Sabah iyi açtı ama koruyamadı o seviyeleri, pazartesine bıraktı 6 üzeri açılışı, satan satsın kalan sağlar bizimdir :)
Printable View
Sabah iyi açtı ama koruyamadı o seviyeleri, pazartesine bıraktı 6 üzeri açılışı, satan satsın kalan sağlar bizimdir :)
Ykb girişti bakalım... Ytd..
Sabahki hareket heyecan yaratsa da öyle tavan-tavan gider diye bir beklentim yok. Keşke istikrarlı, belli bir kanal içinde yükselen bir grafik çizse de yıllarca tutsam. Şimdilik fiyat hareketleri pek tutarlı gelmiyor. Tabii bunu birleşmeyle, 5 tane büyük şirketin tek çatı altında yola devam etmesiyle, hepsinin ayrı bir grafiğinin olmasıyla bir miktar mazur da görmek sanırım.
Umarım interval çalışması gibi bir grafik oluşturup da çatlatmaz bizi OyakC
YTD
6 üstünde yeniden sahneye döndük :)
Bu hacimle pek tavanı görmeyiz ama güzel oldu, hakkaten aşağıdan bekleyenlere el sallayıp bastı yukarı,
THY ve Garan ile yarışabilsek ne güzel olurdu, o günlerde gelir inşallah.
Buarada sayfayı 20 kişi izliyor, ben yazana kadar tavan mı olduk ne oldu :))
Mardini hayırlısıyla güzel anacak şekilde bir uğurlayabilseydik, OYAKC mutlu başlangıç olurdu. Ytd..
kimsenin moralini bozmak istemem. ama yeni alım için biraz beklemekte fayda var.
şirketin durumundan bağımsız olarak başka gelişmeler yüzünden daha düşük seviyeler görme ihtimali yüksek. o seviyelerde yedek mermisi olan yatırımcı uzun vadede güzel kazanabilir.
ytd.
Ne gibi meseleler sn el turco? Bizde bilelim sakıncası yoksa ?
Ayrıca kapanış daha iyi olamazdı!
Herşey güzel gidiyor OYAKÇ. Pazartesi güzel açıp devam edecektir.
El turco ne gelişmesi
Pazartesi 6,20 açar herhalde bugün ki gazla...ne dersiniz
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Bu kâğıdın birleşme öncesi sermayesi 109.000.000 TL idi birleşme sonrası 1.159.793.000 TL görünüyor.Portföyümüzde bulunan senet miktarımız da artma olacak mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Birleşmeden önce Mardin varsa sende aynı oranda hesabınıza geçmiştir. Yok Adana bolu veya diğer hisselerden varsa birleşim oranı neyse o kadar geçmiştir hesabınıza. Birleşim oldu bitti artık.Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar benim Mardinler OYAKC olmuş. Mardin 6.10 dan kapatmıştı. Ama OYAKC 5.60 görünüyor YTD.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim. Muhtemelen yarın düzeltirler o halde. Hayırlı kazançlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah kardeşim düzeltmişler 6.10 olarak
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni sayfa açıldı mı
Oyakc başladı ama eksiyle bu güzel havada anlamadım bu işi, bir şey mi var haber vs
oyakc sayfası açılmadı mı :D hayırlı olsun yazmaya gideyim :D
Takibimdeki hisselerden sadece bu KIRMIZI
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takibimde değil artık nereye gidecek nerelere düşecek buradan akşamları öğrenirim .. kazanın dibini bulacaklar az kaldı iyice sıyırsınlar hele ..
Önce kısa vadecileri bezdirmesi lazım. Sonra bol bol sabır lazım, Sonra moral verecek haberler lazım. Sonra hisseyi götürecek spek lazım. Lazım da lazım... Ytd...
Hayırlı olsun
işlem hacmi bilgisi görebilen var mı?
hadi hayırlısı olsun bakalım ;
https://i.hizliresim.com/Sy6LlG.png
Bilgilendimeniz Teşekkür ederiz.
selam arkadaşlar Şimdi oyakc defter değeri kaç tl oldu?
Arkadaşlar birleşme öncesi sermayesi 109.000.000 TL idi şimdi bir milyonun üzerinde fakat benim hisselerimde miktar olarak bir degişme olmadı.Bu durumu açıklayabilecek biri varsa rica ediyorum lütfen...
6.06 ya 300 bin lotluk duvar ördüler. Güçlü bir alış gelmeden yıkılmaz. Ytd.
Eski sermaye 109.000.000 TL yeni sermaye 1.159.793.000 yanlış yazmışım özür dilerim.
önu acık sirkeleyerek götürüyorlar sanırım