Dün 3.96 ortalama ile aldiklarimi bugun 418 ortalama ile verdim arkadaslar beklediğim tebki gelmedi merill de satmaya devam ediyor kalanlara bol kazançlar hisse cagirirsa yine gelirimm
Printable View
Dün 3.96 ortalama ile aldiklarimi bugun 418 ortalama ile verdim arkadaslar beklediğim tebki gelmedi merill de satmaya devam ediyor kalanlara bol kazançlar hisse cagirirsa yine gelirimm
acıkcı cezası pzrtesimi bitiyordu onlarımı bekliyorlarkipazarlık var belkide paralarınızı toplayın gelin felen :cool:
Bera Holding A.Ş. tarafından KAP'a yapılan son özel durum açıklamasına göre holding aleyhine Eylül 2019'a kadar açılmış dava sayısı 2826ya ulaştığı belirtilmişti.
Vay anasini ilginc:)
6 milyarlik sirket bu davalardan kurtulduysa piyasada baya degerlenir!
Ali Riza Alaboyun yaptigi bu konusmayi yasa cikti nasil karsilayacak?Asagidaki gecenlerde milletvekillerine yaptigi konusma
BERA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ RIZA ALABOYUN – Efendim, elde ettiğimiz kârları ortaklık davasından gelen davalar için ödüyoruz sürekli, bir kâr dağıtabilme imkânımız olmadı. Dün de bu yasa burada görüşülürken hakikaten ralli yaptı söylediğim gibi çünkü büyük beklentileri var hem ortaklarımızın hem de bizlere önem veren… Ayrıca, hangi alanlarda uğraştığımız konusunda Kombassan diğerlerinden birazcık daha teknolojik alanda farklılaşıyor, özellikle rulman konusunda. Romanya’da bizim rulman fabrikamız var, endüstriyel rulman üretiyoruz, öyle bir rulman fabrikası Türkiye’de yok. Macaristan’da kolik rulman üreten bir fabrikamız var, onlar yabancı sermaye olarak Türkiye’ye gelmişke n Düzce’de de “ART†diye küresel bir rulman fabrikamız var Ayşe Hanım’ın memleketinde. Divapan altında MDF üretimimiz var, kâğıt, karton üretimimiz var. Alternatif turizminde Bera Holding Oteli’miz var. 2018’i 2,2 milyar dolarla kapattık, bu sene de 2,6 milyar civarında bir beklentimiz var. 340 milyon ödenmiş sermayemiz var, kârlılığımız 428 milyon brüt kârdır 2018 itibarıyla. Şirketin faaliyetleri kârlı fakat biz bu davalardan kurtulabilirsek ortaklarımıza temettü de dağıtacağız, bu davalar ortadan kalkarsa hisse senetlerimiz tavan yapacak Sayın Milletvekilim."
davalar düştü gözüyle bakılablir çünkü khk yı sunan akp ve artık sadece cumhuru reis in onayı kaldı dün meclisten geçti akabinde bugün açığa satış ve kredili işlem de kalkdı ama ne hikmetse hisse ilerlemedi istediğim gibi zaten o yüzden sattım bende inşAllah sizler daha cok kazanırsnz acaba beklenti bittimi diyorum amma arkadaş citi onca lotu ne yapacak hala anlam veremedim. o yüzden de matriks baş köşemde hep açık bera
bunlar hacı takımı cumaya gıttıler dumene soforlerden bırını koymuşlardır cumadan sonra hızlı hareketler başlar :rules:
BERA / 22 Kasım 2019 / Kap Bildirisi
BERA - *** BERA HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) | 22-11-2019
2019-11-22 11:25:00
***BERA*** BERA HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
03.11.2019
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilerek TBMM Genel Kurulu'na sunulan aralarında Holdingimizin de bulunduğu Borsa İstanbul'da İşlem gören bir kısım Holdinglerin ortaklık ilişkisine müteallik ihtilafların çözümünü kapsayan yasal düzenlemenin de yer aldığı 128 Sıra Sayılı Dijital Hizmet Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi Genel Kurul'un 21.11.2019 tarihli 21. Birleşiminde kabul edilerek kanunlaşmış olup, Cumhurbaşkanı'nın onayı ve resmi gazetede yayınlanması ile birlikte yürürlüğe girecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/800055
BIST
22 Kasım 2019 11:11
Cumhurbaşkanı bu gece imzalar yarın da Resmi Gazete'de yayımlanır.
