düşmesi için bahane lazımdı... herhalde bundan güzel bahane yoktur... hiç bu kadar 3 aylık zarar ettiğini görmemiştim...
Printable View
düşmesi için bahane lazımdı... herhalde bundan güzel bahane yoktur... hiç bu kadar 3 aylık zarar ettiğini görmemiştim...
Madem otelden zarar ediyor sun bari borsadan kâr et eyy patron. Zarar etmek yada ettirmek hoş bir şey olsa gerek
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hesaptan kitaptan anlamam ama biraz inceledim dikkatimi çeken bir durum oldu 2018 başında Ercan hisselerini 66gibiyken bir kısmını bu Mart'ta devrekmis gözüküyor
kar ettiğinde ne hayrını görüyorduk ki ne yani şimdi herkes olumsuz yazınca çok kötü bir açılış mı bizi bekliyor?
En kötüsü geride kaldı şimdi turizm sezonu deniz kum güneş yakmaya başlasın artık:)
Bu akşam 49.40'dan vermediler.
Alış fiyatlarıma geldi tekrar. Ama al al nereye kadar...nezaman 3 lü rakamlara gidecek...
Bugün alımlar benden. Daha atacak kurşun kalmadı. Çalıların arkasinda bekliyorum
5 milyonluk zarar ile borsanın 100 binin altına düşmesi kagidimızda alıcı yı bitirdi. Yarın 50 lotla 40 lira'dan açılırsa hiç şaşırmam. Seçimlere kadar borsa düzelmez. Pkent te buralarda sürünür. Tabi güzel bir habere kadar....
40 göstermezse ********sin
çamın oğlu nasil ayak uyduruyor düşüşe
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olmaz böyle bişey yahu.akıl mantık alır gibi değil.16 lotla düştüğü yerden 335 lotla kalkamıyor.üstelik kapanışta 188 lot 47 de satışta kalıyor.ben satmıyorum sen satmıyosun o satmıyor.peki kim satıyor bu kadar lotu.üstelik bu fiyatlarda.kardeşim madem o zaman 71 lerden alıcı varken niye satmadın.tabi bütün bu işlemleri kendisi yapmıyorsa.kendisi yapıyorsa ne yapmaya çalışıyor.fiyatı düşürmekteki amacı ne.kimsenin buralardan satmayacağını bile bile.kim yapıyorsa son söz.taaaaaa...........................
Kapanışta 31 lot ben aldim. Mesaj yerine gitmiştir herhal.
belkide biz yanlış yapıyoruz dostum.hani sen insana işkence yaparsın da onu acı çekiyo zannedersin ama o artık acıya alıştığı için zevk almaya başlar ve o acıyı ararya.biz bunlara küfrediyoruz ama belkide artık bunlar küfürden zevk almaya başladılar.başka bişey bulmak lazım...
adamın yıllardır bize yaptığını kadın çok güzel anlatmış.....
https://www.youtube.com/watch?v=JBr8Au0G82I
Bu kadın da mı Pkent almış......
Başka türlü bu şarkıyı söylermi....
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün hacim 👹👹☠️🤔🤔
yahu 48.50 de topu topu 14 lot var ama gidip onu almıyor.dün 47.96 daki kalan 3 lot gibi....
Kâğıt uyuyor şuanda. Kimse 3 lotu 5 lotu görecek durumda değil. Sahipsiniz....
kağıt bugün uyudu doğrudur...ama bir seansta 200 lot üzeri ya taban olması lazım yada tavan... cok baskıladılar
Elbet baskı bitecek. Ama zamanı patron tayin edicek. Patron kâğıdın çoğuna sahip. Eğer C'den çıkmak isterse yada sermaye arttirimina giderse vakit o vakittir. Yoksa en çok 70 lere gider geri gelir.
İster umut deyin , ister boş heves deyin, isterse aptalca deyin ; içimdeki ses bu hafta sonuna kadar haber gelecek gibi 😁 . Umut dünyası
aha haber gelmiş. ama operasyon çocukluğunun resmini atmislar
sizlere bir soru sorabilirmiyim dostlar....
şimdi ben bu mübarek ramazan gününde dün 48 de 300 lot alıcı olduğu halde vermeyip bugün 47.90 dan 90 lotu satmaya çalışan adama ******** dersem günaha girermiyim girmezmiyim......
kaçmadığı sürece bir şey olmaz sayın hgarip rahat olun
Biz ne günah işlemişiz ki 5-6 yıldır 50 lerde dolanıyoruz ?
Kademeleri görebilen varmı arkadaşlar
gelen haber iyi mi kötü mü? kredi haberinden baska bir haber göndermiyorlar anca kredi cekiyor herifler
Ayın 24 de suresi dolan krediyi 7kusur patron karşılamış 10 da kredi çekecekmis. Patron a borç 10m geçti sanırım
melek adam melek. yoksa kim öder cebinden o kadar parayı. ramazan ramazan günaha girmeyeyim diyorum
bu adam borsadan cikiyorum dese nasıl oluyor durum
Cehalet nasıl birşey böyle inanılır gibi değil