Ustadlar bu 2 gündür kağıt da hareket var gibi. Analizi ve yorumunu olası hedeflerini yazabilecek ustalarımız var mı?
Printable View
Ustadlar bu 2 gündür kağıt da hareket var gibi. Analizi ve yorumunu olası hedeflerini yazabilecek ustalarımız var mı?
Oranlar / Mali Değerler
2017-9 * KENT
Halka Açıklık 0,54
F/K 314,24
PD/DD 11,57
NetKar/ Özsermaye 0,04
Sermaye 28.977.661
Öz Sermaye 342.847.056
Temettü Verimliliği 1,2132
Nakit Net Temettü 48.619.500
Net Kar 12.624.291
Piyasa Değeri 3.967.041.791
Senet Sayısı 28.977.661
Arkadaşlar pd/dd si 11,57 Yani bu Hisse senedinin ederi 11,57 TL Anlamına mı geliyor, ?
Yardımcı olursanız Hesaplama konusunda sevinirim,
Saygılarımla.
hayır üstad bu kağıdın ederini piyasa belirler..defter değeri sizin verdiğiniz rakam....
hisseler defter değerlerine göre işlem yapmazlar,rağbet gördükleri durum ve değere göre hareket ederler..kent gıdanın sahibi olan mondelez şirketinin 2015 yılı cirosuna netten yazarak bakarsanız bu hissenin ne kadar güçlü bir şirketin hissesi olduğunu görürsünüz....sadece hissenin hareket etmesini sabırla beklemeliyiz.....y.t.d.
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
12 aylık kar ne gelir acaba pozisyon alınsa olurmu tekrar gözüm var bunda
asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
Aman bulaşmayın 170 lerden bi tıkandk kanser olduk gtmeyen kagt kalmadi ama bu halen nazli gelin. Nedir niyeti...
senin gibi kağıdın ta........ s.......... d sınıfı kağıtlar bile 3-4 ayda % 60-70 yapmışlar. senin gibi ,,,,,, yoksun kağıttan çektiğimize bak.... y.t.d.
70bin deki endexi boş ver,50 tl lik krvts yakında seni geçer . ben ona üzülüyorum....boşa geçen 1 yıl...... y.t.d.
Askerin yemeğini Kerevitaş verecek-Business HT
Endex Uçarken yatan Kağıt Düşerken pek bi heyecanlı Ayak uydurma Peşinde,
11-12 Ocak günü ilk tepkisini verecek, 20 ocakta ise ikinci sert tepkisini verecek....
Yoğurt çaldık göle :)
Yatırım tavsiyesi olamaz.
Kent çok tepkisiz kalmış endekse şu an 170 lerde olmalıydı, yıl sonu bilaçoyu bekleyecek olursa tren kalkmış olur ,
geçti, ney mi geçti?
55 tl den başlayan krvts kenti geçti......y.t.d.
Bir yıldır Bekletiyor, Boşu Boşuna Valla.....
Yahu bende yazmasam kimse yazmayacak. Hisse de 1 ileride 2 geriye sarıyor. Nereye düştük. Böyle. Yaw.
Ulan Küfrediyorum Olmuyor, Küfretmiyorum olmuyor Nasıl bir iş bu bulaştık dokuz aydır karnımızı ne kadar ağrıttın böyle, Gitmeyen Kalmadı Gitmeyen kalmadı diye diye imanımız gevredi,
Gün gelir bizde güleriz...
Siz ne yapıyorsunuz ???? yaa
Bu spek trasdan spek spek ytd
cepler arasında mal değişimi mi yapıldı?y.t.d.
147 i geçip üzerinde kapanmalı.y.t.d.
Değerli spek, bu satırları okuduğunu biliyorum.Bence bu seviyelerden trenimize yolcu almasan iyi olur, sana tavan serileri yakışır,500 yakışır 1000 yakışır..
Şimdi sırada 156.00 var.
@finanskoylu33 twitter den takip edebilirsiniz.
selam arkadaşlar .bakıyorumda eskilerden pek kimsecikler kalmamış.
ah bu kent ömrümün 4/1 yedi ..hala eski yerde durur .
bu hisseyi ancak bedelzi kurtarır ilgi odağı yapar bunu dılında heyecana gelip hayal kurmayınız ..
ytd
benim burda aralıklı da olsa 2.yılım doldu,3. yılımı martın sonunda kutlayacam(?):rtfm:
nasıl olacak belli değil,hayırlısı olsun. y.t.d.
148 üstünde 160 bekliyor olabiliriz.y.t.d.
sıra kent karton ve konya gibi kagıtlara geliyor sanki. abuk subuk kagıtlar bile metur merko vs. gibi 1 haftada %60 yaptılar. sıra bunlara geliyor olabilir. kent ve karton kıpırdadı biraz. tercihi kent yaptım bakalım kısmette ne var
[QUOTE=rustemum;1619389]148 üstünde 160 bekliyor olabiliriz.y.t.d
ALLAH A ŞÜKÜR.158.50 GÖRDÜ.BEREKET VERSİN.Y.T.D.
Bayadır yazmıyordum kanser ettiği için beni, dün bir hareket yapmış sanırım bugünde bir umut bekledim ama bir şey olduğu yok.
Bekledik bu kadar biraz daha bekleyelim bakalım. Dünkü takas dökümünü atabilecek var mı?
http://666kb.com/i/dqmfx76chbhxfcjzt.png
gün sonu...
http://666kb.com/i/dqmg2r56j9w9tpdtl.png
155 direncini iyi bir işlemle aşarsa,
önünde yaklaşık olarak 162 , 172 ve 203 hedefleri vardır.
Çok geç kalmış. İyi bir yıllık bilanço geleceğini düşünüyorum.