Bunlarin bi s... yapacagi yok bosuna bekliyoz ya capsizl8k bunlarda mallik bunlarda o kadar olumlu habere tepki vermedi 5 gecmesi lazimdi ama ne hikmetse geriye sardi
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bunlarin bi s... yapacagi yok bosuna bekliyoz ya capsizl8k bunlarda mallik bunlarda o kadar olumlu habere tepki vermedi 5 gecmesi lazimdi ama ne hikmetse geriye sardi
Harika bir spek var sanırım tahtada spek denmezde işte ky. Gibi takılıyor patron doğru düzgün bir spek le anlaşsa herkes kazanacak buraları okumuyormu acaba ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rutin ky ya yapıştırma mı acaba ytd
Bunlarin ta amk gostermelik cikis gosteriyo geri saliyo buldular bi kek satacak
yıkılacak gibi duran kademeye alıcı geldikçe çaktırmadan koyup koyup iteliyorlar. sonra da bi bakmışssın altaki emirler uçmuş gitmiş sonra hooop 3 kademe aşağı:rtfm: karekterini yatırım anlayışını sssslerim:box:
bence dışarda olan arkadaşlar bunların tuzağına gelmeyin...
1 aydir bu hirsizlarin oyununu anlatmaya calisiyom bi tepki vermezmi ya her gun dus dus olumlu haberlee geld8kce dusurduler allahin belalari bugunde aynisini yapiyolar demekki daha altlara alisacaz
en güzeli artık bunlara malzeme olmamak adına ve de elinde olanlar için ekranı kapatıp işine bakmak. nasılsa bir gün sss götürecekler! bırakalım kendi kendilerine trade edip dursunlar karşılıklı işlemleriyle:whistling:
Aynen
Senin yapacan isin ta amk ben
Bugunde allah belani versinle baslayacam sana adi herifler 310 dan beri her gun kandirmaca
Ulan bide ciktigin yerde dur o... kari gibi bi asagi bi yukari
Iyide maliyetime geldi 2 aydir bosunami bejledik yani
2.58 maliyetli olanlari cikardim zaten merak etme
Ben hala 10 bin zarardayım susuyorum borsa sabır işi bekleriz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bekle dosdum sen ben gunlukcuydum gunluk 70 ila 100 tl indiriyodum burda hem 2 ayim gitti hem halaa 4000 tl zararim var 2.58 ler bitti 2.65 lik ve 2.92 likler elimde zararimi gor diye 2 ayi neden bosuna atiyim allah hepimizin yardimci olsun ses vermezssek bu itler bizi dahada iceri atar sikayet edecem bunlariki akillari baslarina gelsin
2.49 geri getirdi aksamda 240 geri getirir bu kansizlar utanmasa
sn ferhatla bırakalm herkes işni yapsın bukadar harekette günlükte trade edebilirsiniz ilk defa mı zarar yazıyorsunuz burda sonuçta borsa spekler bile yazıyor bekleyin sakin olun
Ahada simdilik susuyom
Arkadaşlar bu ne küfür kıyamet almış başını gidiyor, borsa bu ortaksınız firmaya insan ortağına söver mi :) 3 aydır bu hissedeyim 3'e vurdurdular yine vurduracaklar 3'e mi 5'e mi yoksa önüne gelene mi vururlar bilemem ama sabır işi beklemek lazım :yahoo:
Bgc partners ne ayak bilen varmi arkadaslar 3 gundur alimda gozukuyor ilk defa duydum bunu
Tsk paylasim icin
Picler yigiyo 253 lotlari satalim diyemi yoksa gelene verelim diyemi
Ekranimi kapattiniz dayi nerelerdesiniz hic yorum yapmiyorsunuz :) sesli dusun
Enseyi karartmayın, sabırlı olun. Spek'in elinde yüklü mal olduğunu düşünüyorum. Eli mahkum... Yatırım tavsiyesi değildir.
Takaslara baktım BGC deutche banka virmanlamış. BGC yabancıya alır genelde
Iyiki susuyum dedim itler indirmeye basladi geri lennnnn 2.58 den sattiklarimi geri aliyim 2.40 getirde senin bi bok yapacan yok en iyisi al ver olsun kansiz ac p...ler
Tsk bilgin icin
bgc bgn 70000 lot daha aldı 2,49 maliyetten
Pasta varmi acaba