Son2.5 aylık takas değişimleri...Unlu mamüllerin alışları bilanço sonrasıdır...
Tahtadaki yabancı yada yabancı görünen citi hissemize hepimizden daha yakın olduğu açıkça görülüyor...
https://resmim.net/f/axFPfx.png
Printable View
Son2.5 aylık takas değişimleri...Unlu mamüllerin alışları bilanço sonrasıdır...
Tahtadaki yabancı yada yabancı görünen citi hissemize hepimizden daha yakın olduğu açıkça görülüyor...
https://resmim.net/f/axFPfx.png
Citi satışlarıyla gömüldü zaten adam 2,2 milyon tl kazanç sağlamış şimdi ufak ufak toplamaya başladı citi son 2 günlük takasta 227bin lot almış
İşte bir daha kafaya çakmak için başlamış toplamaya, bu üçüncü, elinde mutlaka 1.5 m lot gibi bir miktar bırakıyor satarken, sonra tekrar başlıyor toplamaya 2-2.5 m daha topladı mı başlıyor operasyon, sonra işte Citi filan alınca ky zannediyorlar ki ooo yabancı alışı geldi alıp gidecek hayır tekrar vurmak için alıyor, 2.70 den indirdi 2.20 lere, ordan tekrar topladı sonra yine indirdi 1.90 lara, ordan yine topladı 2.10 ları gösterdi bi vurdu 1.50ye... şimdi 1.70-75 toplar bi vurur kim bilir nereye.
Şikayet etmediğim kurum kalmadı, cimer, spk hepsine yazdım, pwc ye direk mail attım böyle bilanço mu olur diye ama sonuç ortada..
Sayın Selimsen takasları paylaşmış diyor ki yapan yabancı değil yakınımızda, katılmıyorum. Hepsi Mondi, dolayısıyla credit suisse in satış yaptığı herşey yabancı hissesi... yapan yakın evet o doğru, şirketin hakim ortağı, ama o da zaten yabancı.
sayın ordinary
Tahtadaki yabancı yada yabancı görünen citi hissemize hepimizden daha yakın olduğu açıkça görülüyor... dedim.
Hakim ortaklarla beraber ve önceden bilgi şüphesi içinde olduğumu belirtmek üzere kullandım...
Takası citi olarak kullanan hesaplar alım satımda bundan daha öncede çokça görüldüğü üzere credit yanı sıra yatırım finansmanıda kullanmaktadırlar..
Kimi kime şikayet ediyorsunuz Allah aşkına hani bir söz var it iti ısırırmı diye spk denilen goygoycu kurumun bistin üzerinde hiçbir etkisi bana göre kalmamıştır.Sevgili patronumuz insaf a gelirse zararımızı kurtarırız yoksa gerisi hikaye.
Dolar 5.98 e düştü,,faizler geriledi,,borsa 90000 üstüne atar pazartesi,,,,TİREM ne yapar bilinmez.
Ünlü aldıklarını hep zararına vermiş görünüyor.
Hay sizin haysiyetinizi haysiyetsi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar onu bunu bilmem ama Türkiye borsası çok zor bir sınav veriyor....Bu işin bizim TİRE ile bir alakası yok
Yatırım danışmanını aradaım seçime kadar satış baskısı devam edecektir dedi Tİre ne olur dedim zaten diplerde fakat kuvvetli satış gelirse oda dayanamaz dedi inşallah buralar Tire için son olur şayet 1,50 altı çok kötü olabilir.
Yabancıyı borsana bu kadar sokarsan, olacağı bu... istediği gibi yönlendiriyor, açığa da satıyor, doları da belirliyor, bir sürü amiral gemisi hissenin yüksek oranı onlarda, o yüzden kaçış yok, kurtuluş yok. Hiç birimiz satmasak bir işe yaramıyor. Bu sınav belki de borsanın kurallarının değiştirilmesi gerektiğine dair bir işarettir, illa serbest piyasa olmak zorunda mıyız? Yabancıya ülkemizde hisse alıp satmak istediğinde yüksek işlem ücretleri alınsa, hatta ütopik düşünüyorum ama tüm borsanın yani borsaya hissesini açtığı oranda şirketlerin max %10 una sahip olmalarına müsade edilmiş olsa bu halde olur muyuz mesela şu an?
Yani alınması gereken önlem ne bilmesem de şu anki düzenin sadece yabancının bizimle oynamasına tüm ekonomiyi manipüle etmesine müsade edecek şekilde kurulduğu ortada bence, yoksa bugün şu halde olmazdık.
