yok o kadar da çok degilmi şuan aktif olarak da ederi buralar zaten bu benim fikrim grafikleri ile teknikleri ne der ozaman spek efendi bilir
Printable View
Hocam sacma saoan kagitlar zararda olan sirketler bile defterdegerini 2 ye katladi.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
bu ne demek oluyor şimdi ?
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...ren_ID1531231/
Garfa çok nazlandın endeks oldu 115 sen hala 3.35 i kıramadın.
Bekliyoruz teknik hareketini.Üzme bizi artık!!!!
Merhaba garfa da 2018 de bakalım ne yapicagiz :) 2017 de çok can yaktı
hu hu huuuuu spekler hala gelmediler sabır il bekliyoruz
1000 daha aldim hayirlisi.
40 bin civari var sizde ozman.
Aldım teknik gostergeler de iyi olduğunu dusundugumden temel olarak da karda bir şirket bir umut bölünme falan olur diye.
Yatırım tavsiyem yoktur hakkimizda hayirlisi.
endekse gore ucuz kalmsı hisselerden biri de sensin bakalım yeniden ne zaman 4 ler gelicek
3.16 ya 11.520 lot alışı koyarak mesaj veren hektor as a buradan selam söylüyorum; çok beklersin dayı, anca beraber kanca beraber : )
ekibe nisan mayıs gibi kediyi zıplatacam diyosun, birlikte zıp zıp zıplayacaz ya da gemiyi önce sen terk edecen, birlikte zarar edecez : )
200 günlük ort. 3,46 yı geçerse inşallah 4 lü fiyatları yakalarız.
yatırım tavsiyesi değildir.
Artık 4 lere gelsin.Çok bekledik.Yazık oldu bı zamana.Zararımızı çıkaralım razıyım.
1 ayin icinde 5 olacak potansiyeli var ama istedikleri kadar topladilar mi toplamadilar mi acaba bu yorumuma kademeleri yorumlayarak pd dd orani sirketin uzundur bedelsiz vermemesi teknik olumluluk ile yapıyorum geriye donup bakarsaniz hissede ilk teknik sinyali aldigimi yazdigimda kağıt 2.7x lardaydi.
Yatirim tavsiyem yoktur.
ne zaman yıkacak 3 leri aceba .kimsecikler de yok kimsesiz garfa.
kafama göre döndünya
Bu hisseye son kes yatırım yaptım bir daha mı asla...beş para etmez peçete kağıdından farkı Yok sen 3.40 direncini kır tekrar sal geri çok şerefli bir speği var sağolsun..
bu kağıt alım için benim hiç aklıma gelebilecek en son şeydi,ama işte olacak çevremde yılbaşı 4 olacak 5 olacak sözleriyle daldık 3,6 lı fiyatlardan ,bekliyoruz zararına.
...........................
4 ün üstüne gel...bende kurtulayım bu lanet borsadan. Yaw arkadaş bir insanda hiçmi şans olmaz.Hangi kağıdı alsak kuruyor. Borsadan kurtulayım başka bişeyde istemiyorum. Yatırımcıyı soyarak işlem yapan bir sürü yamyamın olduğu yer burası.
nereye kadar başarsa ordayız ky
kafama göre döndünya
Grafik olgunlaşmaya başladı.nerdeyse bir aydır uyuyor.sermayesinin nerdeyse yarısını kar eden kaç şirket var.Yatırımcısını cok yoruyor o başka.tekdüze bir hisse. beklenti yok denecek kadar az.., ytd
Come to garfa... yatırım tavsiyesi değildir...
........................
...................
hisse sat sinyalleri verdi inşallah kısa sürelidir .yatırım tavsiyem yoktur
pazartesi ne yapar acaba bu geri zekalı:28:
Ne yapacak,bizi sinir edecek.şu iki ayda bile iki defa 4 lere gidip gelecek oryam vardı.Bu mal kağıt bizi bitirdi!!!
Artık sıçrama yapması lazım.come to garfa... yatırım tavsiyesi degildir...
..............
Ne adi kağıtmışsın ...endeks oldu 117 .Kağıtlar 3 e katladı.Sen hala buralarda sürünüyosun.Borsadan soğuttun insanı.4 lere gel.Bende kurtulayım şu saçma borsadan.
Kutup ayısı sendromuna yakalandı adi kağıt... ytd
Ne belaya bulaşmışız.İnsanlara anlatsam inanmazlar.Endeks 117000 oldu ben zarardayım desem gülerler Adi kağıt.
kademeleri nasıl ki paylaşabilecek arkadaş varmı .
kafama göre döndünya
kademeleri paylaşmaya gerek yok arkadaşlar. 3 liraya 37 bin alış yazıyor, siliyor hemen 3.03 e yazıyor onu. birdaha 40 bin lot daha üstüne koyuyor. mal toplamak için kademelere yazdığı satışları birkaç kişi havada kaptı 3.20 üzeri. şimdi biraz gergin hektor reis : ) ne yaptıgını bilmiyor, dengesiz hareketler : ) yayladan yönetiyor tahtayı : )
hektorun tahtada oluşturduğu suni fiyatlar..tekkeyi bekleyen corbayı içer. etrafındaki çok adama mal aldırdı burda ve şimdi sıkıştırıyorlar onu. ama dengesiz de bir tarzı var sinirlerine hakim olamıyor : )
bu adamın borsadan anladığı şey, düşükten mallarınızı bana satın, ben tahtatı yukarı atayım siz gelin o malları yukarıdan benden alın..oldu canım suyundan da koyalım mı