PRZMA Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -599812
Printable View
PRZMA Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -599812
***Borsa İstanbul'da İşlem Gören Bazı Şirketlerin Genel Kurul Tarihleri***
TSİ Ajanda
---- ------------------------------------------------------------------------------------
30 Nisan 2019 Salı
----------------------
1000- Emlak Konut Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- Mavi Giyim Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- TGS Dış Ticaret Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1030- Berkosan Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Torunlar GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Anadolu Efes Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Prizma Pres Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
yatırımcısına sabırlar, işlem hacmi yerlerde
bugünün kademe analizini atab,lecek olan varmı acaba
Hedefi nedir... düzeltmesini nereden yapar sizce yokmu bu hisseyi takip eden?????
haftayı 2,03 ve 50 bin adet alıcılı kapatması güzel. Yatırım tavsiyesi değidir.
Selam,
Ekurisi Samat gibi Garip ve kimsesiz kalmış tahta görüntüsü var.
Şayet 2.12 üzerine atabilir ve haftalık kapanış yaparsa uzun zamandan beri oluşmuş olan çok geniş bir fincanın çok geniş bir kulpu oluşturmaya aday olabilir yinede tahta yapıcının yeteri miktarda malını toplamış ve harekete başlama niyeti olması lazım
uzun zamandır üzen tahtalar bakalım ilaç olacakmı ?
Neylerse mevlam güzel eyler !
Selam Dua ve Muhabbet ile....
:)
https://i.hizliresim.com/Z57Eyg.jpg
8 temmuz 2019
saat 16,03
PRZMA hissesi 9.7.2019 tarihinde günü 2,18 TL'den ve %4,31 deger kazancı ile tamamladı. Hisse senedi 2,18 TL'den yaptığı kapanış ile 10 günlük hareketli ortalamaların üzerinde bulunuyor. Hisse senedinin kısa vadeli yönü için 10 ve 21 günlük hareketli ortalamalarının üzerinde kalıp kalmadığı izlenmelidir. Şayet hisse senedi 50 günlük hareketli ortalaması olan 1,859 TL'nin altına inerse orta vadeli trend yön değiştirerek sat sinyali verecektir. Benzer şekilde, şu an 2,18 TL fiyattan işlem gören hisse senedi 250 günlük ortalaması olan 1,72092 TL'nin altına inerse, bu durum uzun vadeli yükseliş trendinin kırıldığı anlamına gelecektir. Bu nedenle, hisse senedinde kısa vade için 10 ve 20 günlük ortalamaları olan 2,075 TL ve 2,0385 TL'nin üzerinde kalıp kalamadığı takip edilmedilir. Hisse senedi son üç gündür yükselirken, işlem hacminin de artışta olması teknik açıdan yükselişin hacimle desteklendiğini ve kısa vade için al sinyali üretilmeye başlandığını gösteriyor. 0,15 seviyesinde bulunan Momentum indikatörü hissenin güç kaybettiğini gösteriyor. Bu konumu ile satım bölgesinde bulunan hissede 100 seviyesi referans dönüş noktası olarak takip edilmelidir. Bu seviyeden dönüş yapılması halinde gösterge pozitif sinyal üretmeye başlayacaktır. Yatay piyasada daha iyi sonuçlar üreten CCI göstergesi, 193,162393162394 değeri ile hissenin aşırı alım bölgesinde olduğunu göstermektedir. Hissenin 100’ün altına inip inmediği gözlenmeli ve inilmesi halinde SAT sinyali üreteceği göz ardı edilmemelidir. RSI indikatörü 76,47 seviyesinde bulunan hissenin70'in üzerinde olması, hissenin aşırı alım bölgesinde olduğunu göstermektedir.Bu nedenle, 70'in altına inilip inilmediği gözlenmeli ve inilmesi halinde SAT sinyali üreteceği göz ardı edilmemelidir. MACD indikatörü en son 15 gün önce hareketli ortalamasının altına inerek SAT sinyali üretti. Stochastic Osilatör en son 1 gün önce 20 seviyesini yukarı yönde keserek AL sinyali üretmeye başladı. Hissenin kapanış fiyatı, bollinger üst kanalını geçerek yükselişin devam ettiğini gösterse de, bu durum hissenin aşırı alım bölgesinde yer aldığı şeklinde görülmeli ve dikkat edilmelidir.
Bakalım yaptıgı hareket kalıcı olacakmı ?
Neylerse mevlam güzel eyler!
Selam Dua ve Muhabbet ile....
hisse 2.30 uzeri daha güvenilir hale gelecek gibi gözüküyor.ytd
eskiden 2 üzerine geçtiğinde patronlardan satış gelirdi. bugün 2,70 lerde dans ediyor patrondan haber yok. ytd.
