Vestel sen nasil bir karisik hissessin ne oyunlar donuyor amacin nedir valla borsadan biktirdin bizi. ytd
Printable View
Vestel sen nasil bir karisik hissessin ne oyunlar donuyor amacin nedir valla borsadan biktirdin bizi. ytd
dun gayet guzeldin orta vade burdayız
Yurtdisindan gelen telefon harci 170 TL den 500 TL çıkarildi. Yerli telefonlar icin guzel bir haber. Piyasa bu haberi olumlu algilarsa Vestel için olumlu olur.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece yurtdışı yolcularının pasaportlarına işleterek yanlarinda getirdikleri telefonlar için geçerli. Etkisi olmaz bence
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılın en düşüğünün de düşüğünü gördük vay amk
garanti yeminli oyakla beraber oyuyor
6.50 maliyet batar mıyız çıkar mıyız :)
dibe bakıyor
Spek bilir :)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oluyor buna konkordato açıklayan firma bile bukadar düşmez .. adi peruklu
Dibi buldu sanırım şimdi kemerleri bağlayalım mı:)
2,5 mil sattı garanti elinde o kadar daha var
noldu vestel kapatma kararımı aldi .ne serefsiz hisseymis
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
deniz bile karşılayamadı sakın bulaşmayın
düştü diye alırsanız elde patlayabilir
zannedersem hepimiz uzun vadeci oluyoruz
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli oto yerli pil. Yerli iha diye milleti tokatliyorlar bu serefsizin hisselerinden kimseye hayir gelmez. Burada insider tradingin babasini yapiyorlar, bugün yarın neden düştüğünü kapla beraber öğreniriz...
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garanti 6,40 dan döşemeye devammm
deniz bitti. kaymak ihaleler azaldı.y.t.d.
6.30 nedir be adi zorlu
osmanli boyle cokmedi be. beni cokertti. zarar deli gibi artik beklemekden baska care yok
Allah hepimize peygamber sabrı versin ne diyim.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batan geminin malları :)
Ne basıyor gelene veriyor...
Sadece Ekim ayında 280 milyon dolar ihracat yapan şirketin düştüğü hale bak! Hisse fiyatını ne kadar düşürürlerse düşürsünler beyaz eşya teşviği (ötv indirimi) ve yükselen ihracat trendiyle birlikte ben son çeyrekte en az ilk 9 ayın yarısı kadar ciro bekliyorum.
Hisseyi speküle edenlerin canı cehenneme!
Bu ne şimdi yaaa.
Size üç kamyon küfür etsem yine az gelir.
Satan kişi kademeyi öyle şişiriyor ki alıcıyı kaçırıyor. Şimdi satacak insan alıcıyı niye ürkütür. Amaç satarken sattığı malı ileride daha düşük maliyetle yerine koymak.
Icerden bilgi alip öyle islem yapiyorlar, yoksa kademeye 1 milyon Lot ya...imi yazar, adamin an.... s....ler! Anladin degil mi tahtayi bozan K.O.C.???
Bugün yarin haberide servis ederler, oh üstden sattiklarini altdan yerine koy...
Burada islem yapanlar has ve has ANZ denen .... adamlari! Bu .... Lotlari bu ..... emanet etmis, gereken destegi de zaten her türlü veriyor!!!
Iyiki evimde ocagimda ve cevremde Vestel sahibi yok, bunlarin ückagitlarini anlattigim zaman millet agzi acik kaliyor...
Ne olmuş buna yav 35, 36 da 1.2 milyon mal dayamış malın biri. Bende yok bir bakayım demiştim. Hiç böyle görmedim bu tahtayı. Konkordato mu ilan etti? :)
1.4 milyon oldu 6.35 te
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.35 te tam bir alış veriş olduhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d87df37367.jpg
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
birilerini fena kıstırdılar
6.35 ort.maliyetle tekrar geldim araniza ortaklar.nasıl bir hisse ise bumerang gibi çekiyor. ..umarim bu sefer dibi bulmustur
vestellll gururla yerliiiiii bugün garanti sattığını almadı üstüne teb bindi oyak verdiğinin yarısı aldı
hatirladin mi tulipomania dostum bu yazıyı .:) iligimizi kuruttu bu tahtada ki sebastian ama yikilmadik ayaktayiz,üstelik 375 lot artirmayi basardik.batarsakta hep beraber baticaz cikarsakta hepberaber cikicaz...bizim döşemeci sebastiani yanliz mi birakacam :he: