Bu mızrak bu çuvala sığmaz spek efendi seve seve yada ... Roketlicen bunu sende bende biliyoruz
Printable View
Bu mızrak bu çuvala sığmaz spek efendi seve seve yada ... Roketlicen bunu sende bende biliyoruz
[QUOTE=hknktn;1716075]borsa geçmişime ve kendi hayal dünyama dayanarak
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayalden başka birşey olamazdı zaten
2 li Tepe Grafiği oluştu, 3. denemede tepeyi aşarsa, aradaki dip kadar yukarı atması gerekir tahminimce 6-7 arası olabilir inşallah yanılmam, YTD. sadece öngörüdür.
Satış haberi gelmeden hareket gelmeyecek anlaşılan..
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberden önce 3.19 lardaymis. Haberi yedi, kârı yedi sıra biz ky de bizide yiyecek
Desteği yok gibi gidiyor namussuz, kapanışa toplar da gün yüzüne çıkar inşallah. Bu gidiş çok kötü.
18 bin lot eksiydi 9 bine düştü toplucak gibi
Böyle çılgınlar gibi mal satan kim acaba? Bunların maliyeti nedir? Yoksa elden ele olayı mı?
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malınızı kaptırmayın sakın biraz daha dişinizi sıkın arkadaşlar iyi olacak.
Arkadaşlar sizden bir ricam var denizbank satışı 4. ikimilyar dolara gerçekleşirse şayet bu hisse ne kadar eder
Direkt hisse değerini hesaplayacağımız bir yöntem var mı?
Sabrın sonu selamet elbet.
Duracağız, ekmeği yiyeceğiz inşallah.
Duran varlıklar+dönen varlıklar÷ödenmiş sermaye...
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüş trendi kırılmadı gitti. Hacim yok, daha aşağıları deniyor.
yani şimdi bana bu kağıdın karın ağrısı nedir mantıklı olarak anlatacak olan biri yada birileri var mı? bilançosu iyi gelir, beklentisi hala devam eder, birleşme haberleri gelir, gapı kapatır, düzeltmesini yapar ,teknik kısmını hiç söylemiyorum vs vs ... bu kadar olumlu haberden sonra neden portföyümde zarar yazar özür dileyerek söylüyorum kol gibi oldu.. nereye kadar ne zaman kadar??
alan satan kimler paylaşacak olan var mı?
Sayın MYEL bugun şirketi aradık aynı soruları sorduk ,sorun nedir? Birkaç aracı kurumun elinde oyuncak oldu sahip çıkmayacak mısınız diye sorduk,cevap olarak biz inşaatla ilgileniriz bunları bilmeyiz kendi aracı kurumunuza sorun diye cevap verdiler.sanki babamın şirketi için sorduk.Adamlar daha yatırımcısına cevap bile verecek kapasitede değil .deniz yatırıma sorduk olay nedir diye almasaydınız diye cevap verdiler.
Piyasada 5 mln lot u olan hisseyi malesef mundar ettiler,ölüsü 5 TL olmalıydı malesef
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aşağı gitmeye meyilliydi. Endeks bahanesi oldu. Daha Salacak yeri kalmadı. Yine satarlarsa kapatsınlar dükkanı, bıraksınlar bu işi.
Sayın Erhan çok doğru diyorsunuz maalesef kumpasa geldik..burda bir arkadaş güzel demişti..sıra ky yemede die..el birliği ile yediler ..mecbur bekleyecez artık..salın bakalım hisseyi nereye kadar salacaksınız..
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kendi adıma küçük yatırımcı olarak kağıttaki parayı yakarım, yine satmam.
Malı kaptırıp da yukardan aldırmayacaklar.
Top atışı sonrası geri giden Esad güçleri mi bizim piyasayı bu kadar sarstı yani.
Yarın inşallah toplayacak. En önde de bizim bu gevşek kağıt toplayacak inşallah.
Diyelim ki toplamadi, bizim stopumuz yok. Her yerden kademe yapa Yapa toplamayı denerim. Küçük küçük alır parayı yayarım. Ana parayı kurtarmayı bırak, ufak karla terk etmeyeceğim bu kağıdı.
Şahsi fikrimdir sayın arkadaşlar,
Temennim bu yönde.
Başka bir platformda takip ettiğim birisi var,yazdıkları hep çıkıyor ,deniz için 6.60 yaparak düzeltmesini bitiricek ve ardından dzgyo ve deniz yoluna devam diye yazmıştı ve bugun bu bahane ile tamamlanmış oldu.inşallah bu aşamada da yanılmaz ve yolumuza bakarız
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.businessht.com.tr/piyasal...t-i-hedefliyor
Marta kadar sabır arkadaşlar...
ssbirdan başka çare yok zarar 8 bin :)
Mayis ayina kadar bekleyin derim. Ytd
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her gelen tarihi ileri atıyor:)
Bu kalsin burda. herkes ozgur hur iradesiyle islem yapabilir.. Su fiyat bu fiyat olacak diye hedef.veremem zaten
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine eksi kapatacak heralde çılgınca basıyorlar
Akşam derinlik, kademe atın arkadaşlar. Bakalım kim bu hunharca satan İrlandalı...
Kesinlikle katılıyorum patron gitmesini istemiyor tek nedeni bu başka bir açıklaması yok
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle katılıyorum aynen bu kağıdı tutuyor namussuz patron, gün içi 10-15 kuruşa tamah ediyor. Herşey artı kağıt eksi. 2 dir 4.70 i görüp dönüyor şimdi 5 6 olmaliydi
şu finansman 7 ve 8 lotluk sürekli alımları ilginc
Kodlama alım satım yapıyorlar bunlar onlarda işaret dili
6-7 olmadan satan serefsizdir 7 aydır bekliyorum gerekirse 2 yıl daha beklerim inat ettim.
Nereye kadar gider bilemem ama Allah şahidim olsun bu akşam tekrar görüştüm denizbank tan ayrılan bir müşterim var 3 ayrı insandan teyit aldım satılmış dedi hatta şimdiki toplantılarına denizbankın türkiyedeki müdürünü bile almadıklarını söyledi fiyatı da 4.iki milyar dolar olarak gerçekleşti dedi ama hisse nereye kadar yükselir bilemem..
3.5 milyar tl ye al 4 2 ye sat 2012 den beri 6 sende 700 bin dolarcik beklenenin altı bence