Bu hisse bu gün hareketli beklenti nedir
Printable View
Bu hisse bu gün hareketli beklenti nedir
Borsadaki en ucuz 5 kagıttan biri aldım 3 ay yatar ben
Ekşiler götürür inşaAllah
Hala yükselmekte imtina ediyor o.ç
bir tek sen geride kaldın?
daha ne bekliyorsun kuruşluk hisseler bile hepsi yükseldi..
Patron kagıdın agzına sıctı.tavandan mal satmıs bu kagıt iflah olmaz.
Borsa aldı başını gitti butun kagıtlar 1 e 10 yaptı sız kucuk yatırımcıyı dudukleyın Ekşiler tek bildiginiz bu
Hakkım sıze haram olsun
borsadaki en ucuz 5 kagıttan biri en assagı 20 bekliyorum
arkadaşlar kimseyi yanlış yönlendirmek istemem patron mal satıyor ama
Bu kadar mı kötü patron mal satıyon hissenin durumu
Mal bitince taban larsa patladık
bugün 600000 lot daha satmak için kaydılaştirmiş patronlar
bu adamlar niye satıyor valla korkuyorum
patron 8 den satar 1 den malı zorla geri alır
tepki verdi sonunda geliyor
20 oşur mu
Kimse de yok hissede eskiden cok islem yapardim atlardir bugun ilk kez biraz izledim biraz brute dusunce isi bitmis bu hissenin .Halka arz oldugu zamanlarda 12 liralarda idi .Sirket vizyonsuz spek yok tahtaci 50_100 lot alis buldun mu veriyor .Kanal istanbul basliyacak hisssenin umrunda degil vizyon yok Algyo ya bakin birde 3 gundur nerden nereye geldi .Bu hisseden bir halt olmaz eski idgyo degil eski idgyo 50-60 kademe cizerdi yukari simdi 50_100 lota ac kalmislar.
Hisse ye bak çay demle 😂Tahtaci ne akilli oyle aliyomus yukari gidecekmis gibi yapip alta yazana veriyor hemen 10_20 _50_100 lot aliciya muhtac hale gelmis patron sattika satiyorlar vay be idgyo ne hale gelmis 120 lot aldim onu da yarin veririm bos hisse bos tahtaci 3-5 kurus kazancam diye yirtiniyor sap😂
hissede brüt takas ne zaman kalkıyor.bilenler yazabilir mi...
ne adi bir kağıtmışsın .
tam bi kazma sınız,hergün eksi,aptal kağıt.
işte böyle...
Bir kaç gün oldu giriş yapalı inşallah hepimiz için hayırlı olur YTD
Yine gruplar kağıdın içine etti Patron da şaşkın şaşkın mal satıyor ..kimse ne yapacağını bilmez durumda operasyonu ellerine gözleri ne bulaştırdilarr....
Şile de tamamladığı etapların teslimi yapıldı veya yapılmak üzere. Teslimatlar tamamlandığında iyi bir gelir artışı olabilir. Sermaye düşük , 9 aylık karlılık güzel. Karlılık bu hızla devam ederse 12 aylığı da güzel gelebilir. 10 milyon sermaye ile birlikte iyi seviyelere gelebilir.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
https://s12.directupload.net/images/201228/joteh9o9.jpg
üç aylık takas
Sürekli bir baskı kurulmuş durumda. Sermaye düşük. Karlılık güzel. Bu baskı ile hala mal toplamaya çalışanlar var. Bir taraftan da patron mal satıyor. Hep şöyle düşünürüm patron satışı olan hissede arka tarafta patron kime sattığını biliyordur. Yani bir nevi danışıklı dövüş gibi bakarım. Yoksa fiyat burada olduğu gibi sınırlı değil hıZla ger çekilir. Biz de bu sağ cep sol cep olayının tamamlanmasını bekliyoruz küçük yatırımcılar olarak. Bakalım daha ne kadar sürecek.
Takaslarda garanti bankası ile vakıf arasında sanki bür çekişme var. Vakıf tarafı garantinin hisseye bulaşmasından memnun değil gibi duruyor. Bu sadece acemi bir yorum tabi ki.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
Bu kağıtta neler oluyor böyle?
