olur olur..küs olanlar barışsın...cebi doldurmaya devam etsin..
Printable View
olur olur..küs olanlar barışsın...cebi doldurmaya devam etsin..
Şöyle bir baktık;
https://invst.ly/5khzc
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla.
Kollar kıymetlendi hemen 🤑
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanis sicmazsa iyi duruyo
https://invst.ly/5kj5p
Aylıkta grafik böyle. Aylık kapanış buralardan olursa önümüzdeki aylarda daha yukarıları görülebilir diye düşünüyorum.
Karanlık odaya tam aof tan girdi buradan alıcılı çıkarsa 20.30 üstü kapatirsa gayet iyi olur
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin yine 19 a geri gelme ihtimali yuksek.. hep ayni hareket.. bizde bir umut belki bu sefer olacak diye umutla bekliyorz..22 ustu kapanislar yapmali artk..
18-21 bandındaki habersiz iniş çıkışlar ile şartlı refleks oluşturuyorlar,
Yarın birgün olumlu haber geldiğinde, nasılsa düşer geri alttan alırım düşüncesi olan küçük yatırımcı haberi duyana kadar, çoğunun hissesini 22 seviyesinde toplayıp kağıdı patlatırlar
Ya da olumsuz bir haber gelirse tam tersi 16-18 bandında ellerindeki hisseleri boşaltabilirler
YTD..
Dün satamadıklarını bugün satmanın derdindeler.
Husodex: %100 katılıyorum. Her türlü kazanan onlar olacak.
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
Kapanisa dogru yine bi cakarlar getirirler 18 e..
Keşke bekliyorum alım yerini dün 20.90 lardan 800 lot sattım
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço geldi.. Bilançonun yorumunu bir alabilirsek çok iyi olur...
benim anlamadigim dun tahtayi supuren finans yatirim..yaklasik 1 milyonluk mal aldi.. ama nedense bugun tahtaya hic ama hic karismadi..neden aldi neden izledi..acaba acikmi yaptilat hissede .. acik tutarini goreb varmi arkadaslar ?? bu arada finans yatirimin maliyeti 20 tl civari
bu arada net kar 1.3 milyon tl olarak gerceklesmis.. kasadaki nakit 22 milyon civarina gerilemis durumda ..bir onceki doneme gore ne kadar artmis onu goremedim
dolarin yukseldigi donemde kasasinda 15 milyon tl lik doviz bulunduran sirketin gerilemesi hic ama hic aklima yatmadi..
biseyler donuyor ama hadi bakalim bekleyip gorecez..hakkimizda hayirlisi
Hasılatlar neredeyse 4 kat artmış geçen sene aynı döneme göre..
MAALT Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1.299.686
bahseetiiginiz gibi arsa rayic bedelleri bile belediyede o kadar artmisken.. uzun suredir neden yeniden değerleme icin ekspertiz yapilmiyor...ben bu iki gun cok killandim bu hisseden ... ytd olmakla berbaer malinizi kaptirmayin bence .. dustukce maliyet düşürün..tekrar diyorum ytd.. aahsi gorusum ..
1 milyonluk 20 tl maliyet ile mal alan finans yatirim neden bugun tahtaya karismadi müdahele etmedi.. cok uyuz oldum sinir oldum vallahi...su acik yapilip yapilmadigini nerden ogrenebiliriz arkadaslar
Bizim bilanço ile işimiz yok zaten. Kâr payı temettü gibi bir beklentimiz de yoktu. Yeterki zarar etmesin. bunu bahane ederek eksilere gömülmesin. Ama 500 bin dolar bile kâr etmemişler. Sinirlenmemek elde değil. Sinir bozucu biraz.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017/6 dönemine göre kâr yaklaşık 2 katına çıkmış. Yarın tepki verecek mi bakalım. Bu işi bilen hocalarımız yukarıda bahsedilen finans yatırımın yapmış olduğu olduğu alımlar hakkında bize bir yorum yapsalar iyi olur.
ekran görüntüsünü aldim dun takasalrda .... isteyene yollarim..buryada yapistirabilsem yapistiracam ama nasil oldugunu bilmiyorum ..
