Tavandan tabana hoş geldin tborg
Printable View
Tavandan tabana hoş geldin tborg
cok serefsizce hareketti. tavandan verdigi mali 16lardan toplayacak . yazik ky ye %30 alttan
https://i.imgyukle.com/2020/09/30/5NoTYQ.jpg
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Bir şey sonsuza kadar çıkmaz ve de düşmez kağıt bence ucuz zaten 14.90 lar dibiydi ordan aldık ,%20 içinde almadık yarinda taban olsa umrumda olmaz buradan kazandığımızi verdik deriz ama hisse güzel hisse karlı temettü veriyor böyle gidince böyle geri geliyor kibemce korkuttuktan sonra 25 leri aşar orada maliyetlere gel git yapıp topuklar
Fonlar ve yabancılar 15 in üstünde 1.5 milyon lot satmış, alan kim acaba ?
Saat 17.33'de İŞ YATIRIM tavandan 255.000 lot sattı. Allahsız iş yatırım :) Tavancı tacirlerdeki arkadaşı çok merak ediyorum şuan.
Herkese bol kazançlar....
https://i.hizliresim.com/wRUN9D.png
or coxuklari oyle bi ayarlamiski taban icin 2 defa devre yemesi gerekiyor yani 30 dakikaya ihtiyac var. ve 17.33 te devre kestiriyor. ardarda 2 devre 18.05 tabanda giriyor. hisse aktif piyasada islem gormeden . dusurmek icin en kolay yol.
Bu direnci geçmemiz lazım....
https://i.hizliresim.com/qq4Lvw.png
Yil sonuna kadar tek lot satmam maliyetim 15lerde altina gelirsede alirim ytd herkese bol kazançlar
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik icin Teşekkür ederim SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pandeminin borsanin en kotu zamani bu hisse 12.60 tlnin altina dusmedi usd o zaman 6 45di , hissenin temel verilerine bakin gerisi lafi guzaf .... Satanin mali itinayla alinir ytd ....
Evet arkadaşlar, klasik bir TBORG hareketi diyemeyeceğim. Hani böyle vahşi hareketler olunca üzülmemek tabii ki elde değil. Hep birlik te göreceğiz neler olacak. En azından dolar bazlı zirve görmesi için 26-27 li fiyatlara gelmesi gerekliydi. Bu pazar konusunu pek bilmiyorum. Bu pazarda işlem görecek kağıtlarda kredi, açığa satış, teminat olayları ne olacak. Aman ne olursa olsun. Ama tavandan mal almış olan arkadaşlara sinirlerine hakim olmalarını diliyorum. Fevri hareketlerden kaçınsınlar.
4-İşlem Görme Esasları
Platformda işlem görecek paylar aşağıdaki esaslara göre işlem görecektir.
a) Platformda “tek fiyat işlem yöntemi†uygulanır. İşlemler Pay Piyasası için belirlenen seans
saatleri içerisinde gerçekleşir.
b) Platformda işlemlerin başlayacağı ilk gün, ortaklık payları serbest marj ile işlem görmeye
başlar, işlem gerçekleşinceye kadar serbest marj uygulanır. İlk işlemin gerçekleşmesini
izleyen tek fiyat seansında, bir önceki işlem fiyatı üzerinden baz fiyat tespit edilir ve fiyat
marjı uygulanarak fiyat değişim sınırları hesaplanır. Fiyat değişim sınırlarının
hesaplanmasında kullanılacak fiyat marjı % 20’dir.
c) Platformda paylar brüt takas uygulaması ile işlem görürler ve ayrıca A-B-C-D gruplamasına
ilişkin SPK düzenlemesine tabidirler.
ç) Platformda paylar açığa satış ve kredili menkul kıymet işlemlerine konu edilmezler.
d) Platformda işlem gören paylar otomatik sıra durdurma uygulamasına tabi değildir.
e) Platformda gerçekleştirilen işlemlere ait veriler Borsa Bülteni’nde ayrı bir Pay Piyasası
bölümü olarak PÖİP işlemleri altında gösterilir.
Bugün ilginç fiyat hareketi olabilir.
Brüt takas çok ilginç mesela. Dün alanlar bugün satamayacak. Dönen dolap çok daha iyi anlaşıldı şimdi.
bu ğün sanmıyorum alım fırsatı versin,şayet verirse ilave yaparım,,
dolaşan lotmiktarı 240k civarı,,,
Borsamız Yönetim Kurulu'nun 10/09/2020 tarihli kararı ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14/09/2020 tarihli onayı kapsamında, Borsamızda işlem gören ve fiili dolaşım oranı %5'in altında olan Şirketler Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınabileceğinden, halihazırda fiili dolaşım oranı %5'in altında olan QNB Finansbank A.Ş., QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş., Kent Gıda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Ş., Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş., Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası T.A.Ş., Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., Sönmez Pamuklu Sanayii A.Ş., Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A.Ş.'ye 01/01/2021 tarihine kadar fiili dolaşım oranlarını %5'in üstüne çıkarmaları için süre verilmesine, bu tarihe kadar fiili dolaşım oranını %5'in üstüne çıkarmayan şirketlerin 01/01/2021 tarihinden itibaren paylarının Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınarak işlem görmeye devam edebileceği konusunda uyarılmalarına karar verilmiştir. Bu kapsamda Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na alınacak şirketler fiili dolaşım oranlarını %5'in üstüne çıkarmaları halinde ilgili pazara alınabilecektir. İlk gelen haber yıl başına kadardı. Bugün böyle bir değişim olmayacak sanırım.