Allah ını seven birşey biliyorsa yazsın
hisseye giren siirit gurubu kendice bir yol tutmuş, surekli mal topluyor ky,cıyı döküp gidecek tabiki yeterli lotu toplamadan gemi demir almaz , yüzlerine bulaştırmszlarsa hisse illaki yürücek,ky,nın tek hatası kademesiz mal alarak ufak zarar edeceği yerde hırsına yenik duşup toplu alımla terste kalması ytd, kendi gorüşüm illaki bu sancı sonrası doğum olacak sabırrrrr,,,
talha bey nasıl anlatılır.. insan oğlu aç gözlü ve hırslı. bu işin başı disiplin. eğer bir şey size fısıltıyla geliyorsa anlıyorum ki gelmiş. ne kadar yakınızdan gelirse gelsin kulak asmamanız lazım ama görüyorum ki asmışsınız. bir yatırım yaparken en önemli kuralı unutmayın bir yerde yanıldığınızı kabul edip zararı kesmelisiniz sanırım bunu da yapmamışsınız. eğer bu iki uyarıya uymazsanız, kendinizi bu tip bir kabusta bulma olasılınız çok yüksek. 21 yıllık borsa serüvenimden sonra ben bile bu kabusun içinde kendimi bulabiliyorsam. varın gerisini siz düşünün.
aşağıdaki yazdığım bir senaryo . gerçekle yakından uzaktan ilgisi olmaya bilir. yatırım tavsiyeside değildir. bu hisseden zarar ettim etmeyede devam ediyorum. belkide yanılıyorumdur. her neyse ne olursa olsun içimi dökeceğim sanırım başlığıda pek okuyan yok.
bence beyefendi ilk etapta malı dipten topladı. öyle deli paralara da değil en fazla olsun 1,2 tl ortalamaya ne varsa aldı. dükkanın başına oturdu. belkide bu piyasada kaç tane daha bu gibi dükkanı vardır. burası önemli sonra da muhtemelen 6.5 yada 7 lerde sağ elinden sol eline geçirdi hisseleri. aracı kurumlar arasında değiştirdi. bundaki maksatı maliyeti yüksek gözüksün. yıllarını sabırla geçirdi. yavaş yavaş her fiyat kademesini hesap etti. ve oyuna başladı.
belli bir fiyata yükselttiğinde belkide bazı üstadlarla masaya oturdu ve bu üstad ve telegram gruplarını 7,8 liradan taşıyıcı olmaya ikna etti. 50 ye 100 götürecez hani şu hisse 100 giden hisse gibi yapacaz deyip ana parasını kurtardı. zaten 7 ,8 katına gitmiş hissenin 7 de birini verse bile yeterdi. taşıyıcılarada demiştir bende 6.5 dan aldım bakın benimde maliyetim bu. dekont bile atmıştır kesin. bir iki günde şov yapmıştır. bu gün %3 yapacaz şu gün %4.5 yapacaz tahtacı biziz diye. tabi o sihirli sözüde söylemiştir taşıyıcılara kimseye söylemeyin büyük haber var bu hissede.. şişşt diye başlayıp kısık sesle başlatınca çığ gibi büyümüştür dedikodu..
sonrasında fiyatı sürmüştür yukarıya.. gel vatandaş gel değilde şöyle bağırmıştır kesin..şişşt vatandaş şişşt roketleri hazırlayın uçtu uçuyor. batan geminin hayelleri bunlar.. üçlü tepe yapmış endeks malum kriz kapıda 11,12,13 ne varsa verdimi malın pazarlanacak kısmını ky ya..
ilk bombayı patlatır başlar satarak yükseltiğini satarak düşürmeye. düşüş başlayıncada gerisi kolay sağda solda her türlü mecrada aman satmayın malınıza sahip çıkın diye çırğırt çığırtkanlara çünkü sadece kendisi satacak. taşıyıcılarada demiştir sıkıntı yok. malum endeskten etkileniyoruz. şirket deli kar etti sıkıntı yok..
aşağı geldikce telegramda tweter da k.y. etkilemek amaçlı bedava oldu bu maliyet düşürün diye sağda solda çığırtkanlara bağırttın mı. 10,9,8,7, den verirsin malın diğer pazarlanacak kısmını.. bedelli parasının kat ve kat fazlası hazır..
sonrada bedelli gelir çatar nasıl denk geldiyse. taşıyıcılarada dersin bende zarar ettim bak benim maliyetim kaç dekont attım görüyorsun dersin.
zaten ky adam sıkışmış ortalama düşürecem diye belki borç harç ne bulduysa girdi. bedelliye girmeye bir çoğu zorlanacak. baş aşşağı hissenin fiyatını k.y. cı dökülsün. taşıyıcı dökülsün.. bütün hisseler yuvaya geri döner. sonrası sabır tatil... meyve ağacının altına zemine çul serip bir iki yıl içinde dökülecekleri yine en düşük seviyeden yerine koydunmu. işlem tamam.
bu beyefen di mübarek ay kaç kişinin ahını aldım diye düşünürmü. bence zor. kesin yatında viski içip havyar yiyordur.
son sözü "şimdi hakim bey sen devletsin, sen bilirsin, sen söyle babam, suç kimde?"
tuzağı kuranlarda mı, tuzağa düşenlerdemi Y.T.D.
sıkıştır, baskıla, sabırlarını tüket taktiği devam ediyor.