Vergi dairesi bildirimi 4 milyon kâr hayırlı olsun ben biraz düşük buldum, acaba gerçek bilanço nasıl gelecek.
Printable View
Vergi dairesi bildirimi 4 milyon kâr hayırlı olsun ben biraz düşük buldum, acaba gerçek bilanço nasıl gelecek.
4ç19 da zarar varsa yükselir kesin [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787]
Y. T. D.
Doçe alıyor galiba yine.. 2ncişiğe yükseldi tekrar
Y. T. D.
2-3 ay arası uyur artık. Aşağı salar mı bilmem ama habersiz yukarı gitme ihtimali düşük.
günlük takas paylasabilecek varmi. bugun degisik seyler oldu sanki
Çelik oldu teneke.
1-2 ay bekleyelim bakalım. Alarko hariç takibindeki tüm kâğıtlar geri geri gidiyor. Şu idlib olayı sıcakken borsa akıl karı değil benim açımdan. Spekcim ve patron lotlarınakoylarına sarılıp yatsın. Muhtemelen bugün 5 altını test edecektir. Tek sorun laçtan kapayacağı.
Benim açımdan demiştin zaten. Şu an alma zamanı değil bence. Elimde olsa ne yapardım farazi konuşmamak lazım.
3.07 alış 5.08 satış. 35.000 lot ayrıca arada 10 15 bin al sat bana yeter bu kağıtta. Yetmiş küsur bin kar benim için makul sayılır. Umarım herkezin gönlüne göre olur ve umarım kazanır. Hoş her zaman kasa kazanır arada bizler tırtıklarız. Alarkoya gireceğim şu idlibe ordunun girişi olayı netleşsin bakalım.
Hayrını gör üstadım alarko migros yanıltmaz bende de var bide bunda şansımızı deneyelim dedik hep beraber kazanırız inş.bol şans.
İnşaallah iyi temennilerin için. Umarım herkes karını realize edebilmiştir. Şu idlib olayı çözülene kadar nakitte kalmak niyetim. Alarkoya bakıyordum ama kendimi tuttum iyide yapmışım şu ana kadar görünen o.
Valla tuğçeliğe bravo. Tarihinde ilk yatırımcısını üzmedi. Alkış.
Bereket versin ben verdim aşağı gelirse tekrar alırız gelmezse canlar sağ olsun kalanlara bol kazanç.
Ortak tekkedemisin..
Y. T. D.
Sattırıp yerine koydurma fırsatı verene selam olsun tuğçelikle yola devam.
Eksi kapatmazsa ayıp eder bu gün.. Sabah %10 küsürleri görünce demiştim kendi kendime..
Y. T. D.
selamlar.. Tuclk'in en büyük beklentisi nedir ?
şu an en büyük beklentisi twitter da gazlanması
Sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar.:kalp:
Tam trade kağıdı oldu. 85 al 91 sat 1500 koy cebe. Bu spek bu kadar kek mi?
6 02 den de verebilirmişim. Neyse.
1.606 kar açıklamış.. 4ç19 da zarar etmiş.. Vergi dairedine sunduğu tablodan belliydi..hayırlısı bakalım
Y. T. D.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5913d0708d.jpg
****** bunlar
Y. T. D.
Net Dönem Karı/Zararı 1.606.471
Ne yaptın tuğçeeee.
Almanya ve Fransa’da sektör hızla büyümektedir. Bunu 2016-2022 arası aldığımız siparişlerden açıkçagörmekteyiz. Özellikle müşterilerimiz MAHLE BEHR ve VALEO’da siparişlerimiz yaklaşık iki katınaçıkarılmış olup her iki firmaya gerçekleştireceğimiz üretimden 2016 yılı itibariyle 8 yıl boyuncaortalama her yıl 14-15 Milyon € satış cirosu hedeflenmektedir. Beyaz eşya tarafında BSH-(Bosch veSiemens) firmasının global tedarikçisi olan Tuğçelik şuanda BSH-(Bosch ve Siemens) ’in Çerkezköyçamaşır makinesi fabrikası için üretim yapmaktadır.BSH için yıllık satış hedefi ise 4-5 milyon €’dur.BSH’ın Almanya ve Polonya’daki fabrikaları içinde Tuğçelik tarafından üretim ve satış teklifleri verilmişolup sürecin olumlu sonuçlanması halinde yakın gelecekte, bu iki tesiste içinde üretim sevkiyatlarınabaşlanacaktır. Bununla birlikte 2016-2017 yıllarında Vestel ve Magna Top System A.Ş ile imzalanananlaşmalar şirketimiz cirosunu arttırmada olumlu anlamda yansıyacaktır. Firmamız özellikle son 2 yıldabelirlediği strateji ve yaptığı yatırımlar ile sektörün önde gelen firmaları arasında yerini almıştır. Gerekson teknoloji ile donatılmış makine parkuru gerekse güçlü çalışan kadrosu ile önümüzdeki 5 yıl içerisindebüyümesine çok hızlı, etkin bir şekilde devam edecek ve gerçekleştirdiği ihrcat ile ülke ekonomisine deönemli ölçüde fayda sağlayacaktır.7.Üretim ve SatıÄ¢larBeyaz eşya ve otomotivde 2019 yılının tamamında alüminyum üretimden sağlanan brüt kar yaklaşık 29milyon TL’dir. Ciromuzda meydana gelen artışın yılın geri kalan döneminde de devam etmesibeklenmektedir. Planlanan üretim artışlarıyla beraber gelecek yıl bilançoya olumlu şekilde yansıyacaktır
Faliyet raporunda böyle diyor mehmet amca ben bi 6 ay daha şans vereceğim tuğçe'ye, iyimserliğimi korumak istiyorum.:(
Satislarin bu kadar artip karin boyle dusuk olmasinin 2 nedeni var.1.si 4.8m amortisman gideri ve 20m finansman gideri
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım hangi seviyelerden milleti mallandırıp geri çekilecek?
Mallandiriyor zaten küçük yatırımcı saldiriyo bakalım... twet aleminde iyi pazarlandi zaten