Şimdi anladım:Sad:.Amiral gemilerinin tüm masrafları bu şirket üzerine yıkılıyormuş.
Printable View
Şimdi anladım:Sad:.Amiral gemilerinin tüm masrafları bu şirket üzerine yıkılıyormuş.
Pınar süt,Pınar et vs, satış rakamlarına bakın:ve benim daha önce KAP'tan(devletin kamuyu aydınlatma platformundaki resmi bilanço rakamları) alıp sizlerle bu platform da paylaştığım;yaşar holding şirketlerinin pazarlama ve yönetim giderlerine bakın.Örtüşen bir şey var mı ????.
Elinize sağlık sayın Cefaks
Biri boşaltır kendi şeker almış son günlerde. Bakalım gercek yatırımcı ne zaman uğrayacak. Al gülüm ver gulum..
ne oldu battı.mı su kaynakları kurudu galiba..
Geçen hafta şeker ile investaz aldıklarını kustular...ben taban olur dedim ancak iyi direndi.. bakalım yarın ve sonrası ne olacak..
Bedavaya işlem yapıyor bu fiyatlar inanılmaz yarı fabrika piyasa değeri yok ...
krizde millet artık musluk suyu içer bu vampirlerde batar umarım...
ersu bile uçuyor utanmaz pislikler..
Borsa artıda ve bizim hissenin tahtası kıpkırmızı.Bu şirket tüm gelirlerini ali cengiz oyunlarıyla;bir şekilde yok ettiği sürece bu böyle olacak.Holdingin uluslararası kredi notu düştü.Ne yaptılar bastılar parayı yeni kredi değerlendirme şirketiyle anlaşıp,yakında notlarını arttıracaklar.Artık bu holdinge güven bırakın küçük yatırımcıyı,büyükleri ve dahi spekülatörleri sıfır oldu. Eyy yaşar grubu yukarıda ''ALLAH'' var.Ve siz bu vebalin altından asla kalkamayacaksınız.Emin olun yüzlerce ve dahi binlerce insan size günün 24
saati beddua ediyor.Dilerim bir değil bin yerinizden çıkar.Yüce ''ALLAH' ım sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Ölü takliti yapmaya devam ediyor. İ am still here honey. Shake me off
Anlaşıldı bu iş SPK ile olmayacak. SPK' dan sorumlu Bakanımız ve dahi Karbon kopya Başbakan ve dahi Cumhur Başkanımıza durumu oldukça açık, net ;öncelikle YBP' de yaptıkları (ayen beyan kandırmacılık) ve tüm bilançolarında ki suistimalleri yazmak şart oldu.Bu aymazlığın bir sonu olacak elbet.Bu işler o kadar kolay değil.Onlar ben yaptım oldu deyip,bir düzen tutturmuşlar.Biz bu ülkede,Dünya da ben çok büyüğüm bana bir şey yapamazlar deyip sonlarının ne kötü hüsranlarla sonuçlandığını çok gördük.
1.41 açıyor namussuz gel sıkıyorsa daha aşağıya.
Bu şirket tamamıyla bitmiş mi ne.Yoksa herkesin elindekini almak için yapılan bir operasyon mu.
Sanki alış kademeleri onların gibi geliyor. SPK dan bir uyarı veya ciddi bir denetleme gelmiş olabilir.Bu kadar şikayetten sonra belkide kendileri bir şeyler yapacaklar.
Düşürmek için savaş veriyorlar.
Alış 5 kademe 220.000 satış 5 kademe 46.000.Ne an anlayacağız?.
217 bine 46 bin
Batsalar da kurtulsak.:oleyo:
haber mi var ?
Normal de eger gitmesini istemeyince devre kestiriyorlardı.. Bugun farklı alımlar düzenli yulseliş olabilir ytd
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yapıyorlar?. Yıllarca olduğu gibi, bilanço tekrar çok kötü gelecek ve ellerindeki malı boşaltmak için bilanço öncesi kokuyu aldılar ve operasyon mu yoksa bu kez gerçekten iyi bir bilanço gelecek(10 yıldan sonra) ve malı toplamaya mı başladılar.
Götür yukarı ver mali..hikaye yok..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta paylasabilir misiniz