150 bin bugün almış SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
150 bin bugün almış SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim 5 liradan alım yaptığım zamanda da citi milyon milyon alış yapıyordu. 3,5 liraya kadar verdiler.
Citi işlemlerini ya Hamdi Bey'in kendisi yapmakta ya da orayı operasyon merkezi olarak göze sokmaktalar.
Aklıma başka cevap gelmiyor.
Güven zor kazanılır ama kolay kaybedilir.
Bunların güvenilirliği dipte...
Ben bunu bakir madeni icin aldim. Biraz daha alip atacam kenara baska bir beklentim yok . Gidere gider. Portfoyun yuzde biri kadar
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakır madenleriyle ilgisi yok buranın. Burası sadece turizm ve konaklama ile ilgili.
Madencilik bambaşka bir şirket:
https://www.akfen.com.tr/madencilik
Tekniği düzelttin ah bide zarardan kara geçtiğini de bir görsek yeni yatırımcı o zaman gelecek. Kesinlikle ytd
Aynen öyleymis dün faaliyet raporuna baktim. Bugun portfoyden cikti.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya 3e düşür aşağıdan maliyet düşüreyim ya da 5e vur satıp kurtulayım.
Borsanın paçozu oldun..
Yolun açık olsun Akfgy. Dirençleri teker teker kırıp gerçek fiyatına ulaşman dileği ile. Teşekkürler info . Kesinlikle ytd 🧿🧿🧿
41 kere maşallah 🧿🧿🧿 5 üzeri olduğunda yeni yatırımcı gelecek anlaşılan. Kesinlikle ytd
Bedelli haberi geldi... Dediğim gibi... Zihniyet meselesi...
Bireysel emeklilik fonları sizi bekliyoruz. Satın kurtulun yolumuza bakalım. Kesinlikle ytd
Bunun ona katlama olasılığı var mı.
Borsanın paçozu.. Senin gibi lanet hisseyi aldığım güne lanet olsun.. sattım..
Haram zıkkım olsun benden kazandığınız..
4.20 lerden verdiğim kadar olmasa da tekrardan aldım bir miktar.
Bunların kafa hakikaten değişik...
Böyle yaparak mal toplayamazlar. Anca kaptırırlar.
Zaman kaybı olmaz inşallah bu defa. 4.20den veririm tekrar :rules:
Maaşallah tahtacı efendi bugün çok cömert :yes:
Bugün vedalaşma olmadı kısmetse yarın veda ederim.
3.90lardan verdiklerimi geri topluyorum. 10 kuruşa talim ediyoruz senin gibi.
Aynen devam Hamdi Ağa aynen devam. Ağa dediğin marabalarını sömürür.
3.60 3.70 maliyetlilerle 4 üstünden vedalaştık..
Allah bereket versin :yahoo:
Nasıl olsa tekrar alım fırsatı verir tahtacı hıyarto.. :rules:
3.80 maliyetlileri de 4.10 üzerinden sana bocaladım tahtacı, gel bekliyorum aşağıda.
Senden mikrop olmayı da biliriz :yes:
Vaaaayyyy tahtacı güçlüyüm gel gel diyorsun :rules:
Yemezler :oleyo:
Sen gel ben bekliyorum aşağıda..
Bedelli haberinde yine milleti panikletmek için verirsin sen tahtacı hıyarı..
İşte o vereceğin gün seni bekliyor olacağım aşağı çalılıklarda :oleyo:
Sırtımda taşımam seni :wave:
Paçozluğa devam.. burdan almam tahtacı hıyarı.. Eski hisseyi 1.8x seviyesine çekmen lazım..
Yoksa nakitte beklerim problem değil.
Bedelli de bitti, 1.8x seviyelerine gelmezsen yolun açık olsun. Ederin oralar benim için..
Insallah gider ve yüzünüzü güldürür, ben hissedeki zararı trade ile kurtardım zaten :rules:. Patronun kafası hep bana rabbena kafası. :thumbdown:
Mesela bu sene tahsisli sermaye artırımı yaparak hissenin zaten 90% kadarını ele geçirdi (bu olay mahkemelik diye biliyorum, niye bedelli değil de tahsisli yaptı?). Bu son bedelli ile de iyice milleti bezdirdi. Burdan aşağı verse ne yapabilir ky? Adamın paraya ihtiyacı yok ki. Golf sahalarında gününü gün ediyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz.
Beklemedeyim tahtacı hıyarı. O kademe buraya gelecek.
O kadar...
O kadar dedim...
:rules:
Kim inat göreceksin.
:oleyo:
Elinde hisse olanlara hayırlı kazançlar diliyorum, tahtacı beni ters köşe yaptı.. :vk:
1.8x seviyelerine düşmesini şahsım adına (bu sene için) beklemem artık. Farklı rotalara bakayım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...af116e4595.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0154660154.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dün iyi silkeledi beni, 3.03 tavandan ani ve hızlı düşüş sonucu beni attı. Grafikte ne anlatıyor acaba?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yukarıda 3.80 altta da 3.30 üstü kalıcılık öenemli sanki..
3.63 den vedalaştım. Sonsuz teşekkürler Akfgy 🙏 benden alanda misliyle kazansın👏👏👏👏