Bizimkiler sektör değiştirmiş :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...85f9a147b6.jpg
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bizimkiler sektör değiştirmiş :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...85f9a147b6.jpg
Yıldız pazarına bir hafta kala ver artık hayırlı bir haber
Hayırlı haberler bol kazançlar......
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah sonumuzu hayr eylesin...
işbank son 1 hafta 780 bin almış. Bugün de 200 bine yakın alımı var. Bana pek KY gibi gelmedi. inşallah hayırlı bir alımdır :)
Bankalar almasın banka dışı finans kuruluşların alması bana daha çok güven verir banka dediğiniz ky dir ky banka dışı aracı kurumları çok nadir kullanır onlardan gelen alımlar büyük yatirimcidir
Öteki forumların birinde kendini akıllı zanneden ulaş temel diye birisi var. kendince millete yatırım tavsiyesi vermiş. Yok zarrab itirafçı olacakmış, yok ABD Türkiye’ye ceza kesecekmiş, yok dolar şu kadar olacakmış.. Aklınca diyor ki, siz salaksınız, bu hissede durmayın satın gidin dolar alın. Allah’ın malına sormak lazım. Biz Ay’damı yaşıyoruz diye. Birincisi ABD’nin blöf yaptığını cümle alem biliyor. İncirlik üssü burada iken, karşılıklı bir sürü menfaat varken, Türkiye gibi stratejik bir ülkeyi zarrab’dan sebep karşısına almaya götü yermi acaba? İkincisi de Bu türden yatırım tavsiyesi içeren yorumlar kamuya açık alanda yapıldığı için alenen suç teşkil ediyor. Biz aptalmıyız, yazılarımızın sonunda, yatırım tavsiyesi içermez diye yazıyoruz? Ben de hepsini arşivliyorum. Burada da bir tane var. Yazmıştı ki, 27 kasımda Bimeks kottan atılacak diye. Meydanı boş zannedip Yazsınlar bakalım sıra bize de gelir elbet!.. YTD.
İnşallah aklıma gelen başımıza gelmez hisseler toplu olmasına toplu ama. Sanki bilerek şirketi kot dışına attırıp ortaklık ondan sonra olacak gibi denetim mekanizmasından uzakta yani hertürlü alengiri rahatça çevirecekleri ortamda gerçi spk bir halt yapmıyo zaten burdada denetim tartışılır balık baştan kokmuş sanki bütün efsaneler spk da toplanmış çiftlik kurmuşlar e bizde süt veren inekleriz bütün birikimleri sağdırıyoz yatırım değil burası kumar masası olmuş
Zaman herseyin ilacı derler ama bu şirket icin geçerli değil galiba zaman bunun aleyhine işleyen bir durum her geçen gün zarar demek her geçen gün boşa geçen bir gün demek bunlar temmuzda açıklama yaptılar ortaklık için aradan kaç ay geçti halen somut bir durum yok galiba ne beklerler neyi beklerler zaman bunların dusmaniyken neden bir an önce panzehiri vermezler hani klasik bir söz vardır borsa uzun soluklu bir yatırım araci diye hiç bir hissede durmadigim kadar burda durdum durdukca zarar katlanan başka bir hissem olmadı ya bu klasik söylemde bir hata var yada bu şirkette hata var zamanın düşman olduğu bir yerde neden acele etmezler anlamış değilim
Bunlar ortaklık açıklayarak kadar Alyağ ikinci ortaklık açıklamasını da yaptı. Birincisi artıyla olmadı diye iki satır yazı gönderdiler o iş bitti. Şimdi de ikinci haberi saldılar hop zıpladı bunlar hala yerinde sayıyor. YTD
$$$$$$$$$$$$
Adamların niyeti üzüm yemek değil ki bağcığı dövmek. 3 aydır hiçbir şey yapmadı kaliteli " Güzel insanlar"
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tunelın sonuna geldık ama hala ısık gorunmuyor ya gece yada onumuzde duvar var bakalım ne cıkacak ben soguk suyumu hazırladım bırde hunı aldımmı ısım tamamdır sızde basınızın caresıne bakarsınız artık .
allah bunların belasını versin hiç bir açıklama yok adamlar sattıkları maldan fazla yönetim gideri yapıyo tabi kimin bizim paramızı yiyolar zıkkım olsun
Akgiray bir röportajında diyordu ki ortadogudaki karışıklıklar buyumemize engel teşkil ediyor suriye ve iraktaki savaş buralarda varlık gosterememize neden oluyor biz irak ve suriye dede mağaza açmayı düşünüyorduk ama buralardaki karışıklıktan dolayı ortadoguda faaliyet gosteremiyoruz diyordu suriye ve irakta da savaş bittiğine göre barış sağlandığına göre faaliyet yapmamızın önünde herhangi bir engel kalmadı diye düşünüyorum
hınzır kağıt..
1 lot bile alasım yok..
bi bitmedin gedik senin gibi kurumun ben ...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yabancı kokusu var kağıda girenler kim.
Ben bugüne kadar gözaltında hiç alım yapmadım ben derimki bu hayvanı biraz canlandiralim ilk defa bugün alış yapacağım üç yüz beş yüz riske edip destek verelim derim en azından yönü biraz yukarı dönsün birde bakalım kac kişiyiz bu alan aracilardan hangileri bize ait ben bugün 500 riske edip alıyorum tavsiye değildir
Verdiğimiz destekte ise yaramadı eşek aynı eşek
iş ve bizim in 10 gündür göstere göstere alması ben de süphe uyandırıyor. toplanıyo imajımı vermeye çalışıyolar . muhtemelen cep to cep yapıyolar.. yoksa . yoksa tahsisli mi açıklayacaklar:p
bu hissede olmamın tek olumlu tarafı, zaten batmayaı göze aldığım için, borsa çakıldığı zaman, his stres yapmamam .
Bence ayın 28 inde yakın izleme pazarından Çıkarmayacaklar...
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sende yenimi geldin hoş geldin
Güzel!! Birileri sonunda dedigime geliyor hayırlısı bakalım bol sanslar
Kendine pay çıkarma gayserili, sen 28inde kottan sürülecek diyordun, bir de artık yazmam diyordun, ama hâlâ dayanamıyorsun artık senin Allah bir dediğine inanmamayı düşünmek lazım cidden...
Ters köşede yaparmı...
Bakarsın verir haberi son dakika[emoji3]
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün itibarı ile gözaltı pazarında 31 tane şirket var bu pazara girenin tek çıkma şansı kottan tamamen atılmaktadır gözaltına düşüpte çıkan bir şirket görmedim ben gören varmı,neyse ara sıra uğrar hatır sorarım arkadaşlar şimdilik size iyi akşamlar zaten bir kaç kişi kalmissiniz
Bimeks websitesine girebilen var mi ?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
site açılıyor ancak mal görünmüyor boş boş bakıyor....:Sad:
bu gün bir tuhaflık var, büyük bir sessizlik var, site boş ,hisse 0,30 da çakılı, fırtına geliyor gibi iflas mı açıklayacak acaba?
sonamı geliyoruz acaba? bu güne kadar hep ümit ettim ama artık bıktım bu işkence bitmeli.
Grafikte eks olmuş gibi gidiyor
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.