Seçimden sonra neler olacağı belli olamayan ekonomi de döviz borcu bu kadar fazla olan bir şirket 50,70 milyon kar demek hayalciliktir ticareti öyle fazla olsa dahi borçlarını azaltmayı seçecektir seçmezse bir ayağı hep boşta kalır.
Printable View
Seçimden sonra neler olacağı belli olamayan ekonomi de döviz borcu bu kadar fazla olan bir şirket 50,70 milyon kar demek hayalciliktir ticareti öyle fazla olsa dahi borçlarını azaltmayı seçecektir seçmezse bir ayağı hep boşta kalır.
çakal
çakal
malı kaptırdınız
aglıyorsunuz
versinler
no problem
19 bin lotu 7 lerden vermedin 4 lerden çıkmıştın ilginç.
Umuyorum bunu benim için yazmamışsınızdır.
gurup bunlar kordineli
Arkadaslar bilanco demek ucacak kacacak demek degildir. Beklentileri ve fiyatin karsiligini verebilecek bir bilanco geldi. Ben bu fiyattan korkmuyorum artik en azindan. Bir sure yataya baglamasi 5.5-6.5 bandinda guzel olacaktir. Yeni fiyatina bi alissin daha once buralari gormus ama kalamamis hic. Mal biraz sikilanlardan orta vadeli yatirimcilara gecsin, sonra bakariz!
Sent from my iPhone using hisse.net
Keriz avlama seansı...
Ben 7.50den beri iş bilmezliğimle herkesi uyarmaya çalıştım ileri de iyi olacaktır ama beklemek gerekli.İnşallah hisseyi toplayanlar hisse artırma yolunu seçer o zaman hisse daha aşağıları görmez benim almak için bir hedefim var fakat burada paylaşamam yanıltıcı olur.
Begenmeyenler veya realizasyon yapmak isteyenler elbette satacaklar..beğenenler de bu satanlardan alacaklar ..
Durdo ceyreksel bazda 40 milyonlarda olan ciroyu 76 milyona çıkarmış. .net kar olarak da 2017 yılının tüm karını tek bir çeyrekte yapma potansiyeline erişmiştir..
Bu büyüme ivmesi devam edecek görünüyor. .
bir kısmını 3,90 dan sattım
risk alalım dedim bir kısmını bıraktım
şimdi onları da satmak istiyorum
alan yok alış giren yok 17,288 lot kaldı
versen taban olacak
ben alıyorum rahat ol
aktifle sorun yok
sözünü yeme aktifle alacam
durdocular aktif emiri seviyoruz
yaz emiri
alacam
2000 lot değil
17,000 lot alış gireceksin
oynama çocuklar gibi
ah be kardeş sende lot yok
anlaşılan ben alıcı bulduğum yere vereceğim
kenara çekil o zaman
Ekonomik krizin bir çok şirketi vurduğu bir ortamda durdo büyüyor. .hem cirosunu hem karını agresif artırıyor. .orta ve uzun düşünecek bir yatırımcı daha ne isteyebilir ki ??
Durdonun ederi daha yukseklerdir. .bu hissenin 10 tl lere yavaş yavaş tırmanması gerekir ..ama kısada satıcıların bir kenara çekilmesi gerekiyor..
kardeş yaz gör
türkçe yazıyorum
yoksa lot
boş geyik
6.15 bende alıyorum.
Bu aylardır burda boş geyik yapıyo Keko da bilir nerde sattığını
Çigerci kardeş geçmişte tam da benim maliyet yaptığım yer olan 3.90 lardan satmiş idi..kendisi sonradan daha yükseklerden bir miktar almış idi..artık o aldıklarını da vermiş miydi yoksa hala tutuyor muydu bilmiyorum..
Ben ise hala fuul maldayim..satmama kararı aldım. .2019 ilk çeyrek bilançosunu da görmek istiyorum. .sanırım Mayıs'ın 10 unda açıklanır. .
Bana lazım değil nakit...orda burda duracagina büyüyen bir şirkette kalsın..
Dolar çıkışından durdo fuul etkilenmesi. .çünkü cirosunun 50 -55 milyonu zaten döviz bazlı satışlardan oluşuyor. .bu durumda 25-30 milyon tl civarındaki bir kısımdan etkilenir..
Yalnız daha önce de söylediğim gibi konjonktür doların stabil veya gerilemesinden yana ...buda döviz bazlı borcu olan şirketler için olumludur..
Aynen beklemek maceraya gerek yok.
Açıkta kalan 25-30 milyonluk kısmı da hedge edeceklerini söylüyor. CFO Zeren hanım.
Aynen fiyatı buraya sabitliyor mu yoksa düşecek mi ben biraz kenara geçiyorum. Ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ama öyle ama böyle;
5600 gösterecekler sonra yatay
kendi görüşüm böyle, kimseye YTD.
Epey topladılar artık akşama hareketlenmeli.
Aç tavuk gibi buda bekliyo ciğerci gitti bu kaldı