Anlaşılan 3 ay vakit var .yuzde 5 orana çıkılmasına şirketin karar alması ve uygulamaya koyması bu gün için normal seyir devam eder.yuzde 5 çıkar çıkmaz oda kahve falı [emoji854]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Daha önce hisse için yazdıklarıma bakabilirsiniz. Eğer sabrınız varsa 5 yıl sonra hissenin ne olduğunu öğrenirsiniz. Sabır paylaşılacak bir bilgi değil. Tecrübe.
İsteyene istediği kadar istediğin fiyattan mal verildi. Ot biter, borsada fırsatlar bitmez.
Bugün tavan olacak diye alanların akşama doğru tavan olmaması durumunda satış baskısini izlemek mümkün.
Takaslarda hersey acik ve net gozukuyor bence hissenin temel verilerine bakmak kafi ucuz mu pahali mi demek icin ytd
Hisse ucuz 25 lira üstü pahalı açıklıktan bağımsız olarak ancak buralarda tutunması da olumlu dün çok mal satılmadı esas önceki iki gün 1.5 milyon çıkış var
Hissenin zorluğu piyasada sayılı mal var emeklilik fonu mali bitirsin yabancida çok satış yok girenler ky atladılar yine sonuçta %40 yaptı büyük para
Deutsche bank her dönem tahtada alıcı olmuştur. Şimdiye kadar pek sattığını görmedim. Ama genelde aşağı hareketlerde tahtaya gelir. Şimdiye kadar yukarı hareketlerde tahtaya geldiğini görmedim. Emeklilik fonu'da çok uzun süreden beri hisse taşıyordu. Eğer bu seviyelerde 16.00-16.50 üzerinde hareketler kalıcı hale gelir ise yeni zirve görülebilir. İlk hedef dolar bazında üçlü tepe seviyesi 26.00-27.00 civarı ama öncesinde 22.00 seviyelerinde zorlanma ihtimali yüksek. Buralara geçen günkü hareketlerde olduğu gibi 8-10 günde de gelebilir. Bir yıl sonrada gelebilir. Adamın acelesi yok.
emeklilik fonu ve citi piyasaya 3 milyon lota yakin verdi. spek 300 bin lot kadar satarak hisseyi %25 dusurdu. amaci ky ve yancilarin malini almakta olabilir teknigi sogutmakta . ne zaman cikar , uzun sure süründürmu belirsiz...
su haliyle siseler bir tarafimiza kacti. kardan zararda olsakta
hisse 16.36 zirvesini sert kirarak cikti. onumuzdeki gunler 16.50 bir kac defa deneme yaparsa full dalarim.... sabirrrrr. bilancoya en fazla 40gun
sakin...
son günlerdeki hareketlerin bilançoyla pek alakası yok gibi, malum tavan serisine bağlayan spek hisselerle benzer yönü olduğu için değişik hareketler yapıyor.
panik yok, aşağı doğru da yukarı doğru da sert hareketler olabilir beklentinizi iyi ayarlayın
Beklenti nedir bu hissede
Normalde şirketin bilançosunu etkileyecek önemli bir beklenti yok, kendi halinde zamanla yükselen bir hisse ama fiili dolaşım oranı az. Fiili dolaşım oranı az olan diğer şirketlerin(crfsa, mrshl vs) yaptığı hareketi spekler gelip yaptırır mı diye insanların dikkatini çekti
Emeklilik fonu ve citi de fazla mal. Kalmamış. Deusche hala beklemede.
TBORG, FİLLİ DOLAŞIMINIDAKİ HİSSELERİNİ 1,01.2021 %5 UZERINE KÇIKABİLMESİ İÇİN BİR KAÇ İHTİMAL VAR....
1- SERMAYE ARTIRIMINA GİDECEK BEDELLSIZ...
2, BEDELLİ,BEDELSIZ, SERMAYE ARTIRIMI YAPACAK...
3,BEDDELİ YAPAMAZ ÇUNKU 2020 3- 6 AYLIK BİLAÇOLARI KAR AÇIKLADI...spk şirket kar açıkladığı için bedeli onaylamıyor...
4. ARKADAŞ BEN ÇIKYORUM BORSADAN. DİCEK...
5.TUM BUNLARI 3 AY İÇİNDE YAPMAK ZORUNDA KAPA BİLDIRMESI LAZIM....
6. 9AYLK BİLANCOSU OLDUKÇA IYI GELECEKTİR...
7.TBORG COVİTİ OLDURUR :)
ARKADAŞLAR SADECE SESLİ DUŞUNDUM VARSA BAŞKA İHTİMAL BİRBİRİMİZLE PAYLAŞAŞLIM LUTFEN...
kar açıklayınca SPK bedelliyi onaylamıyor bilgisinin kaynağı var mı hocam? Bantaş kar açıklamıştı ve bedelli yapıyor mesela