Günlük 6912 lot değil,
Günlük 9988 lot işlem oldu.
Printable View
bugün sumas günü inş.
16 Haziran 2020 alan satan:
https://i.hizliresim.com/yuQfrX.jpg
Teşekkürler Sn. Börsianer.
851 lot işlem var :)
Sayın paradox
1 Haziran 2020' de baz aldığım pivot noktası 11.62'ye göre tam %20 artış ile 13.91 gördü. 13.91' den de 10.000 lota yakında işlem oldu. Az mı %20 artış ? Neden hata payı koydum, çünkü yüz binde bir'de olsa olmama ihtimalini açık tuttum. Kağıt 11.62 iken 16.00 olacak dedik 14.00' ten döndü. %30 civarı artış hedefi koymuştuk, %20' de kaldı.
Amacım laf kavgası vb... değil bilgi paylaşımı yapmak.
Başta sayın paradox olmak üzere herkese bol kazançlar diliyorum.
flama,
cok tehlikeli ve yanlış bir şey yapıyorsun sen. rakamları manipule edip insanları kandırmaya çalışıyorsun.
hangi birini düzelteyim ki, 02 haziran da 14.50 ve üzeri kapatmaz ise bir daha yazmam dedin, şimdi 11.62 diyorsun. sonrasında hangi fiyat hedeflerini verdiysen hiç biri tutmadı yüz binde bir dedin ve en az % 30 ile yanına bile yaklaşamadı. 13.91 den 10.000 lot işlem oldu diyorsun halbuki 4.000 lot işlem oldu. 2020/3 aylık mali veriler açıklandığı halde 2019/12 verileri ile temel analiz yapmaya çalışıyorsun. kasıtlı olarak sumaş forumunu manipule ettiğini düşünüyorum. Bu SPK mevzuatına göre apaçık suçtur. bu forumun kurallarına uyduktan sonra istediğini yazabilirsin tabi, bu forum yönetiminin takdirine kalmış bir şey.
Benim amacım da asla laf kavgası, sadece doğru bilgi paylaşımı yapıldığını görmek. keşke 4 haftadır sürekli yanıldığını kabul edip özür dilesen daha faydalı olur kendi gelişimin için. Borsa kurtlar sofrası , bir anda yutuverirler adamı.
Düşüncelerinize tamamen katılıyorum Sn. paradox, burayı da twitter ortamına çevirmek istiyor. Sumas topiği benim için ayrı bir yere sahip, elimde şu anda simgesel sayılabilecek adet hisse olsa da burayı takip etmeye ve elimden geldiğince gelişmeler hakkında bilgi vermeye devam edeceğim. Saygılar.
Sn.bağbozumu,
Siz takip ettiğim kadarıyla ayakları yere sağlam basan, araştıran ve emek veren bir yatırımcısınız. Neticede sumaşın genel kuruluna katıldınız ve izlenimlerinizi aktardınız. Ahşap global dergisinden linkler vererek forumu aydınlattınız. Şu an borsa çok enteresan bir dönemden geçiyor. SPK bültenini okuyorsunuzdur muhakkak. Kısa vadede her şey olabilir ama uzun vadede sizin gibiler her zaman kazanır. Zamanla sumaş forumunun eski günlerine döneceğini düşünüyorum. Siz yine de objektif bilgileri paylaşın burada. Bir bilgi de ben vereyim, geçen hafta şirketi aradım, üst pazara geçiş için hala resmî bir başvuru yok maalesef. Saygılar
Teşekkür ederim Sn. paradox hepimizin katkısı oldu foruma. Elimden geldiğince araştırmaya, kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama bilginin sınırı yok, sürekli kendimizi yenilemek zorundayız. Evet SPK bültenlerini takip ediyorum düzenli olarak, aslında sert önlemleri almakta biraz geciktiler sanki ama vardır belki kendilerince sebepler. Donanımlı ve soğukkanlı olursak hepimiz uzun vadede kazançlı çıkabiliriz. Üst pazar konusunda şartların olgunlaşmasını bekliyorlardır belki bilemiyorum. Y.T.D.
Eğer alttaki yükselen kanal desteği yeşil çizgiyi aşağı kırmayıp yoluna devam edecekse, bu çizgiye her dokunuşunda yukarı yönlü çıkışlar yaptı. 17 Nisan'da 8.10 civarı çizgiye dokunup 12.00'ye, 15 Haziran'da 12.08 civarı çizgiye dokundu ve 13.91' e sıçramasını yaptı. Bu sefer dokunacağı yer 13.00 civarları olacak büyük ihtimal, karar noktasında, bugüne kadar yaptığı davranışı sergileyip çizgiden yukarı sekecek mi ? Yukarı sıçrama yaptığını varsayarsak üst kanal direnci 17.XX'ye ya tek parça halinde çıkacak, yada iki parça halinde önce 14.50-15.00 yapıp (Sumaş'ın karakteri bunu daha olası kılıyor) dinlenip daha sonra 17.XX'ye çıkması olası. Bunların hepsi olasılık tabi. Eğer yeşili aşağı kırarsa o zaman başka parametreler devreye girer. Dediğimiz gibi karar noktasında aşağı kırması da olasılıklar dahilinde, o zamanda 11.00 civarları izlenmeli. Salı veya Çarşamba kararını verecek.
