Metro geldi
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Printable View
Boyle adilik yok , 10 kademe birden veriyor durdugu yere 800 bin lot satis yaziyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3.49.dan3.38 kadar .ne satış
3,40 800 bin mi var
3.40 da 800 bin lot var , biri alsa ne dunyasi kararir adinin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
stepnesi var onun
yatırım ortaklıkarı 2milyon300 bin oraya virmanlamıştı
yıne satısa getı ortalama cekmeyın yazık
Arkadaşlar almayın buralardan pazartesi hesaba gececek lotlarla en az 1 tabanı var.
arkadaşlar bu hisse 1. nisanda 104.76 bedelli verdi hesaba p.tesi geçeçek yeni al sat bu bedelli dışında
p.tesi daha da düşecek modu ne saçma. elinde olan niye p.tesiyi beklesin şimdi satar o mantıkla
Sent from my iPad using hisse.net
seans sonuna doğru biraz toparlanacağını düşünüyorum
bedelliye katılan aracı kurumlar süre beklemeden al sat yapabiliyor sadece bizim gibi küçük yatırımcının hesabına hisse gelmeden işlem yapamıyor. büyük yatırımcılar çoktan satmışlardır
haftıya rüzgarmı poyrazmı karayel mi nereden ne esecegi belli degil artı da eksi de olur
Arkadaşlar 3,62 alış fiyatım , ortalama düşürmek için beklemeli mi ?
galip in ankara da dayısı var.
Pazartesi neden düşüyor bir acıklayan olsa.
metro, galip sen hakikaten o (osmanlı yanlış anlamayın) çocuğusun. bu nasıl iş. galip hırsızının olduğu yerde sanki ringdesin karşındaki ağır siklet ve senin elin kolun bağlı
spk da maçın hakemi. seveyim anasını böyle maçın
ben eskiden eczacıbaşı men deg. çalışıyordum bedelliyi ne zaman satarım diye müş.tem. sormuştum o da sizin hesaba vadesi gelmeden düşmez işlem yapamazsınız hesabınızda da yok ancak bizler hissede bedelliye katılmışsak alıp satarız demişti. hep 1.0. önde başlıyorlar gelde ...........arama
17,24 tekı gelen haber ile pazartesı yavruların işlem yapması kesınleştı
haber ile anında 10 kademe daha bastı
3,45 e aldık pazartesi para yatırmamız gerekiyormu?
Kaça bastı bu sefer
Sayın arkadaşım bu kağıt nisan ayı başında yaklaşık % 110 bedelli yaptı yani bölündü bölününce daha önceki hisse adedi kadar daha hisse ortaya çıktı bu ortaya çıkan hisseler piyasada değildi yani borsada işlem görmüyordu .pazartesi işte bedelli bölünme öncesi kadar hisse piyasaya çıkacak yani hisse senedi sayısı bugün 15 000 000 adetse pazartesi yaklaşık 30 000 000 adet olacak .
galıp nıye zararına verıyor tabana basar bu sf
desenexe o zaman pazartesi satan satana kuyrakta bekler
galıp bu 2 evımı yedı avgyo 17 taban gordum donmez aldanmayın sakın ortalma ıcın erken
orsp çocukluğu da bir yere kadar dedik ama bunlarda sınır yok. sınır tanımayan o.çocukları
civcivleri 3.00 aldığı için zararı yok alış malıyeti çoktan düşmüş dü bende 10.kademe eksigine satıp taban yazdım gelirse acele yazmadan türkçeyide unutacagız
birazdan bu hırsız elinde dahi olmayan milyon lotu tabana koyar. spk da alkışlar
O degilde devre kesici niye yok cifte standart
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.