Rumi kaçtı, Jülyen direniyor...:hah:
Printable View
Rumi kaçtı, Jülyen direniyor...:hah:
okudum haberide neyine kızmış anlamadım,, imam hatip okulu marşımızı arapça okumuş ,,, deneme yapmışlar ne varki bunda,, arapça ögreniyorlar
şimdi merak ettim video su var mı
Arapça okumuşlar ne güzel... araplarda marşımızı ögrenir
Şubat ayında A.K.Partisi referandum için bir reklam filmi çekmiş.
Konu : Avrupada bir milli maçta Türkiye'nin haksızlığa uğraması üzerine............. Sahaya küçük bir kız atlıyomuş, hakeme kırmızı kart gösteriyormuş .................
Herşeyiniz düzenbazlık üzerine kurulmuş !
Mağduriyetiniz önceden planlanmış .
'Hayır'la olmaz. Çünkü hayırcıların dikili bir ağacı yok.
Başkanım hayırcı da lazım .. nasıl anlaşılır o zaman bizimkilerin değeri..
Vallahi de billahi de evet çıkmasının tek sebebi ,, hayırcıların özelikle kılınçdaroğlu nun varlığı .. Millet hayırcıya bakıyor ,, Allahım yine mi bunlar diye düşünüyor .. seçenek yok diyor evet e basıyor,,,
Hocam hayırcılar çok güzel konuşuyor yazıyor ama icraata gelince yoklar.. evetci sadece yapıyor
seçenek yok seçenek,, milleti tek seçeneğe bıraktınız
Einstein ne demiş aynı kişiyle farklı sonuç elde edemezsin :)) zaten liderinizi gören hemen yön değiştiriyor
Hayırcı arkadaşlarla konuşuyoruz... rte konusunca diyor adamı bir sekilde kendine çekiyor ,, bizim kini gören bir daha görmek istemiyorsun diyorlar
Şu dediğinle aynı fikirdeyim...
Ama Einstein öyle dememiş..
Einstein, "aynı şeyleri deneyerek, her defasında farklı sonuç beklemek aptallık göstergesidir." demiş.. :)
Gerçi ikisi de aynı kapıya çıkıyor..
Bu sefer Millet farklı bir şey deneyecek.. HAYIR'ı deneyecek..
MAFYACI PİSLİĞİN SAVUNMASINA BAKIN: "Turuncu kişileri görünce Hollanda Konsolosluğu sanıp ateş ettim."
AKP'nin ucuz Hollanda provokasyonu işte böyle rezil suçlulara malzeme oluyor.
http://www.haberturk.com/gundem/habe...bar-kursunladi
"Türkiye IŞID'a yardım ediyor" dendiğinde de atlamıştı bazıları hemen, doğruymuş gibi. Hırsınız aklınızın önüne geçmesin.
Cumhurbaşkanının mevcut yetkilerini açıp okudunuz mu??
Aldatılanlar mı cevap verecek ?
gabros,
Şu 18. maddeyi bir açıklar mısın ?? Dinleyelim senden.. Öğrenelim..
MADDE 18- Bu Kanun ile Anayasanın;
a) 8, 15, 17, 19, 73, 82, 87, 88, 89, 91, 93, 96, 98, 99, 100, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 üncü maddelerinde yapılan değişiklikler ile 114 üncü maddenin ikinci ve üçüncü fıkralarının ilgaları yönünden, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ve 125 inci maddelerinde yapılan değişiklikler ile 127'nci maddenin son fıkrasına dair değişiklik; 131, 134, 137 nci maddelerinde yapılan değişiklikler ile 148 inci maddenin birinci fıkrasındaki değişiklik ile altıncı fıkrasındaki "Bakanlar Kurulu üyelerini" ibaresine dair değişiklik, 150, 151, 152, 153, 155 inci maddenin ikinci fıkrası,161, 162, 163, 164, 166 ncı ve 167 nci maddelerinde yapılan değişiklikler ile Geçici 21 inci maddenin (F) ve (G) fıkraları, birlikte yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucunda Cumhurbaşkanının göreve başladığı tarihte,
b) 75, 77, 101 ve 102 nci maddelerinde yapılan değişiklikler, birlikte yapılacak ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin takvimin başladığı tarihte,
c) Değiştirilen diğer hükümleri ile 101 inci maddesinin son fıkrasında yer alan "Cumhurbaşkanı seçilenin, varsa partisi ile ilişiği kesilir" ibaresinin ilgası bakımından yayımı tarihinde, yürürlüğe girer ve halkoyuna sunulması halinde tümüyle oylanır.
Cumhurbaşkanı'nın, Anayasa ve diğer yasalarda Başbakan ve ilgili bakanın imzalarına gerek olmaksızın tek başına yapabileceği belirtilen işlemleri dışındaki bütün kararları, Başbakan ve ilgili bakanlarca imzalanır. Bu kararlardan Başbakan ve ilgili bakan sorumludur. Cumhurbaşkanı'nın resen imzaladığı kararlar ve emirler aleyhine Anayasa Mahkemesi dahil, yargı mercilerine başvurulamaz.
Cumhurbaşkanı, vatana ihanetten dolayı, Türkiye Büyük Millet Meclisi üye tam sayısının en az üçte birinin önerisi üzerine, üye tam sayısının en az dörtte üçünün vereceği kararla suçlandırılır.
Yani mevcut durumda 550 vekilin 412 si evet diyecek de CB'nını YARGILATACAK, bak sen..
Anayasa değişikliği ile hangi durum ve şartlarda CB yargılanacak, bir zahmet açıp okuyunuz.. Okuyunca da lütfen buraya yazın ki samimiyetinizi görelim, Sn British.
6 kez müebbet istenen IŞİD sanığını tahliye ettiler
https://www.evrensel.net/upload/dosy...x487/76515.jpg
Delikan,
şimdi tüm anayasa maddelerini buraya mı dökelim. Benim sizlerden öğrenmek istediklerim daha kısa. Siz önce onları bir cevaplayıverin.
Dökelim...
Ki, döktük zaten gerideki sayfalarda... Sen topiği sonundan okumaya başladığın için, ben de en son maddeyi (bilmem kaçıncı kez) tekrardan yazdım..
Çünkü şu ana kadar açıklayacak birisi çıkmadı da..
Belki dedim... Belki bir umut bu yeni gelen arkadaş açıklar... diye yazdım..
Algılarını sonuna kadar açıp dinleyeceksen her türlü sorunu cevaplarız...
Çünkü;
Bizler Teknik Analizciyiz, Temel Analizciyiz.. Borsacıyız yani...
T/A cılar, B/A cılar, geçmişe bakarak geleceği tahmin ederler..
Borsacılar da, malın iyisini kötüsünü analiz ederek anlarlar....
Bilmem annatabildim mi...