Teknik olarak günlükte bir flama hazırlığı/oluşumu var gibi..Anlayanlar yorumlasın ltf.
Printable View
Teknik olarak günlükte bir flama hazırlığı/oluşumu var gibi..Anlayanlar yorumlasın ltf.
Eğer flamasaysa bu 1.3 görüp tekrar 1.5ye dönmesi lazım..
1, 30 u beklemiyorum ama belki 1, 35 -36 görebilir. Daha önce sattıklarımı ordan geri alabilirim diye de bekliyorum. Ytd
Şu an 1, 37 biraz destek atma zamanı.kapanişı 1, 43 olmasını umuyorum. Ytd
1-arkadaşlar,ege sigorta ile ilgili önemli bir bilgiye ulaştım.
2- m.şahin,eukyo'nun 5 000 000 lot hissesini yalaşık 4 yıl önce 1.60 gibi bir fiyattan ege sigortaya satmış.
3-bu hisseleri galip beyin alması için alması için ,4 yıllık faiz ya da enflasyon tutarı kadar yukarı bir fiyattan alması gerekirmiş.
4-o fiyattan alırsa diğer yatırımcılara da ege sigortanın hissesini aldığı fiyattan çağrı doğarmış.
saygılar sabırlar.
ALBATROS iyi diyosun da bu "bilginin" incelenmesi ve teyit edilmesi lazım..Sadece 4 yıl önce hisse 0,6TL görünüyor. Tabii bu düzeltilmiş fiyat ama geçen sürede %1-2 gibi küçük temettüler var. Yani EGE SİGORTAnın aldı dediğiniz hisseyi piyaadan en az yarı fiyatından alabilecekken neden 1.6 TL ödemişler ..Bunun cevabı var mı?
Veleve ki öyle oldu, Galip Bey neden 1.6+enflasyon vb. giderlerle düz hisseyi gidip alsın. Mal zaten 1 TL cviarı idi yakında. Şu an bile 1.4TL üstelik tefe tüfe artışı yok. Gerek var mı?
Son not: Galip beyin M.Şahin'in elindeki nitelikli A grubu (karar hakkı olan) hisseyi almak istediği elhak doğrudur ama bunu yapamadı; ama ilgisi sürüyor..SPK'ya bildirmiş ve grüşmeleri vs sürüyor.
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07191818058728
1-m.sahin bu hisseyi duzeltilmemis fiyatlarla 10 tl ye cikarmisti. Bu fiyatlarda yeteri kadar ky ye satamadi. oda 1.60 fiyattan diger sirketi ege sigortaya satti. Daha sonra Hisse 0.45 lere kadar düştü. Ayrica m.sahin 10 milyon euhol hissesini 2.6 fiyattan ege sigortaya satinca sirketin mali yapısı bozuldu sigortacılık yapamaz hale gelince hazine el koydu. Sigortacilik faliyetleri devlet güvencesi altinda olduğu için kisaca hazine dolandirilmis oldu.
Yatırım tavsiyesi değildir ...
2- spk m.sahinin sirket yönetimi ne el koydu.sirket yönetim inden attırdı. Ayrica hazine dava açtı.
3- A gurubu hisseler bu şirketlerin herşeyidir. 0.5 pay ile % 99.5 u yönetme hakkı verir. A grubu kimde ise kral odur.
4- benim anlamadığım nokta galip bu hisseleri neden almak istiyor. Yeni şirket kurmak varken ? Bunun makul bir açıklaması var mutlaka ama cevabı bende yok..
5- galip şimdiye kadar satin alma konusunda ciddi görünüyor bakalım ciddi mi? blof mu yapiyor?
Galib in hazineye ait 5 milyon hisseyi 1.6+ 4 yillik TÜFE. ÜFE ile satin alması hisse için olumludur fakat çağrı yaptırmayı gerektiren bir islem değildir. Çünkü 5 milyon hisse alması yönetimde söz sahibi yapmaz.
Önemli not. Bu hisselerde çağrı yapılması için a grubu hisselerin el değiştirmesi gerekir.
Bugun hacim pert[emoji28] ytd.
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
galip ile m.şahin'in sigorta şirketi olan ege sigorta arasında bir bağlantı ihtimali olabilir.devlete 400 000 000 tl kazık atan m.şahin'in elindeki a grubu imtiyazlı payları spk kullanılamaz hale getirdi.sonucunu hep beraber göreceğiz.
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07202107305084
Galip abi az önce geldi; bir deneme çekip 25.000lot aldı; hissede apartta bekleyen KY veya OY herneyse atladı. 3-4 kademe çıktı..Ama METRO aldğını bir üst kademeden verip gidince hisseye atlayanlar "istop aşşa" oldular :) Oynuyor resmen kerata..Hergün buraya gelip 3 kuruş lot hisssi için 10 kere " bakalım, bakalım" yazanlar dahil sıkılıp gittiler.. En güzeli de " birisi 15-20 binl ot alaınca hisseyi topluyorlar yorumu yazan birisi vardı..Her çeşit buradaydı, ben dahil!!
Hiç ummadığın bir anda...Amiral gemim benim, ben seni çok severim...YTD
Temettü dağıtımı olacakmış. ...
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07212121292640
Yönetim Kurulu'nun 17.05.2017 tarih ve 2017/8 sayılı kararı gereğince, 31.12.2016 tarihli finansal tablolarda oluşan 1.323.116-TL kar nedeniyle, yasal yedekler düşüldükten sonra kalan net dağıtılabilir dönem karından 255.000-TL'nin Birinci kar payı olarak ortaklarımıza dağıtılmasına, dağıtımdan sonra kalan tutarın ise olağanüstü yedeklere aktarılmasına genel kurulca karar verilmiştir.Temettü dağıtımına 25 Temmuz 2017 Salı günü başlanılacaktır.
Saat 17 23 te haber gelmiş ama tepki vermemiş .anlayacağınız ağa isterse gidecek...ytd
Hissenin portföy değeri an itibaiyle 1.36 oldupundan aşağı doğru değil; yukarı doğru bir hareket beklenebilir ; y a da buralarda aylarca süründürebilir.
Flama daha bozulmadi,takibe deger
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takibe değdi
Devre kesiciye takılmamak için yavaşladı oğlen kapanışı muhtemelen 4,90 uzerınde yapacaktır.
METRO...YTD...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7acf98ea32.jpg
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi buranın yazanı bakanı bir bir gitmiş..Bu kadar riski kimse kaldıramaz zaten..Ben ise son mohikan olarak direnişteyim..Neden bu hissenin fiyatını 2.50 civarı görüyorum akıl alır şey değil..Biri bana dur desin,akıl versin abi..
Ne oldu 40 kuruşlarda çöp dediğin hisse bak nerelere geldi.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
55 kadar güzel çizdi devamı gelir umarım
Takas paylaşabilirmisinz?
Allah belanızı versin yeter tat bırakmadınız içine ettiinşz.ytd