https://i.ibb.co/z6mX1wN/tvc-506d870...aad0c84c34.png
Fibonacci zaman dilimine göre analiz edildiğinde DİP-DİP-TEPE-DİP-DİP-TEPE sırasına göre gidildiği ve 07.07.2020 (-5 gün önce, +5 gün sonra) civarı 17.XX fiyat ile TEPE yapacağı, Gann Fanı tarafından da desteklenmekte görünümü izlenmelidir. Ancak Yukarı yönlü trend devamı için Parabolic SAR'ında sat sinyaline yenik düşmemesi için MACD triggeri yukarı ivmelendirecek hareketin gelmesi gerektiği görülmektedir. Aksi takdirde yükselen trend desteği aşağı kırılabilir izlenimi de bulunmaktadır.
https://i.ibb.co/gPKsJBr/tvc-079a108...fbd060e228.png
PSAR vs MACD :
https://i.ibb.co/HGXmwgR/tvc-e6dfd96...1f42f070a2.png
Karar günü devam ediyor. 12.40-12.60 veya bu civarların biraz üzerinde kalırsa yükselen trendin devam edeceği anlamı çıkarmak gerekecek aksi takdirde 12.39 bile kapatsa, yükselen trendi bozulmuş olacak. Bakalım...Gün sonuna kadar beklemek lazım.
Ortalık sessizleşti yine :) Hisse de 12,50 - 13,00 bandında yeni fiyatına oturdu diyebiliriz. Temmuz 30 gibi bilançomuzu gönderseler güzel olur :)
Selamlar.
Bolunmedigi surece iyilesmez tkurudan pay bic
ya da böyle hırsız ve dolandırıcılar lazım tahtaya.son SPK bültenini kopyalamaya çalıştım alta.
c) Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. (TKNSA) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme
sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının uygulanmasına karar verilmiştir.
İPC Uygulanan
Şahıs
İPC Uygulanmasına
Neden Olan Eylem
Eylemin Aykırılık Teşkil
Ettiği Düzenleme
Verilen
İPC Tutarı
Önder TAVUKÇUOĞLU
“@derinhisse†Twitter hesabı ve
“derinhisse.com†internet sitesi üzerinden
TKNSA payına ilişkin olarak takipçilerine alım
veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra
TKNSA paylarında satım yapması.
VI-104.1 Piyasa Bozucu
Eylemler Tebliği'nin 6 ncı
maddesinin dördüncü fıkrası.
1.175.029,00
d) Bantaş Bandırma Ambalaj Sanayi Ticaret A.Ş. (BNTAS) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan
inceleme sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan idari para cezasının uygulanmasına karar verilmiştir.
İPC Uygulanan
Şahıs
İPC Uygulanmasına
Neden Olan Eylem
Eylemin Aykırılık Teşkil
Ettiği Düzenleme
Verilen
İPC Tutarı
Mehmet Halil ŞAHİN BNTAS pay piyasasında
gerçekleştirilen işlemler.
VI-104.1 Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği’nin 5 inci
maddesinin birinci fıkrasının (a), (d) ve (f) bentleri.
2.510.324,28
14,00 tarihi zirve kapanış ...
Syg.
Dip-dip-tepe dip-dip-tepe Fibonacci zaman dilimine göre yaptıgımız yorum aşağı yukarı işliyor 12 Temmuz en geç demistim 17 Temmuzda harekete başladı.
Bu analiz çalışmakta.
4.853 lot net Vakıf alışı ile 86 kuruş yükselen hissemiz :)
Syg.
Fiyat 15.30
Bilançoya 1 hafta
Yorum yok 😊
Hissedeki beklentiler bilanco genelkurul toplantisi. Ve suan. Uzerinde 6tane bedelsiz olan hisse. Bedelsiz. Potansoyeli olan hisseler. Suan. En ucuzu. 40tl
Temettü teklifi brüt 30 kuruştan 35 kuruşa çıkmış. Tüm ortaklara hayırlı uğurlu olsun.
Genel kurul çağrı metninde 8. madde ulusal pazara geçiş ile ilgili bir çalışmayı açıklıyor olabilir gibi geldi bana... Doğrusunu Eylülde öğreneceğiz artık...
Böyle bir hedefleri gündemde hep var zaten. 2017 SPK onaylı İzahnameyi okursanız görürsünüz. Sıkıntı borsada işlem gören kaydi payların değerinin 25 milyonun üzerinde olmaması. Onun içinde hissenin yükselmesi ve o yüksek fiyattan en az altı ay işlem görmesi gerekir. ortalama 30 lira civarı YTD değildir. İzahname kendi sitesinde var açıp okuyabilirsiniz.
İşlem gören payların değerinin 25 milyon TL'yi aşması için hissenin 21.60 TL olması yeterli.
21,60 × 6.224.400 = 134.447.040
Halka açıklık %18.60 ile çarpılınca 25.007.149 TL
Bu şart da yakın zamanda sağlanabilir gibi görünüyor.
Syg.
Genel kurulu Balıkesir'de yapıyorlar :)