anlık alıcı city ilk sırada
Printable View
anlık alıcı city ilk sırada
şu tatarlı gorunumlu cinlilerle hayali bir ortaklik uydursa yabanci alimini manupule ederdi...simdilik bilancodan baska beklenti yok gibi; yabancinin batum oldugu asikar lakin %8/9/10 farketmez haber yada patron alimi lazim
23eylulden bu yana ilk defa AL sinyali verdi...bakalim tuzakmi cikacak teyit mi gorecek !
https://resmim.net/f/qysTMA.png
bilanco yarın aciklanacak; gorunen o ki %3/5 arasi bir hareket yarin muhtemel...asıl mesele kasım ayı galipcimin planı ne ! şu metroda pivotu cizip flamaya bıraksada yan tahtalarina gelse kasim da iyi olurdu...ekim kuluckada suzme modunda gecti, kasim nasil olacak bakcaz...
biraz önce takas dağılımında 3 sırada metroyu gördüm acaba sn.ilim sizdede görülüyormu.benim verilerde bir yanlışllık mı var
ustad bende matrix yok ama metroda 8.5m. civari vardi en son. o rakamla %11.8 gibi bir oranla takası mesgul ediyor olmalı. verinizin resmini paylaşırsanız daha iyi anlariz
en son 11inde tablo boyleydi ikincilige kim cikmis akmi garanti mi
https://resmim.net/f/oIA2ut.png
1-iş :12.259.430.15
2-metro:8.605.689.00
3-ak:6.890.090.34
4.garanti:5.998.162.37
5-zıraat:4.413.920.67
city:%5.76
deuce:%3.00
son durum bu....bol kazançlı günler...
Makyajı temizle bıyıklar çıkar altından ..x30 da tutamıyoruz yabancıyı :)
galip aga hikayenin sonunda sende toprak sahibi olacaksın ..
hacim fazla marj dar...umarim mal satmiyordur ky.ye...bakalim bu gun nasil kapanacak aksama bilanco duser
yabancı oranı %8,77 . virmanlar sonrası yarın %10 barajını aşar.yabancının batum olma olasılığı çok yüksek . ben onu bunu bilmem yabancı oranı %25 - 30 bandına sonrasında belki %50 bandına kadar çıkacak. hisse uçuşa geçince arkadan bakarsınız.
alıcı ilk sırada yatırım finans... ytd.
global yatırımın üstüne cıktı... anlık..ytd...
1.20den sattım,aşağıya gelir de alırım diye,maalesef aldı başını gitti...ne önerirsiniz?2016 daki hareketin ilk sinyalleri mi bu? ...y.t.d.
Kimse atlamaz ise gidecek çok yolu olur..Yok çok atlayan olursa yine süründürecektir. Grubun karlı şirketlerinden şimdiye kadar diğerlerinin en az iki katı olmalıydı. İnşallah omuzlarımıza biraz daha yük yüklemez, taşıyamaz olduk..Bugün ayrılanlar oldu ve hafiflediyse bir ihtimal:wu:
ben küçük yatırımcıları tamamen silkeleyen bir hareket olarak görüyorum. harikulade hareket ediyor. ben yabancı takasını izliyorum. bu hisseye günlük al-sat yapanlar dışında küçük yatırımcı zor gelir. günlükçüler de korktu artık kimse gelmez. biz de hızlı yükselişimize geçeriz.
1,20 den geldim şimdi bakalım bir miktar aldım
1,27 den gider bereket versin
1.30 kırarsa çok güzel olur
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derinlik atabilen
sermaye kadar hacim oldu ve hala aliciya goz kirpiyor; 1.13 maliyetli miktarimin 3te 1 ini 27den yolladim...3te 2 ile devam...
20 yildir tanirim galipcimi anlamis degilim her iki yonede goz kirpiyor...bu gun bilanco aciklayip yarin beklentiyi satadabilir yeni giren iki kere dusunmeli ! zamani bol sa hic sikinti yok...
1.27 900 k yaptiiii
Mepet tavana kilitledi
bist bankalar onculugunde kafayi 95bine dogru gap kapamaya takmis gibi...galipcim tshtalarinda bikan ky.den kurtulmak istiyorsa bulunmaz ortam...endekse ters yapiyor grup olarak...
Bakin yıllar önce yine avtur 1.78 ler kadar getirdi avgyo 1.22 ile 1.28 arası salladı durdu bilmiyorum yine acep yine aynı tarih tekerrür edermi bilmiyorum....
karanlik oncesi kapanis...
https://resmim.net/f/8HsZpC.png
a1 capital 32 milyon lot çevirmiş ve 17 bin lot satmış....çalışanları tebrik etmek lazım,bu işin kitabı mı var? sırrı nedir bilen varsa ve yazarsa inanın çok sevineceğim..y.t.d.
Adam Mepet ve Avtur u tavana yapıştırmış, bizim ölmüş eşek arkalarından bakıyor..Tabii ki adam yakalamış bir çok kişiyi kaçmalarına izin verir mi? Zamanla da toplaya toplaya gidecektir ama bu ne zaman ve nasıl olur ancak Galip bilir...
ustad atlas operasyon gecireli daha 1 yil olmadi...tabi galibin plani ne bilinmez mepet zarar yazip goturuluyor...belkide ky. bosaltma taktigidir...yasayip gorecez vesselam...avtur ve avgyo 6 ya giderken metro 1.5 u mepette 3 u gecememisti...belkide simdi de metro mepet gidecek...lakin o donemdeki grup hisselerinin tavsani avgyo avtur 6 ya giderken digerleri de %100e yakin ivmelenmisti; yani demem o ki metro mepet tavsan olacaksa dahi avgyo avtur 2leri gormesi normal olur ama eski zirveler bana gorede zor gibi...
acaba bunun bilanco 11kasim mi son bu gun aciklamadigina gore bilemedim...
https://resmim.net/f/i1H26K.png