Patron 63 ten de ele vermiş
Printable View
Patron 63 ten de ele vermiş
Enterasan hisse . Çok ilginç. Beni resmen şaşırttı . 53 ten sattigim malı geri aldırdı 60 üstünden. Yuh yani yuh. Tebrikler speko
Tavandan güzel güzel veriyor
1.5 milyon lot yaptı yaklaşık olarak. Bakalım nerede bitecek.
Çok ciddi rakam, bunu ky karşılayamaz alanlarda belli ki ky değil.
Sanırım 15 milyon lot işlem gören hisse var.
Verus 2 3 gün yaptığını sonraki gün yapmıyor, bakalım bugün ya da ptesi ne yapacak. Açıkçası merak ile bekliyorum.
Ne yapsa şaşırmam
Yatırım için tavsiye değil.
MAR-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verus gibi firmalar artık büyümelerini daha fazla gizleyemezler,faaliyetlerini gizleyecek hali yok,göndermeleri gereken kaplar fazlada olsa vertu gibi kontrolmatik gibi ister istemez haberler gelmek zorunda ,borsadaki fiyatlamalarda buna uymak zorunda, farklılık olmaz .
Kap patlaması yapan firmalar fiyat olarakta patlıyor.
Hissedeki hareketlenme o yüzdendir diye düşünüyorum.
geçen hafta pozisyon açmıştım.. son üç gündür seans içi hareketleri baş döndürücü..
şimdiye kadar 70'i ellemeliydi.. ancak her yukarı harekette citi'nin satışları ile karşılaşıyor.
yoğun satışlara karşın bu fiyatlar da kalması bile iyiye yorumlanabilir
62.00 sıkıntılı.. 58.60'a kadar sarkması gündeme gelebilir
City bir ayda 1.6 milyon lot satmış. Baskı oluşuyor. Hakim aracı kurum Cıty yüzde 49 ile hala. 15 M üzeri hissesi var. Satmasi hoş değil ne olursa olsun
Vertu giderken çıkmıyordu. 12 den 35 oldu vertu . 3 kat... Vertu düzeltme yaparken düşüyor :) bu da bizim şans
Bu öyle bir hisse, kendini üzme, suçlama derim.
Ben 20 maliyetliyim. O günlerde 60 hedef koydum ve en azından yarısını satmak için. Fakat buraya kadar gelirken 36, 42, 47, 55 den kısım kısım satarak yarısını kaptırmışım.
Satıp alttan alırız, alır üstten satarız derken baktım benden almışlar[emoji1]
Hayırlısı ne olacağını bilmiyorum ama arkadaşımızın dediği gibi artık şirketler saklayamıyorlar. Ne yapacaksa Şubat ta yapsa keşke.
Merhaba. Vertu`da da ayni sekilde yuklu hisse satislari olmustu. Buna ragmen guzel bir hareket yapti. Bu yuzden satislar konusunda endilendigimi soyleyemem. Bu satislar al gulum ver gulum seklinde yapiliyor. Yoksa karsi tarafta alici olmasa, bu seviyelerde kalmamiz imkansiz olurdu. Citi tahtada yuklu malla oturuyor. Uzun zamandir takaslar ustunden kimin mali oldugunu vs. cozmeye calisiyorum fakat yapilan islemler fazlasiyla bas dondurucu. Aramizda takaslari yorumlayacak, fikirlerini paylasacak biri varsa ogrenmekten memnuniyet duyarim.
Herkes bol kazanclar.
Takasları pek yorumlayamam ancak 2 milyon. 3000 bin lot merto yatırımın yakasında mal var ne zamandır orda onuda göremedim 3 aylık takaslarda gördüm
Bu hisse de takası ben de anlamıyorum
Metro daki 2.3 milyon virman yapıldı
Citi satışı illaki karşılıklı, 90 milyon TL satışı hisse düşmeden kimse alamazdı.
Teknik yorum yapabilen var ise grafiksel olarak yorum yapabilirseniz sevinirim
55 lerde GAP var sanırım burayı kapar mı
Yukarıda hedefler nedir
Cevap bulabilirsek memnun olurum
Smartiks ve kafein verusa holdingin halka arzlarını metro yatırım yaptı. Aralarında sıcak bir ilişki var. Verus un ve vertunun halka arzını kim yaptı...? Bilen varmı
Yanılmıyorsam Verusa nın halka acık 14 milyon lotu var bunun yaklasık yuzde 17 sı 2 milyon. 300 Bini metronun takasında
Herşey bir yana o kadar maden var ne zaman altın bulduk diyecekler merakla bekliyorum
Vertu çıkarken çıkmadı ,o düşerken ona eşlik ediyor. Komik
City iyi satıyor...
İkinci bir inveo olabilir düzeltmesini bitirdi beklentileri olan kârlı şirket, şu an 26.32 tavan da ve 266 bin lot alıcılı
Vertu düşerse kesin düşüyoruz. Vertu tavan yaparsa bazen + yapıyoruz :)
dert etmeyin :D
https://s16.directupload.net/images/210212/lhszjshx.jpg
haftalık takas
Vertu masallah gidiyor . Bu hafta 70 yapalım biz de
63 direnci geçti 85 gider teknik bunu gösteriyor 100 psikoloji direnç
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tufanbeyli üretime geçmiş hayırlı olsun ...rezerv miktarını bilen varsa yazabilirmi
Bu sefer madeni buldular galiba yatırımcılar da yeni keşfetti hadi hayırlısı