Arkadaşlar merhaba
Şirketimiz 1.299.000 tl kar açıkladı
Bu rakamı ben şahsen yetersiz buldum
Bu şekilde karımızın düşük gelmesi şirketimizin amortisman gideri ayırıyor olmasından dolayı
Tabii bunu yaparken esasında daha fazla vergi ödememiş oluyoruz
Önümüzdeki zaman diliminde sahip olduğumuz varlıklar değerleme yapılırsa
şu anda bilançoda 37.000.000 trilyon görülen varlıklarımız
bence en az 500 600 trilyon olacaktır
Zaten ısrarla sahip olduğumuz varlıkların kıymetine vurgu yapmam bu nedenledir
Ayrıca faaliyet raporumuzda Talya otelin bilirkişi raporunun 11 temmuz 2017 de
mahkemeye teslim edildiği mahkemenin de bilirkişiden bazı konularda açıklama istediği
ve bu açıklamaların bilirkişi tarafından mahkemeye sunulmasının beklendiği yazıyor
Sanıyorum Talya otelde artık sona gelindi
Ayrıca bilançoda şirketimizin eski dönemlerde açıkladığı karlılığa uygun olumlu gelişmenin
Mares otelimizin on yıllığına MP Otele Labrandaya kiralanmasıyla devam ettiği vurgulanmış
Bence bu vurgu da çok önemli
Kısaca benim değerlendirmem şudur
Şayet şirketimiz amortisman gideri ayırmıyor olsa en az gelmesi gereken kar 3.200.000 tl olacaktı
Lakin amortismanı 2.000.000 tl gösterince otomatikman satışların maliyeti kaleminden satın hasılatımızın
eksilmesine neden olduğundan karımız erimiş oluyor
Bu durum uzun vadede şirket için olumludur
Bu olumlu olan durumun da sonunda olduğumuzu bu güne kadar sabırla beklememizin karşılığını
alacağımızı düşünüyorum
Son olarak kısa vadede yaşanan yükseliş ve düşüşler benim için önemli değil
Ben Antalya Talya Otelimizin yeniden yapımı ile başlayacak olan büyük ralliye kendimi konumlandırdım
Bu ralli sonunda da şirketimizin piyasa değerinin 1.000.000.000 tl bir katrilyon olacağını
naçizane düşünüyorum
Tüm ortaklara iyi geceler...YTD...
Hadi bakalım Cuma'nın bereketi olsun...
Faaliyet yok, gelir belli gider belli, kar düşmüş artmış, döviz düşmüş artmış bunun hiç bir önemi yok, hiç bir şeye de etkisi olmaz, önemli olan bir tek şey var haber..
En güzel haber Katarlılara satış haberi olurdu ki o zaman üç beş günde üçlü rakamları görürdük ama Koç Ailesinin burayı satması olasılığı neredeyse sıfır ihtimal gibi yani işin özü imarla ilgili olumlu bir haber gelmedikçe havanda su döver dururuz.
Ben yılbaşından önce olumlu bir haber beklentisi içerisindeyim ama dediğim gibi bu bir şahsi beklenti yatırım tavsiyesi değil, kötü haberin gelmeyeceğini de kimse garanti edemez..
Buralarda malmi bosaltiyorlar.. cok anlamsiz bir duruş suan..
Bu tahtada erken boşalma var
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
kardes ekran goruntusu atmayi bulamadim ..ozelden nasil atabilirim..
Buradan anlatması güç üstad... Bende bilmiyordum deneyerek buldum biraz sağı solu karıştırırsan bulursun ...
Sizin bu mesele bilirkişi raporundan daha karmaşık hale geldi. Gonderemediniz resmi bi türlü [emoji23]
Kagit adina bek keyifsiz bir gun.. bankalar bile yuzde 2-3 yukselmisken bizimkisi alçak surunmeye devam
harbiden de bulamadim acaba mobil den giris yapiorum diyemi bulamadim.. atabilecek arkadas varsa bana whatsuptan yazsin ..tel 0536 914 93 71 .. atayim hemen..
Bugün işlerimin yoğunluğundan dolayı pek bakamadim kâğıda . Saat 7 gibi baktım 21 leri görmüş bizimkisi. kıramadı gitti 21 leri. Grafikler kıracak diyor hadi hayırlısı.
Aylık;
https://invst.ly/5mtbe
Haftalık;
https://invst.ly/5mte5
Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla!!!
Bu aralar çok hareketli grafikte net bir sıkışma var ne yöne patlarsa o yöne doğru sert yapar... bakalım ya nasip dedik bekliyoruz