bunalttı artık
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.21 oldu, yürü hedefe
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu buna şimdi yükselmeye başladı. Dün burada birisi arazı satışı diyordu. Sonra silinmiş yazılar. Onunla mı ilgili? Satılabilir tesisler dışında bir yer de bilmiyorum ama bakalım ne çıkacak altından. YTD.
klasik gecirmasyon unu yaptı 27den 23e
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ateşi hala sönmemiş gibi duruyor.
pgsus uçağı kazasından sonra trabzon havalimanının genişlemesi gündeme geldi, denize doldurmayacaklarsa diger yandaki arsayı satın almaları gerekmektedir, peki bu arsa kimin? y.t.d.
Trabzon limanı arazisi Trabzonspor tesislerinin yanında Trabzonspor arazisinin bir kısmını liman a satacak. Hedef 3 üzeri. Ytd.
3,30 lardan maliyetim var. Bir anda nasıl olduysa bu rakamlara geldi. Saçlarımdaki beyazlar arttı. Ne yapacağı hiç belli olmuyor. Hareketlerine hiç güvenmemek lazım.
Daha önce paylaştığım görseli tekrar paylaşıyorum. Havalimanı enine genişletilecekse tesisler ve resimde görünen Gençlik spor il müdürlüğüne ait alanlar dahil edilmeli. Diğer tarafta da deniz doldurulmalı.
Trabzon limanı bu bölgeye uzak, birleşmesi gibi bir durum olamaz. Ancak burada yat limanı var, belki bu liman genişletilip ticari amaçla kullanılmak üzere Trabzon limanının kullanımına verilebilir. Çok olası bir senaryo değil bence.
Yükseliş ve hacim fena değil. Daha önce yaptığı anlık 5 puan zıpla 6 puan geri gel hamlelerine benzemiyor. YTD.
http://www.bagimsizhavacilar.com/wp-...or-696x390.jpg
Bilanço gelecekti bugün, kâr açıklayacak değil heralde
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu HES'lere şimdiye kadar ağırlık verilseydi, yıllık 10 milyon USD sabit gelir gelmeye başlamıştı. Sadri Şener dışında bu işin üzerine düşen olmadı. Şimdi siyasi baskılarla da olsa Heslerle ilgileniyorlar. 2019 3. çeyrekte devreye alınmaları planlanıyor.
İnşallah buralarda açıkçıların satışını karşılıyordur.
kırılması gereken bölge 2.35-42
yeşil üstünde ralliler.
tabiki aşılırsa.
https://i.hizliresim.com/Lb1kz0.png
Bilanço için Yeni ek süre alınmış.
https://i.hizliresim.com/1JvPEj.png
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
Medical park halka arzı etkiliyor gibi garında hareket devam edebilir.ytd
Dünkü Taplo
https://i.hizliresim.com/1Jvvm1.png
Gelen duyumlar FIFA Turkiyedeki şike dosyasını dün itibari ile incelemeye aldığı yönünde.
resmî bilgi değil ama benim için sağlam kaynak.
Ali koçum birden aday olması
mosturoğlunu kötülemeye başlaması.
pr şirketi ile sözleşme yenilenmemesi ip uçlarımı acaba?
bakalım karar ne diyecek.