Partaşin topa girmesi falan hikaye...şimdi mi akıllarına gelmiş hisse almak.yillardir neredeydiler.paralari mi yoktu.bu adamların soyadı paralı.akillari mi yoktu.kim bilir ne oyun oynuyorlar yine şereflilerrr!!!
Printable View
Partaşin topa girmesi falan hikaye...şimdi mi akıllarına gelmiş hisse almak.yillardir neredeydiler.paralari mi yoktu.bu adamların soyadı paralı.akillari mi yoktu.kim bilir ne oyun oynuyorlar yine şereflilerrr!!!
Alış 9.59 satış 9.84 sizin Allah............!
Kimse yok kendime yazayım bari devre kesti +%10
10 doların altı külliyen zarar. 10 dolarda koyduğumu alırım 10 yıl sonra..
Evet ya neden kimse yok heyecandan kalbim duracak 10 aydır taşıdığım kağıt aldığım yere geldi ne yapmalıyım acaba dusermi ki yine
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lütfenn bi fikir verin çıkmalı miyim burdan
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü taklidine devam..[emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu konuda sana nasıl fikir verelim. Burada her türlü pislik dönüyor. Sat deriz çıkar, satma deriz düşer kalbinin senini dinle.
Girerken bize mi sordun arkadaş...paraya ihtiyacın yoksa uzuncu ol bekle.bol bol söversin ...ya da bi yüzde belirle sat.düsünce takviye yaparsın...bak işte hesabına...bu arada düşsen de 100 e de gelsen senin aq...
Dört nala kosman lazım düştüğünü yerde tekmegi ben koyacam sana
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu neyin artistiğiydi bilanco mu açıklanacak, bilançolarda ne karlar gördüm bişey değişmedi...
Yok kardeşim acemsah değilim
Her şey bilançolara göre gerçekleşmez başka beklentiler de vardır belki zamanı geldiğinde hep beraber öğreniriz ytd..
kağıt bomboş.. 10,40 üstünde tutunursa her yere gidebilir. aslan çimentodan neyi eksik :)
kademeleri doldurdu 10,28 e 4000 bin koydu
hisseye kimse girmediği için 4000 lot iyi sayılıyor :)))
3 milyonluk işlem var cep to cep tir heralde.. Yıllar önce 10 milyonluk işlem hacmiyle 14 leri görmüştü bir daha toparlanamadı.
tahtada 10 yıllık sindirim var. eğer gerçekten götürmek isterlerse direnç mirenç dinlemez kasırga gibi estirirler.
Nuh 2 ileri 1 geri geleneksel taktik bizim spek çok tehlikeli
harbiden geçen seneye göre iyice bom boş olmuş. 10,33 den 10,09 a kademelerde lot yok.
Ortak nerelerdesin yahu..iki çiziktir yukarı yönlü moraller düzelsin..[emoji1]
emlak konut bataklığında esir kaldık Dostum :) nuh ta sesimizi kesti sessiz sessiz takılıyorum :drunk:
https://i.hizliresim.com/1Gp3ap.gif
Arada ses ver..Emektar da yok..bende Nuh'u satıp ASELSAN alıp zengin oldum demek isterdim ama yok hala burdayız...[emoji6]
Yeni yatırımcı böyle bir kağıda girer mi? G.t. ayrı B.ş. ayrı oynuyor...10,70-10,19
Dağılabiliriz arkadaşlar 6 ayda bir hareketin sonu 2. 6 ayda böyle bir operasyon daha yapar. Böyle devam eder...
Bugün eksi kapatirsakk hiç sasirmam
Açıklama bekledim ama gelmedi patronlardan bu kadar hisseyi kim aldı kim sattı.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SP(e)K inceliyordur hocam!!!kim alıyor kim satıyor...kimin eli kimin cebinde..ne de olsa SPK babayiğitleri korumakla görevli...
Nuhcm de patlar inşallah!!!
NUHCM Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 102071241 Yıllık Değ%:-37
ciğer burdaysa kedi nerde,kedi burdaysa ciğer nerede...ekonomi büyüyorsa nuhcm niye 10 yıldır yerinde sayıyor! bilançoyu istedikleri gibi düzenlerler...ne de olsa babayiğit ortakları var...kim ne dicek...ha bu bile çok iyi bir rakam.150 milyon sermayesi var bu şirketin..
Skk hep aynı hareketleri yapıyor..ben de seçim zamanı aynı hareketi yapacam!!
Bu hisse tam benlik ya. Baskı Allah baskı. Ne acelem var ne bir şey. Sinir edeyim şu speki. Hanım da hisse sorup duruyordu. 10 lot 10 lot görürsünüz yakında. Ben de 300-500-1000 biriktirme alımlarına başlayayım bakalım.
Bu seviyeler ne Allasen ya. Ayıp yahu bu kadarı da.
Al al ...yıllar geçtikçe level atlarsin..ilk yıl biriktirme derdine düşersin.temettuyle kendini avutursun.sonraki yıllar diğer hisselere bakar kızarsın..söversin..arada uçacak kaçacak diyenler çıkar gönlüne su serpersin... babayiğit ler de milleti düzer.düzen değişmez yani...ama sevinmeliyiz ekonomimiz büyüyor!
Doğru söylüyorsun reis.6 yıldır ufak ufak aldım. Bu ay aldığımla 1500 lot oldu.bir inattır gidiyoruz.satamiyorumda.satınca sanki gidecekmiş gibi hisse kapılıyorum.kolay değil 6 yıl oldu.olsun onlarında parası bekliyor.