Paraya tapan bi aile Sabanci Ailesi. Burada herkesi tokatlar yoluna bakar.
Printable View
Paraya tapan bi aile Sabanci Ailesi. Burada herkesi tokatlar yoluna bakar.
Halka arzlarda hep bir goygoy ortami olur sonra hisse en az yuzde 20 geriler. Pegasus 18.4 tan girdi. Uctu kacti sonra surundu diplerde. Yeni yeni cikti yine 35 e ama 2013 nerdee 2018 nerede. 5 sene
Pegasus arz olduğu fiyattan ( 18 ler ) istikrarlı bir şekilde 35 lere gitti ...
Biara 13 lere gelsede yeniden 35 lere geldi ...
Anlamadığım neden bu fiyatta neden %10 primli 6.25~7.50 zaten halka arz.fiyatı degil mi
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok iddaalı olacak ama Şuraya yazayım bence bugün 6.25 i görür. Yatırım tavsiyesi değil.
Arz fiyatı 6.25 oldu...
Şuan borsada işleme başladı o yüzden primlendi...
Ayrıca arz sırasında almak isteyenlere sadece %5 verdiler ,,,, talep coktu o yüzden % 5 alanlar daha fazla lotum olsun istedikleri için bugün primli açıldı
herkes müneccim olmuş, vay anasını...
yarın kaç olur peki fiyat onu da söyle de tam zengin olak
tipe bak ya ahaha
finans yatırımın internet sitesi açılıştan beri kafayı yemiş durumda....
Sn kgns
Brawo brawo...mantıklı yorum. ...:)
Şu an 6,85 alım için sizce kaç yazmalıyım. Tşk
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6.90 dan girdik hayırlısı olsun inşallah ytd.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adanalı sabancılar. köken kayseri...TEKRAR TAVAN YAPMASI LAZIM Kİ MİLLET HEVESLENSİN..Y.T.D
Ver kutsalı :)
7.50ye kitlese ne şık olur :)
Y.T.D
En sevdigim kitle de ucacak diyenlere birsey demeyip , duser diyenlere laf edenler... umut dunyasi iste. Halbuki ikisi de tahmin.
Yeni arz olan hissenin en güzel özelliği" kimsenin zararda olma ma si :)
https://i.hizliresim.com/azdDGd.png
city 3.5 milyon lot açığa verdi.halada veriyor....y.t.d
Anladığım kadarıyla burada borsayı sadece al-sat yapmak dışında bilgisi olmayan insna var. Aşağıdaki yazı onlar için yolluyorum, umarım anlayabilirler(fiyat eşleşmesi anlıktır o an 7.50 eşleşen lot seans açılmadan 6.25 te hatta tabanda da eşleşebilir)
Açılış Seansı
BIST Pay Piyasasında, hisse senedi alış ve satış emirlerinin, bir zaman dilimi boyunca BIST Alım Satım Sistemi'ne iletildiği ve bu sürenin sonunda iletilen bu emirlerin en fazla işlemin gerçekleşmesini sağlayan tek bir fiyat seviyesinden (açılış fiyatı) işleme dönüştüğü tek fiyat yöntemi ile çalışan özel bir seans şeklidir.
Açılış Seansı Emir Toplama
Bu süre içinde talimatlar iptal edilebilir, değiştirilebilir, yani fiyat iyileştirme ve kötüleştirme yapılabilir. (Emir Kötüleştirme: Verilen bir satış emrinin satış fiyatının yükseltilmesi ya da verilen bir alış emrinin alış fiyatının daha düşük bir fiyata çekilmesidir.) BIST tarafından fiyat kademeleri yayımlanmaz. Bu aşamada emirler gerçekleşmez.
Eşleştirme ve Fiyat Belirleme
BIST açılış seansına iletilen emirler için emir iyileştirme, kötüleştirme, bölme ve iptal kabul edilmez. BIST tarafından en çok işlem miktarının gerçekleşmesini sağlayan fiyat Dengeleyici Fiyat olarak belirlenir. Bu zaman aralığında dengeleyici fiyat emirleri iletilebilir. Bu zaman aralığında dengeleyici fiyat haricinde verilen emirler sürekli müzayede seansına iletilmek üzere kabul edilir ve söz konusu emirler için iptal talimatı verilebilir. Dengeleyici Fiyata uygun olan emirler yeterli miktarda alıcı ve satıcı olma durumuna göre eşleşir, işlemler gerçekleşir. Gerçekleşmeyen limit fiyatlı emirler fiyat ve zaman önceliği korunarak sürekli müzayede seansına aktarılır, dengeleyici fiyatlı emirler ise iptal edilir
City kacdan aldida veriyor yazik yahu bu millete sozde 36 bin kisi borsaya yeni girmisti bu hisseyle
Açığa satmak sanki çok kötü gibi lanse etmeye lim :(
Herkes istediğini yazabilir ancak milyarlarca dolar büyüklüğü olan bir grubun bizim 192 lotluk hissemize ihtiyacı yoktur herhalde ..Zaten her ay elektrik faturasindan o parayı aliyordur 😊 ..
Bugün cift tavan yapmasi bir cok kisinin zarara ugramasina yol acacakti ..belki de kontrollu yukselis bu yuzden ..neticede arzdan alanlar halen %10 karda ..Buyrun burdan verin isteyende burdan alsin ..neyin yaygarasi anlamak mumkun degil ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açığa satış olmasa hergün kağıtlarda taban tavan görürüz. O zaman kağıt çoğunluğu elinde olan spek dediğimiz adamlar istediği gibi at koşturur. Açığa satışı öcü olarak görenlere...
Adamlar enerji ( elenktrink faturusu Enerjisa !? en azından para basiyler ...) Sektorunde ler...bakalım ne olacak ....
Joooin yokmu beyler izlesk rica etsem
7.50 den koyar yerine 😊😊
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar kaç liradan aldınız sizler arzdan lütfen söylerseniz sevinirim, 6,25 denmi yoksa daha yüksekten mı arzdsn aldiniz
beklentime uymadı 6.84 den verdim %75 ini
ytd
Con mee varmı beyler
Dedim ya türk borsasina guven sifir herkes kurt olmus sahtekarlik diz boyu ikincil halka airz yapiyorlar ayni tlman gibi ben 20 kat talep geldigine ve yabancilara satildigina inanmiyorum ver parayi birkac kisiye haber yaptir tamm
Hisseyi bisst e girmeden işleme açılmadan önce 6.25 ten arz olundu ama önceden alayım diyenler sadece evet sadece %5 lik kısmını aldı parası ile...
Misal 100 lot almak isteyene arz miktarı fazla olunca sadece ****5 ( beş) lot verdiler ****
8 Şubat'ta biste işleme açılınca biraz daha alayım **5 lot*** az diyenler biraz cik hisseyi primlendi...o kadar...