Ek 22836
Kardeş bir sitede Çerikli Nickli bir üstadın Analizi
Bizde fena bir atış yapmamışız hani :):):) yukarıda 2,55 den tam isabet haftalık kapanış
neylerse mevlam güzel eyler
Selam Dua ve muhabbet ile...
Selam Dostlar,
Bu haftayıda 3,06 ile bir günde %20 prim yaparak kapattı.
Umarım çok daha iyi noktalara gelir,
Selam Dua ve Muhabbet ile...
:cool::cool::cool:
Teşekkürler Alpay1717,
Grafiklerle topigimize renk kattınız katkılar için teşekkürler
selamlar olsun
:wave::wave::wave:
Merhaba :)
Operasyon sahibi deniz. Tavandan da satışları karşıladı, böyle sığ tahtada bu kadar lot tepeden verilir,bence daha gidecek yolu var.
Haftalıkta düşeni kırmış,onay almış şimdi de çanak tamamlamaya gidiyor havası var.
Matbaacılar hareketli 😎😎😎
http://flashresim.com/upload/MTVkNDUyYzEwMmQwMWI.jpeg
Merhabalar Alpay 1717 ;
Yukarıdaki pastada Gedik 11,585 lotu 3,45 den nasıl almış
Garanti yatırım nasıl 3,098 den satmış
bu konuda bilgi verebilirmisiniz benim gördügüm çanak hedefi 3,20 gibi crknts nin de sordugu gibi yorumunuz nedir acaba
Teşekkür ederim.
Selam Dua ve Muhabbet ile ...
Aynen tek bu kurumlar tek kademede işlem yapmamış. Al sat yaparken böyle ortalamalar oluşabilir.İşaretlediğim kısıma bakın :)
Çanaklarda 5,5 olası görüyorum
http://flashresim.com/upload/MTVkNDU5YzJhZWUxNGE.jpeg
PRZMA Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -745129
1,50 den 1,5 yıl önce aldıklarımızı bugün çıktık. benden tamam arkadaşlar. geride kalanlara bol kazançlar . bu hisseyi seviyorum 2 yılda bir daire bırakıyor bana. ytd.
teşekkürler. daha önce 0,90 lardan aldıklarımızı 3 lerden satmıştık. 2 daire aldım. geçen yıl 1,40 -1,50 arası aldıklarımı hedef fiyat 3 tü zaten 3,68 benim için güzel çünkü elimde 200 bin adetten fazla Vardı artık çıkış yapmakta zorlanıyordum. sizlere bol kazançlar . YTD.
Borsa ıstanbul a.s. Pıyasalarında
uygulanacak gozetım tedbırlerı yonergesı’nın 5 ıncı ve 6 ncı maddelerındekı
hukumler cercevesınde, tedbır yonetım sıstemı kapsamında prızma pres
matbaacılık yayıncılık sanayı ve tıcaret a.s. (przma) payının pıyasasında
gerceklesen ıslemler nedenıyle przma payında 02/09/2019 tarıhınden ıtıbaren 1
ay sureyle acıga satıs ve kredılı ıslemler yasagı ıle brut takas onleyıcı
tedbırlerı uygulanacaktır.
Tedbırın uygulanacagı son tarıh 01/10/2019’dur.
Bu gün tahtada aga var geri gelmiş..Belkide hiç gitmemiştir ne bileyim 😀
4.13 4000
4.12 3000
4.11 4334
4.08 5895
4.05 6381
4.04 5020
4.03 5020
4.02 5020
4.01 5020 lot alış ..maaşallah doldurmuş agam ..Bu gün cuma vuracak sanırım kırbaçı
Ne yazanı var ne çizeni ne güzel sayfa
Kapanış 4.9 ne güzel hala kimse yazmıyor
Kapanış seansında 5.2 den 5.33 e kadar 100 bin lot çizdi ..Çok güzel hareket ..Helalin var patron
aman..aman...
ikinci rodrigo vakası yaşanmasın...
hareketler aynı...brütten çıkışı bile aynı...
hatta harekete başlangıç fiyatı ile tarihi bile aynı 27 - 30 mayıs arası...
grafikleri koy üst üste aaaa aynı...yoksa grupta mı aynı.....onu bilemem...
malları gezdire gezdire havalandıra havalandıra yukarı çekip fırsatı kolluyor gibiler...
bu sıralar yine yaramazlık zamanı....
sonra demedi deme borsagündem e manşet olursun...
amaaan çekmesinler kulağını...
invest--gedik---alnus---a1capital...deniz.....
kolay gelsin....
diyorsun ki...aman ellemeyin de çaktırmadan 5.00 olayım....