Evet hedefim 2.40 -2.50 arasıydı. Sabah emir girişi yapmıştım
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Evet hedefim 2.40 -2.50 arasıydı. Sabah emir girişi yapmıştım
Benim de hedefim, 2,40/2,50 idi biraz al satlarla yaklaşık 2,230 yaptım bundan sonrası çok riskli, ama risk düşünülüp korkulmaya başlandığı, yok artık bu kadar da çok pahalı denildiğinde zamanlarda spekler yukarı götürmeye devam ediyorlar, drstrate bu sözü çok tuttum, "ucuz peynir, fare kapanında olur."
Yarn bu hissec2.60 ytd
İzmir Alsancak Stadyum'un yapımı işine ait prekast tribün basamakları ve merdivenlerinin üretimi, taşıması ve montajının yapılması işine ilişkin olarak, yüklenici firma ile Niğbaş Niğde Beton arasında sözleşme imzalandı.
Niğbaş Niğde Beton sanayi ve Ticaret A.Ş'nin (NIBAS) KAP'a yaptığı açıklama ;
İzmir'de yapımı devam eden "İzmir Alsancak Stadyumu Yapımı" işine ait prekast tribün basamakları ve merdivenlerinin üretimi, taşıması ve montajının yapılması işine ilişkin olarak, yüklenici firma ile Şirketimiz
arasında sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli KDV dahil 2.435.520 TL olup, süresi 4 aydır.
bu haber bugun düşmüş...ytd
Bugünde dun yazdgim gibi 2.60 lari gòrecek dün 2.28 den zor aldm artk satmak yok beklycem hedefim 3.20 3.50 arasi
girdim girdim çıktım anasını satayım elimde hiç tutmadım en son 2,09 da çıktım sürekli 3-5 kademe al sat şansı veriyordu ipini koparacağını tahmin etmiştim ama cesaret edemedim bekleme konusunda şimdi arkasından bakıyoruz:) elinde olana bol şans
2.35 den 12200 lot aldim bna kücük yatrmcyi dökmek gibi geldi bu hareketler aksama kadar 2.60 lara gelecegini bende düsunyorm
Yıllardır bu kağıdı takip eden alıp satan biri olarak;
Yazıp yazmamada tereddüt içindeydim..
Bu kağıt, bu anlamsız hareketlerle 5 lirada olur tekrar 0,89 lara da düşebilir..
Neden çıkıyor bi araştırın!!!!
Kazanınca iyi, kaybedince ağlama duvarı..
Hakikaten bazı arkadaşların yazıları çooookk anlamsız!!
Kumarda bile bu kadar hızlı kazanıp kaybetmezsin yahu!!
Bunu anlamayacak.ne var 0.90 kurusluk cemasin 7 lira oldugunda bi anlami varmydi simdi ayni riza 0.90 kurusluk nibasi belki 7 lira yapacak hepsi bu
Herkese kolay gelsin. Ben sanırım 3 yıl önce bu hisseye 0.50 ler civarında girdim. Çünkü diplerdeydi. Prensip olarak çok primlenmiş hisselerde alış yapmıyorum. Arada bir al sat yaptım. En son 1.76 larda vedalaştım. Bu senedin çapını kapasitesini hepimiz biliyoruz. Spekülatör kağıdı olduğunuda biliyoruz. 5 e gidebilirmi? gidebilir. 1 e düşebilirmi? düşebilir. Kendi adıma bu kağıtla fazla oynamaya gelmez. Madem küçük yatırımcıyız macera aramaya, kumar mantığıyla hareket etmeye gerek yok bence. Sonuçlar büyük oranda KY nın hüsranıyla bitiyor. KY iyi kağıdı uygun yerde alıp sabırla beklemeli. Yatırımcılık budur. Bir işletmemiz olsa günde birkaç kez satıp geri alırmıyız. Sonuçta hissesini aldığımız şirketin ortağıyız. Bu kağıtla ilgili Emre 73373 güzel yazılar yazıyordu. Sanırım kağıttan çıktı. Uçuk kaçık yazanlara, bir dediği bir dediğini tutmayanlara itibar etmemek lazım. YTD
Bu kâğıda güven olmayacağını herkes gordu .bence kimse hedef göstermesin. Sonra ağlama duvarına dönüyor. Fikrinizi temel analize dayandiriyorsaniz ( ki o da pek islemiyor) amenna
Elumize verduler tabana gidiyor ben senn hisse gibi 2.35 ten ayari verdiler
operasyon bitmiştir....The End
Bakin yine kesin ifadeler .bitmemiş de olabilir .Ama insanı yıpratır bu hisse. Ben dün 2.40 dan ciktim .şimdilik takip ediyorum
annapurna rüyandamı gördün 4,40 fiyatı ne zaman olduda ne zaman çıktın
Daha çok asansör hareketi olur bu kağıtta....
Çünkü genelde kendi alımları ile yukarı çektiler...
eğer çaktırmadan inseydi bi umut vardı derdim..Ama satış fırsatı vermeden paraşütsüz iniyor...dibe yapışır kalır..yarında aynen by by olur
alan satanları paylaşacak varmı o zaman netleşir olay..alanda kendileri idi topladılar ve boşaltıyorlar gibime geldi..
Sanirim seans durdurma olayndan sonra 1.84 taban yapacak
Kağıdı son 2 yıldır takip ediyorum .0.90-1 arası kağıdı günlerce topladılar. 1 üstüne çıktığın da gaza geldim sattim (1.07) fakat hikayenin bitmeyeceğini tahmin ediyordum. 1.42 ortalama ile girdigim kağıdı dün 2.40 ile sattim. Dün sabah tavana satış yazmıştım. Sadece hedefim 2.40-2.50 arası diye dün sattim.
Hakikaten taban yapti 1.84 ten cok kotu oldu yazk oldu nerede spk dun neden ciktn bugun neden %20 dustun demekki mal satmak icinmis ne beklersnki riza iste
yarında 1,47 nefessiz...alan da yok artık satamayanın elinde patladı
1272514 lot 1.84 tabanda satıcı var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
138 emir
Taban oldu insallah k. Y almamıştır
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış fırsatı dahil vermedi 2.07 den seans durdurma yedi direkt 1,84 taban
Düzeltme 2.40
Alışlar KY ait maliyet düşürüyorlar
1523000 lot oldu
Inşallah yukarda yakalanan olmamıştır diyecem ama yakalanan kesin vardır az önce biri demişti 12bin lot aldım diye acaba verebildimi yoksa zarar baya çok yazık
Tabandan işlem oluyormu beyler
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok alacam az bişey
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.