Borsa organize işler filmine benziyor, serbest ama çoooook serbest
Yapısal reformlar şart. Borsa kuruldu kurulalı (80-90 lı yıllar) adamlar istediği gibi at oynatıyor. 90 yılların kanunları ile hala işliyor borsa. Tüm ülkeleri bu şekilde sömürüp soyuyorlar... Adamlar her halükarda kazanıyor. Açığa satıp yukarı sürüp doları manipüle edip faizleri arttır mak ile tehdit edip vs.vs.vs. Bu düzen değişmeli. Öleceksek bin defa değil bir defa ölmeli kendi göbeğimizi kesmeliyiz... Yabancı yabancı yabancı... Yemişim yabancısını. Sömürücü demek daha doğru...
150 den biraz daha aldik bakalim maliyet 221
paranızı bedelliye saklayın derim .ben öyle yapacam gibi .....y.t.d.
şirketin sahibi mondi istemeden bu şirket 2 gün gidemez.hala anlamadınızmı.2.72 den 1.40 a geldi hiç alıcı görebiliyormusunuz.hepsi anlaşmalı.1 lot almazlar.tire bu ...bu şirkette spek yoktur.şirketin sahibi ve ky vardır.tüm haberler sıralı gelir.y.t.d....
Bababnizin ta kaldir biraz da nefes alalim ole cart diye gecirme
O Arkadaşım, çevrene bak herkes acı çekiyormu dedi, dedim ki evet. Zararım 2000 dedim . 1,90 dan almıştım. Dedi biraz daha al ortalamanı düşür, sonra 2 yi geçince sat. zararını kurtar dedi. Bende öyle yaptım bugün.
Daha da batmayız gari. göreceğiz. Arkadaş kurbanı olmasak bari.
YTD.
Aci cekmiyozki artik dussun biraz daha ilave edelim 130 ila 135 arasi 3 alimi yapacam
Bedellimi yapacakki hani bedelsiz verecekdi
Bedelsiz VEREMEZZZ.... Sermaye 200 milyon özsermaye 262 milyon. Bu şartlarda maksimum bedelsiz %30 dur. Bu da hiçbir etki yaratmazzzzz. 3. kezdir yazıyorum...
malı tahtadan alamayacağı için daha önce yaptığını yapabilir.bedelsiz en fazla yüzde 25 yapabilir.siz yinede tedbir olarak her lotunuza karşı 0.75 kuruş ayırın bence...y.t.d.
Sorun yok ayiririz keske 1 lira olsa
eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin yok bedelli yok bedelsiz ne olacaksa olacak bu saatten sonra.adam robota bağlamış ne seni dinliyor ne beni tespit ettiği hedefe kadar düşürecektir bizde stop olmadığımız için mal gibi izliyoruz bu günün özeti bu
20 gündür hergün endeksin iki katı soluksuz düşüyor. Ne değersiz bir hisseye bulaşmışız. Pis hırsızlar...
Benim anlamadığım takaslarda elinde ençok hisse bulunduran ilk 4 sıradaki İşbank, Akbank, Garanti, Yapıkredinin bu son düşüşün karşılığında ciddi bir satışları yok. Sadece citi de 1,5-2 milyon lot kadar bir satış oldu. Bu ilk 4 kurumun elindeki hisselerin tamamı ky de mi acaba ki fazla bir değişiklik yok? Değilde malların çoğu kurumlara ait ise büyük zarardalar demektir ki o zaman neden hamle yapmıyorlar acaba?
Pis bunlara hafif kalir
Küçük yatırımcıya mal sattıracağız diye inatlaşıp hisseyi *** ettiler..
Yav küçük yatırımcı da bu borsanın bir gerçeği bu küçük yatırımcı kadar günah keçisi daha ben görmedim adı üstünde küçük allah aşkıma küçük yatırımcıdan ne istiyorsunuz küçük la küçük anlayın artık:)
Arkadaşlar, aranızda Ünlü menkul ile çalışanınız var mı? Varsa lütfen yatırım danışmanını arayıp ne haltlar çevirdiklerini sorabilir misiniz kendilerine? 996 bin lot satışla bugünkü düşüşün mümessilidir kendileri, citi gibi sürekli bir biçimde hisseyi tekmeleme çabası içerisinde kendisi ve ne zaman mal toplasa, 'eyvah kötü bir şeyler olacak' diyorum ve de haklı çıkıyorum, lütfen bu kurumla çalışan ky varsa bir bilgi alsın.
Eğer düzgün bir bilgi alamıyorsanız da bu kurumdaki ky arkadaşlara tavsiyem bu kurumla çalışmayın, hisselerinizi kiralama usulü kullandırıyor da olabilir, her şey olabilir, çok manipülatif hareket ediyorlar.
OLDUDA 1,30 ALTINA SARKARSA YEDEK DEPOYU KULLANMAYA BAŞLIYACAĞIM BAŞKA ÇARE BANA BIRAKMADIN CANIM tirem BENİM
şimdi tire için bir sorom olacak en kötü senaryo ne olur bu saatten sonra