Hayırlı kazançlar dilerim, hoşgeldin kaç lot?
Printable View
3bin lot aldım
Tecrübesine tükürüyüm arkadaşım 2.47den 10bin lot ratlb aldı 16bin de ben aldım ağbi uzuncu ol ben 3yıl tutacağım dedi elinde duruyor 9xx den sattım ondan beri hisseden hisseye geçtim şu anda 440 bin olacaktı her gün arkadaşım 30 bin kazanıyor
Hayırlı tıraşlar not düştü BB_ye ben tabana alış girip hepsini vermek planım
Düşen bir şey yok teyit var sadece. Var olanın devamı ve teyit. Değişen bir durum yok.
Görünümün ‘durağan’ olarak açıklandığı haberde, S&P’nin Türkiye’nin uzun vadeli döviz cinsinden kredi notunu B+, uzun vadeli yerel para birimi cinsinden kredi notunu ise BB- olarak teyit ettiği belirtildi.
Alt yazıdan jet gibi geçti yorumum okadar
Sevdim fonet i sörf yapma fırsatı veriyor
Neden tavan yaptığı belli kimse yok ondan
Yakında büyük bir ihale haberi gelirse şaşmayın kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz yazdıklarım.
İhale iptal haberi geldi ihale haberi beklerken
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
8 milyonda iyi paraymış, vah vah göz göre göre gitti. 5.teklif ve kazanmış ilginç. Daha çok ihale kazanır, bekle sabret ve kazan... YTD.
Günlük Grafik 15.05.2020GS
RSI14
Yorum : yok
https://i.hizliresim.com/qTFJzf.png
O kanallara bakmaktan yakında içine düşüp kaybolacağım [emoji4]
Direk dikmeyi sevmiyor bunlar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazilim sirketleri arasında en guzeli en fazla is alma potansiyeli ve garantisi olan fonete katildik bakalim hayirlisi olsun tek sıkıntı kar marji belli olan yazilimlarda bu fonet yaptigi islerin gercek karini yansitsa logo bile az kalir yuzde 40 marjda 120 mil ihalede 14 mil kar biraz benim kafami bulandiran oysa bu gercek karlarini yazsin 40 tl bile azdi ama ginede benim icin guzel duruyor diye katildim araniza
Hayırlısı olsun
Gerçek kar saklanamaz. Bunun yapılması yasal olarak mümkün değil. İşlemlerin ve belgelerin kayıt altına alınması, özetlenmesi, sınıflandırılması, raporlanması, beyanı, tescili, tahakkuku ve tahsili. Genel prosedür bu şekilde işliyor.
Forumlara bahsedilenler o zaman şehir efsanesimidir sevgili izci
Yani hicbir şekilde patron oynayamaz mi
Kaydirmalar yapamaz mi
Mesela 3 aylikta çek senet alsa onu 6 aylığa tahsil etse veya öyle gösterse mümkün değil mi
Yani şunu demek istiyorum
Ben patronum 3 aylikta iyi satış yaptım.Ayrica 20 mart icin10 dan fazla çek senetim var Borsaylada ilgileniyorum. 3 aylığa çok yüksek kar gelsin istemiyorum.
Bunu tahsil etsem 3 aylığa işlemem gerekecek.
Ama bekletip 1 nisanda tahsil etsem
1. Böyle birşey yapabilirmiyim
2.Yasalmidir
3.Bunları hangi döneme işlemem gerekir
Halka acik sirketleri denetim sirketleri denetler ve onlarin onayladigi finansal tablolar KAP a aciklanir.
Denetim sirketinin bir bilgiyi gizlemesi veya oldugundan farkli bir sekilde gostermesinin ciddi parasal cezalari var.
En agir ceza ise, denetim sirketi lisansini kaybedebilir.
Bu da bir sirket icin cok ciddi bir kayiptir, meslegi ve geliri elinden gidiyor ( birkac yil icin ).
Yapılan işin Fonet gibi şirketler için olduğunu konuşuyoruz diyelim.
-Mart ayında yazılım sattık. Hizmet süresi 24 aylığına ve tutarı 8 Milyon TL olsun. 8 Milyon TL/24=333 Bin TL Aylık hakediş olarak şirketimiz her ay kayıtlarına Gelir yazacak.
Şirketimiz Çek alsın, Senet alsın, bunları gelecek aylara ait almış olsa bile, Gelirlerini aylık olarak satışını yaptığımız Mart ayından işleme alıp, defterlerine yine aylık olarak Mart ayından itibaren gelir kaydedecek. Sonuç olarak; Bir işin bedelini almasak bile hizmetin yapılması demek, gelir yazmak için yeterli olarak kabul ediliyor.
Teşekkürler sevgili izci
Tabi Fonet topiginde konustuk ama ben genel anlamda sordum. Yoksa Fonet için ozel sormadım. Yanlış anlasilmasin şirket acısından
Estağfurullah abi. Fonet için konuşuyoruz derken, şunu demek istedim; Bu tür şirketler hizmet sektöründe olduklarından hakedişler ile muhasebe kayıtları yapılıyor. Şayet bu üretim, pazarlama, alım-satım gibi şirketlerden olsaydı, Bedelin Tamamı teslimatın yapıldığı ayda gelir yazılacaktı. Burada ise hizmetin yapıldığı ay sayısına bölünerek gelirleştiriliyor. Uygulamada farklılık olduğundan sektörü belirlemek için söyledim.
Çok kritik yerde kapattı güzel olacak inşallah
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saklanır hemde ogle bir saklanirki en basiti giderler şişirilir kar az yansitilir siz saniyonuzmu cuma gunu iptal olan ihaleden erkenden haberi olan yatirimci yokmuydu inanki sirketlerde bilgi sizmasi o kadar kolayki ama gercekten guzel bir sirket yazilim olarak bizim hastanelerde ne sisoft ne akgun yazilim fonet kadar kullanisli degil