cuma bitti hareket zamanı
4,18 ve 4,20 satışlar sağlam merii mi satan ne
citi çıkıyor diyorlar sn filozof doğru mu?
kimin üzerinde aldı citi?ben yüzde 5 görünce veririm:cool:
http://share.matriksdata.com/share.a...11221435294437
http://share.matriksdata.com/share.a...11221436105375
http://share.matriksdata.com/share.a...11221449372266
bizime dikkat o alıyorsa vardır hikmet o satıyorsa vardır hikmet
http://share.matriksdata.com/share.a...11221450501955
ne yapıyor anlayan ber gelsin
Acayip ısrar eder fena dans ederim diyor sanki
GM 9 Pro d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,20/4,40 fiyatlarının arkasında bir guc var yaqlasma yakarım diyor duvara toslar gibi oralara gidip geri geliyorlar yasa bunlara gecti bize gecirmeseler bari :vk:
Alttan mal toplama hareketleri sankim güç topluyor umarım
4,20 kapatsa yeter bugün 430 dan ikidir dönüyor 3 de ya nasip diyelim.
Meri niye yok bu listede sn. Filozof -500 bi diyorlar takasta
Bu arada paylaşımlarınız için çok ama çok teşekkürler.
Ben kenardayim endeks canimi sIKTI
Meryl çiti ye topluyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ohhhh oda güzel umut beyy süperrrr
eksi kapatırsa sasırmam deyyuslar
4.04 ile girdi 4 çıktı . İlginç
GM 9 Pro d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesi maddelere odaklandırp 4.00/4,40 arasaı milleti mallandırdılar cok muslumanlar cokkk :plc:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a77ae013ec.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b59c79a924.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taka bak Ben bu hisseyi 1994 ten beri tasiyorum ve Maliyetim cok yuksek ses etmiyorum ikincisi bu hisse %100 halka acik bir hisse ucuncusu muslummanlik yasam
Sistemini dir
Kim alip sattigini Interneti acip gorebilir sin.
Dün gelip bugün Burda muslumanlikla dalga gecer gibi yazma sen inanirsin inanmazsin (anladigim musluman biri degil sin) o senin meselen bu hisse borsaya girdikten sonra 8 e katladi 3 sefer bedelsiz Verdi. Ve Dün mecliste gecen kanunla ilk beklenti hedefine ulasti. Bundan sonrasi serbest piyasanin sartlarina gore sekillenir isteyen alir isteyen satar.
ben islamım sen merak etme konyalı hani bunlar muslumanya ondaannn cokkk muslumalar diye yazdım dini kullanan din tacirleri sadece bunlar degil cokkk muslumanız deyip insanlara kan kusturan kurumlara bir bakın ışıklar holdin nibaş cemaş ihlaslar adeta borsadan kan emiyırlar peki bunların hisselerini en cok kim alıyor tabiki inancımızdan dolayı biz muslumanlar..hile yapmaz haram yemiyoruz diyoruz...işte bunlar cokkk musluman takımından...ama iyiki ben bunlar gibi musluman degilim çok şukurki dinime vatanıma baglı IYI bir muslumanım ..hani seviniyoruzya mahkemeler dusuyor diye bunları mahkemeye verenler wietnamlılar japonlar degil madur ettigi muslumalar varya onlar veriyor mahkemeye ve bu mahkeyeme verenler hep kazandı şimdi o mahkemeler duşuyor diye gobek atıyoruz hakları yeniliyor...bu kadar muslumanız yada muslumansınız degilmi keske maddeler gecmeseydi keske mahkemeler devam etseydi ama nerde onlara bu hanceri saplayack guc...herkes koltuk sevdasında ayrıca hissedeyim ne zaman girdim cıktım soylerim ama İNŞALLAH BİRGUN İLAHİ ADALET YERINI BULUR
Hsbc nin son dakika 400 bin alımı hissenin pazartesi 4.10 ve üzeti bir yükselişini işaret ediyor 400 bin hisse heralde düşecegini bile bile almazdı mery satmış citi vs al satlar olacaktır satıcılı gösterip tahtada bir kez daha 4.40 ve üzeri dalga bekliyorum orta vadede ve 2020 yılında 6 liraları konuşuyor olacagız